tirsdag 26. desember 2006

BBBB 3.juledag
Foto: Lasse BerrePå RAMP cc 90,- starter kl: 22:00

Ja, da er jula nesten over og gudskjelov. Det handler også om at inntaket av mat, som er beregnet for skogsarbeidere også øker på, og bevegelse blir det ikke like mye av. Skjønt i dag fikk jeg hjelpt min bonussønn 2 med litt flytting og så har vi hatt en trivelig brønsj hos Kristin. Vi er skjønt enig om at det ikke er vi som er gal, og det er greit å bekrefte hverandre på det.

Jeg lurer veldig på hvordan disse kongelige får til dette reset med klær og selskapeligheter, og ingen av de er overvektige. De må jo ha stålkontroll på inntak. Det går ikke så værst med meg heller, men når et kilo siger på, så merkes det på de 90 jeg har fra før, og det er absolutt ikke den veien jeg vil at det skal gå.

Nå gleder jeg meg overvettes til å starte på det nye året og ja, det blir en slankekur. Du leste rett. Ja, jeg vet! Jeg har sagt at jeg aldri skal slanke meg igjen, men gå rolig ned i vekt, men nå må jeg. Jeg orker simplethen ikke å være feit. Og etter fyllte 40, og i tillegg disse hormontabelettene, så får jeg ingenting gratis. So: Januar, here I am, try me!

Men først skal jeg igjennom noen dager her med det hyggeligste jeg vet. Synge med BBBB. Velkommen skal du være på Ramp. Jeg vet ikke noe om det kommer mye eller lite folk, men vi er så mange på scenen, at vi føler oss aldri aleine. I 1992 var vi på turne, vi hadde 13 betalende i Bodø, 2 betalende i Harstad. 20 stk i Hammerfest, i Alta var de litt flere. Men fy faen kor vi spellt.

Men hadde jeg vært deg og ville se BBBB, så ville jeg vært ute i god tid, fordi det er bare plass til ca 80 folk der.

Jeg kjenner at det bygger seg opp her!

Ha en god 2. dag,

Betty

7 kommentarer:

Anonym sa...

God jul og sånt. Hadde vært så artig og fått med seg konserten, Betty. Men så er det å få det inn i logistikken. Går akkurat ikke. Blir du med å gå tur på nyåret eller senere i romjula? Kari

Betty Boom sa...

Klart det.

Hva med 5.juledag?

Betty

Anonym sa...

Men jeg har da tidligere lest at du hadde begynt på en Herbalife kur, funka det ikke ?

Betty Boom sa...

Joda, til en viss grad. Har gått ned 10 kilo siden sommeren, men det stagger på 90.

Herbalife for alle pænga i Januar også

B

Anonym sa...

10 kg er jo jævli bra da ! Stå på videre :) PS: bildet er utrolig flott !!!!

Anonym sa...

Lykke til i morra kveld! Har lyst til å få det med meg. Er bare sju minutter å gå til Ramp fra meg, men det spørs på dørstokkmila... Ha en fortsatt strålende jul!

Betty Boom sa...

Anonym: Takk for det!

Bastet: æhåpe du kjæm æ da

betty