søndag 17. desember 2006

Utstyret i Orden!

Da snør det i Trøndelag, endelig. Det blir lysere og lettere. Det som skal pakkes inn, er pakket inn. Jeg skal i Domkirken i kveld, og glær mæ til det. Jeg synes at denne snømannen er blitt godt utstyrt av mine barn.


Jeg har vært på øving med bbbb-unplugged og det var 3 deilige timer, som alltid. Ann Lill og jeg passer godt sammen stemmemessig. Vi blir bedre av hverandre.Og jeg gleder meg til julekvelden sammen med disse menneskene. I går så jeg programmet med Jan Werner. Han hadde kledd en fast vennegjeng å spille med. Et band som han var feks 1 av 5 av. Han ble høyt eksponert i utrolig mange ulike sammenhenger. Ingen tvil om at vi har mistet en stemmeprakt. Han ble kanskje for sær for folk. Janteloven i Norge er sterk. Men døde folk selger godt, så nå! er det plass til han. Det er jo ingen tvil om at fyren sleit, det gjør vi alle mer eller mindre innimellom.
Jeg tror at skal du greie livet i toppen der, så skal psyken ha det rimelig klart. Balansen mellom eksponering og hvile blir hovedsak, og det nytter vel ikke å feste mellom alle slag.

Jeg fikk sove igjen i morges (heldigvis) og forsov meg til øvingen kl: 12. Nå skal jeg ut å fly igjen. Årlig seanse, men ikke i fjor. Da var jeg for sjuk. Men nå er jeg frisk og glad.

Ha det bra,

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

Snøværet satte meg i julestemning, og jeg stekte krumkaker i gammelhjernet fra farmor.

Og -
Litt sånn små-unyttig info fra meg på en søndag; Johnny and the roccos spiller på gammelpopfestivalen i Bodø 19.-20.januar neste år...
Skal vi ta en tur?

Betty Boom sa...

Trine: Jeg har vært i domkirken og hørt Tellefsen og guttekor, og sunget Deilig Fred for full hals. Herlig.

Det første jeg tenkte da jeg så kommentaren din var: Ja, det vil jeg. Men jeg har spillejobb 19. i fengselet og 20. på Rock city.

Jeg har masse venner i Bodø og det kunne vært kjekt å bli kjent med deg. Og oppleve gamledager. Det var veldig fristende.

Men bandet må gå foran.

Kalender 17:

Folk handler som om de skulle overleve beleiringen av Stalingrad, bare fordi butikken er stengt i 12 timer. Utrolig.

Betty

Anonym sa...

Hei igjen! Butikker i desember er mitt julehælvete, skulle vært i kirka og funnet meg litt fred jeg også.

Ingen problemer med din prioritering i januar - hadde gjort det samme sjøl jeg.

Du har en flott gjeng rundt deg!

Betty Boom sa...

Det har jeg.

Takk som ser og kommenterer det.

Ha en fin dag i morgen, Trine

Betty