søndag 3. desember 2006

Deep Impact!

Hva er en god søndag for deg?

I dag har det vært en maratonsøndag for meg, og alt jeg har vært med på har gitt stort inntrykk på meg. Vi er akkurat ferdig å pakke inn noen nye dagers kalendergreier, og dette tar nuven av meg, men med et glass rødvin til, så ordner det seg.

Ruben har spilt med korpset igjen og jeg synes det er herlig. Inkluderingsfaktoren er høy og det finnes ingen tapere. Bare spilleglede, og jeg kjenner at julelåten Bjelleklang har nådd nye høyder for meg. Finnes det noe vakrere enn en sønn, som sitter med det største av korpsets instrumenter på fanget, dingler med føttene og spiller Bjelleklang som bare det?Jeg kjente i dag, at nå har jeg vært i nok lokaler hvor folkepraten surrer som bakrunnsstøy. Jeg blir helt pompet av det. Så jeg ble ikke lenge. Den beste musikken jeg vet, er avslått vifte.

Julegran tenningen var i dag, vi har vært der hvert år. Jeg tenkte kanskje at de ville drite i det, men nei. Ruben dro på kino med faren sin, men de to andre insisterte. Så hvem andre enn meg, kjører hjemmefra kl 16:40, fyller bensin, skrur inn på et fortau ved Vår Frue Kirke kl 16:57 og rekker det. Vi sang av full hals alle 3 på Du grønne glitrende tre - god dag.
Så var det Mc Donalds og vill begeistring for det. Vi var hjemme igjen før 18:00. jeg la meg på sofaen og hørte på Zeppelin. Suste avgårde til øving og traff gullrekka der. Jeg kaller det for "hemmelig" øving, men det er jo ikke det. Vi bare deler opp bandet litt, for å få litt plass til å øve noe nytt. Og vi spikret Øyeblikk bedre enn gangen før det. Vi begynner å få til Første Damene og det er herlig å få form på nye melodier. Det er selve livet det! Jeg skulle gjerne lagt inn bilder fra øvingen, men blogger ville ikke mer. Så skal BBBB ta bilder av bandet i morgen, så det var vel en mening med det.

Jeg ligger visst bra an i TORDENBLOGGKONKURRANSEN. Hvis jeg har forstått det rett, så har jeg gått videre, så det er vel bare å følge med. Hyggelig med dere som avgir stemmer, særlig siden jeg ikke vet hvem dere er. Mine 3 søte små la inn sine stemmer, noe påvirket av det vi voksne er opptatt av? Men ikke værre enn at de er frie til å la det være. Men det er herlig å ha en gjengs velsignelse på å være meg og dermed også inkludert å skrive som den jeg er.

Livet er rikt.

Nå skal jeg sove maraton. God mandag, for plutselig er det det.

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

...en god søndag er en ordentlig hviledag - ikke nødvendigvis passiv, men uten stress, slik at jeg kan glede meg til mandag og en ny uke.
Ups, mandag er visst her allerede : )

Betty Boom sa...

Ups, mandagen har allerede dratt sin vei. Og vi fyllte den med det vi kunne få og det vi kunne gi.

Betty