søndag 21. januar 2007

BETTY BIG BOOM BANDJA, sånn starter en spille kveld, med opprigging, pilsing og diskutering.


Det går fremover med diskusjonen :-)
Og så flotter vi oss for den nye bassisten vår, Erlend. Ann Lill er tilbake!!!Vår utrolige manager, Sylvi. Hun får oss alle til å føle oss som våre egne stjerner!!!
Broder og Betty. Vi startet å spille sammen da han var 18 år og jeg 23 år.Gutta spilte av seg skjorta. Vi meg den Mann!!!!
The coolest trombonist there ever is!

Sånn godt ut i settet en gang.
Dagen derpå!
Erlend, the man!
Thomas, The Drummer!
Broder, my love!
Opprydningsarbeidere. Alt har sin pris!


En fantastisk helg! Oppkommet gjorde en kjempejobb. Konserten ble fra en til ti, en 7`er for meg. For trang scene og jeg glemte masse tekst. Ikke lett å få til god lyd i lokalet, men Espen gjorde en kjempejobb. Men opplevelsen ble total og vi showet godt fra midt uti og ut. Jeg var glad for at Øystein Dillan Vardehaug kom. Jeg vet akkurat hvor vanskelig det er å dra seg ut av godstolen og vekk fra rødvinsglasset en lørdagskveld. Elton og Trond was standing by me. Ingeborg som jeg bader med, så jeg. Marianne, min gamle venn, med følge. Kirkedama var der. Øyvind kom. Foreldrene og kjæresten til Ælen. Noen fremmede og noen gamle fans. Det var rart å ikke vite hvem jeg skulle se etter fra bloggverdenen. Jeg er fremdeles i mot denne anonymitets greia. Jeg gikk rundt og spurte folk om de var bloggere, men gav opp etter litt. Sexy Sadie gjorde seg til kjenne, kjøpte cd, kom backstage og fikk autografer. Et hyggelig møte. Glad du kom. Takk til alle som bidrar og beriker livet mitt!

Betty

7 kommentarer:

=Anja sa...

Kuuult det hele!
Kuuult at ihvertfaill duuu traff Sexy-
God natt du skjønne!
Slutt

Anonym sa...

Det var en kjempekveld. Tusen takk!

Anonym sa...

Hei!

Så fint at det gikk bra, og at du fant Sexy!

Hva med om vi fikser en bloggeølkveld om litt. Kanskje i begynnelsen av mars? Vi får se, kanskje slutter jeg med denne anonymitetsgreia snart, men det er litt behagelig også! :)

Anonym sa...

Jeg blir gjerne med på bloggeøl!

Betty Boom sa...

Bloggeøl er greit ja!
Bastet, den som har an tar an.
Kaller du inn?
Da kan vi leite opp alle bloggere i trøndelag, eller hva?
Betty

Anonym sa...

Hej Betty. I dag fikk jeg endelig anledning til at se din bloggervideo om operasjonen. Det rørte meg dypt. Den var og du er bare helt enestående!! Jeg håper fortsatt at det går fremover. De beste hilsner fra Tyge:-)

Betty Boom sa...

Kjære Tyge!

Hjertelig tusen millioner takk for dine bidrag, både på den ene og den andre måten :-)

Betty