fredag 30. desember 2005

RUBEN SIN DAG, lille nyttårsaften

Kl. 11.30. Ruben har innført begrepet lille nyttårsaften i vårt hus. Han er 8 år i dag og bygger lego så det spruter. Det var et bra gave år synes han. Masse av det han ønsket seg. Lego verdenen er fantastisk utviklet og det er en kul ting å få og ha råd til.

Ruben kom inn til oss 0830 i dag og ba oss om å stå opp. Han hadde tross alt gebursdag. Vi slet oss opp og ned på kjøkkenet for å ordne til. John Arvid og Per Kristian har kjøpt gaver for egne penger, og er vedlig stolte over det. Gaver, kake med lys, kaffe, te, video, kamera og oss med sang. Og de bare elsker det. Gavene ble revet opp. Og byggingen startet nedenfor dobbelt sengen,. Jeghar latt meg invadere. Til gjengjeld fikk jeg et kvarter mere på puten. Ruben skulle si oss noe alle sammen. Han stod mitt i dobbelsengen og vi måtte sitte rundt først. Han sa:" Nå er jeg blitt stor og har tenkt å begynne å vaske kopper og sånn og kanskje jeg vil ta av og på bordet også". Vi applauderte og det var en hærlig kunngjøring-

1015 parkerte jeg utenfor St.Olav. Og vandret rett inn på benken. Helt skutt. Strålefeltet har endret seg litt, så de brukte litt tid på å få meg på plass etter strekene. Orienteringskartet som de har tusjet inn på kroppen min. Egentlig ser det ut som et organisasjonskart eller et mønster til en kjole. I tilfelle en kjole til en litt slankere Betty.

2 ganger igjen. Følte meg nesten litt speeda etterpå. Dro innom Dromedar for en "ta med kaffe"og der var Kjetil på plass. En tusen kunstner som sprer god energi. Han er skapt til så mye, men trives med det han gjør. Han er svaret på englands Jamie Oliver og kan sikkert få sitt eget tv program etterhvert, bare han blir knallgod på det han holder på med.. Uansett hva du sier så har han en kommentar etter. Så du må være utrolig våken i hans nærvær. Nå skal han lage bilder til en bok og. Fikk med meg en "dobbelkopp Kjetil".Deilig med folk som kan løfte meg og litt.

I del 2 i Adressa i dag står det om en dame som har vært i arbeidsrettsak og jeg beundrer folk som er så modig. Stå så aleine mot knallharde organisasjoner. Jeg ringte noen venner for å be dem lese og la seg inspirere. Tiltalepunktene mot dem var satt sammen med det mål å knekke de. Håper de blir modig nok til å ta igjen en dag. Iallefall skal det bli to feite kapitler i min bok. For noe så råttent som å finne på ting for å bli kvitt folk og ikke ta et eget ansvar osv. Men nå er det jul og vi skal ha det hyggelig. Stein kom nå, fra Portugal og juleferie der. Han synes jeg så bra ut og det er jo knall hyggelig å høre, når jeg sjøl ikke føler meg toppen. Det betyr at jeg kommer meg. Der kom Kristin og. Ruben og hun skal på Toy are us. Da gir jeg meg her. Betty

Ingen kommentarer: