torsdag 14. desember 2006

FORVENTET

FORVENTET Tekst: Betty Melodi: Thomas

Her kommer `an:


Sånn læt den altså! Husk på at Youtube komprimmerer lyden, så det er tøffere lyd på en ekte plate. Vi er klare for en kommentar eller 13. Nå har dere fått høre den før plata med 4 låter kommer ut i neste uke. Jeg morer meg litt med dette her, for blog er folkemakt. Vi har ikke noe destributør til platen, ikke en strek-kode engang, så hvis du vil kjøpe den, må du ta kontakt med engelen vår: Sylvi Øding, på følgende mailadresse: Sylvioeding@hotmail. Com.

Jeg gikk inn i platesjappen på Solsiden i dag og lurte på om de muligens kunne selge noen der, men nei, uten strekkode er du ingenting, det er bare sånn det er. Men jeg har aldri latt meg definere og er mektig stolt av at alt jeg/vi har produsert er uten noe apparat i ryggen. Med tanke på at 1. lp`en jeg var med å lage ble solgt for 999 dollar på EBY, så er det bare moro dette her.

Noen ting får samleverdi etter hvert, som frimerker. Og alle øyeblikkene jeg har hatt med disse bandgutta her, er frimerker som beholder sine tagger og stiger i verdi for hvert år som går. Jeg føler at livet mitt er grenseløst langt, mulig fordi jeg benytter meg av så mange øyeblikk og verdsetter det som skjer.

Dette kan ingen plateselskap ta i fra meg. Det er prosessene som er viktige, ikke å nå lengst mulig. Det er menneskene du skaper kule sanger med, som er viktige, ikke å bryte igjennom. Det å samle på øyeblikk er viktigere enn hva det måtte være. Jeg gjentar, jeg har takket nei til platekontrakt før. De ville bare ha meg og 2 til i bandet. Men det går ikke nei, da hadde jeg sviktet mine egne overbevisninger og selgt sjela mi, og det gjør jeg aldri. Det er viktigere å ta vare på det som funker, enn å late som om en sjøl er noe mer.

De låtene vi har laget på platen, er det 4 komponister bak og 9 musikere. Det er ikke meg aleine. Det er vi sammen som er taggene på dette frimerke her. Sånn er det bare!

Ellers har jeg sovet lenge, har 3 snørrete unger, altså de er borte fra skolen i dag. Jeg har kjøpt pinnekjøtt i dag og begynt å pakke inn noen gaver. Jeg stoler på at postverket funker i neste uke. Jeg har et røsj på sykehuset for tiden, hvor jeg skal igjennom gynekolog timer, mammografitime, gentest og fysio for lymfeødemet. Høres sykelig ut, men det er bare rein rutine og jeg begynner å bli vant. Jeg var på en av timene i dag. Og det fantes ikke syster der som er verd å skrive hjem om. Jeg er ikke noe glad for disse gynekologtimene, men jeg sprer gjerne mine bein for å sikre at jeg ikke får kreft der. De kalde pinnene de stikker opp ”der” er ikke akkurat drømmepinner, men de gjør nytten sin.

Det blir spennende med denne gentesten, da finner de ut om det var en arvelig krefttype jeg hadde. Og er det det, så skal de fjerne eggstokkene og det er greit for meg. Jeg har fått de barna jeg skal ha, og jeg legger så mange andre egg, at det er til å leve med! De følger med meg, så jeg ofrer ikke lenger så mye tanker inn i dette her. Jeg vil leve, jeg vil være her, tilstede!

Jeg er ikke pittelittegranne stresset på jula en gang, bare sliten, fornøyd og sårbar. Jeg har kjøpt meg Morten Abel platen for å høre på noe nytt og noe annet enn BBBB. Så får vi se, om han har trøkket...

Ha en god kveld hvem enn du er og der du er,

Betty

14 kommentarer:

Anonym sa...

Knallbra!!! Gleder meg til å høre resten!!
Karin:-)

Anonym sa...

Tøff og fin låt. Jeg liker så godt at dere har norske tekster! Selger du direkte i nabolaget, eller må jeg gå via din Sølvi?

trine40 sa...

Endelig litt skikkelig rock'n roll, saftig energisk og fortellende. Litt sånn Dan Reed Network i kvinneversjon, med feit blås attåt.

Mere!!

Anonym sa...

Oj, som den låta røsker i stakken!!! Har spilt den en del ganger nå, og danser meg like svett hver gang!
Liker hele arrangementet - tøff blås, heftig komp og sterk vokal.
Du har all grunn til å være superstolt!!!!!!

Betty Boom sa...

Hallo Karin, Toril, Trine og Marit.

Det blir en gratisplate på dere hver. Send mail til Sylvi og gi beskjed at jeg blogget det.

Sylvi får deres 4 navn av meg.

Toril: Hvis du skal ha flere, send Sylvi en mail om det. Det er hun som deler de ut til meg og hun har den samlede kontrollen. Men jeg kan klart levere til deg, som blor så nære meg.

God jul fra meg, Betty

Anonym sa...

Heftig og rått, Betty. I like it. Gleder meg til å høre resten av låtene!! Connie

Anonym sa...

Gratulerer, jeg likte det veldig godt! Gleder meg til å høre mange ganger.
Hilsen Nora

Anonym sa...

Kult. Håper å få oppleve en konsert en gang. Tror dere er enda bedre live!:)

Betty Boom sa...

Takk folkens. Deilig med respons som dette.

Joda, vi er enda bedre live.

Bor du i Bergen Trond?

Jeg har prøvd å kommentere på Alize sin side, men får det ikke til. Skulle si at PLATA er å kjøpe på Apollon fra lillejulaften

B

Anonym sa...

Tuuusen takk!!Så snill du e`!
Karin:-)

Anonym sa...

Utrolig raus!
Mange takk!

Betty Boom sa...

Be my guest

Betty

Anonym sa...

Hei. Rart at du ikke har klart å kommentere på siden min. Jeg får heller ikke til å kommentere som blogger...

Men Apollon får kanskje en visitt på nyåret :) Det er bra saker det her, Betty. Trond bor forresten i Trondheim.

Betty Boom sa...

Hallo Alice.

Okei. Da selger vi kanskje en cd i Bergen da. Bare jeg kommer i hylla di, så er det godt nok for meg:-)

Trond Trondhjæm. Da må jeg invitere til konsert.

Betty