søndag 14. januar 2007

Wish You Were Here!

Ja, en aldri så liten tung dag, og de er sjeldne. Kan telle de på en hånd, siste året. men som poetene sier, en skal ta all slags følelser med inderlighet. Alt en er i, er viktig for å komme seg videre.

Jeg har grunnet på hva det er, og kan bekrefte at jeg ikke lenger tenker kreft med en gang. Fremgang. Om en uke skal jeg gjennom en knallstor operasjon, kanskje det er det, nei ikke det, hva da for faen?

Det er deilig å høre Pink Floyd da, fordi musikken harmonerer med meg. Den bryter seg inn i mine rom. Og responderer der jeg er. På denne platen står ikke noen av bandmedlemmene til Pink Floyd. Kun at Roger Waters har skrevet tekstene og gjestemusikerne er nevnt. Snedig.

Shine On You Crazy Diamond.

Oppdaget også at de skrev tittel på tekstene slik jeg gjør, med stor Bokstav På Hvert Ord.

Vi har hatt ski på beina i dag. Det var helt greit, ikke det store løftet, men godt lell.Snedig å se hvor spreke ungene blir etterhvert og de trenger å luftes. Ruben hylte fra Moholt til Skistuen at han skulle ha åpent vindu i bilen, for han var kvalm. Han fikk en glippe og skulle selvsagt ha mere, og da fikk han bare hyle. Jeg satt på musikk i bilen, så det var litt av et sirkus, men på turen hadde han ristet av seg sin frustrasjon og var en stjerne. Unger er enkle sånn. Må bare beundre han for hans utholdenhet, men han har møtt sitt motstykke, nemelig: Meg. Kanksje det er veldig bra at det er jeg som er mor til ham.

Jeg skal legge på flere lenker i min blogg og vil først fortelle dere om de jeg lenker til. Det er en utplukket gjeng som jeg ønsker å huske selv, og som jeg gjerne vil at du skal ta del i, so here we go:

De tre minste sønnene mine og mitt fadderbarn blogger egentlig ikke, det er lekesider, der det går an å skrive gjestekommentar. De startet opp fordi vi blogger, og syntes det var spennende å lage noe selv.

Stein Eldar der i mot, min bonussønn, på 27 år. Han blogger om livet sitt og det som opptar han. Jeg har veldig stor respekt for hans måte å dele av seg selv på. Han tar for seg livets underfundigheter og er ærlig med seg selv. Han skriver på engelsk og han tar de hverdagslige hendelsene med i bloggen sin. Kommenterer dessverre ikke i Betty42.

terningkast: 5 (kunne skrevet oftere)

Aun Yngve er min eldste bonussønn, 29 år. Han tar noen helt utrolige bilder og skriver mye om ting som opptar han, meninger, politikk, konserter han har vært på. Også han skriver på engelsk. Særlig synes jeg det var moro å lese når han passerte ekvator for første gang som sjømann, med dåp og det hele. Det kommer klart fram hva han har sans for, og ikke, i hans blog. Det liker jeg. Kommenterer dessverre ikke i Betty42

terningkast: 5 (kunne skrevet oftere)

Bernt, min mann, har 3 blogger og skriver når det passer han. Nå Er Det Mere Enn Nok bloggen hans er om alt mulig som opptar han. Jobb bloggen hans skjønner jeg ingenting av, men det er et forum der ute for data folk. Jeg hadde aldri linken denne, hvis ikke det var nettop han som skrev den. Living in Trondheim er vel den mest personlige bloggen hans, hvor han deler det vakre som fanger ham. Hvis jeg skriver om ham i Betty42, så godkjenner han det alltid før jeg legger det ut. Men vi er en ganske åpenhjertig familie, på godt og vondt og har selvsagt møtt på tusen folk som ikke takler eller vil ha det, men de om det. Kommenterer aldri i betty42, kanskje like greit :-)

terningkast: 4, 5 og 6

Mind The Gap var musikkfabrikken min, vi produserte ungdommer som produserte musikk. MTG ble nedlagt til jul, men en stilling og holdningene i prosjektet blir videreført. Det er en stilling som utlyses i neste uke i Adressa. Jeg søker ikke.

websiden er laget av snorkel, terningkast: 6

Ingunn traff jeg på rehabiliteringssenterer på Røros i fjor, Februar. Etter vårt møte startet hun å blogge. Nå har hun ikke lagt ut en post siden tidlig Desember. Hun holder også en personlig stil og deler av livet sitt. Kommenterer av og til i Betty42 og da alltid med et positivt løft for meg, takk for det!

terningkast: 3/4 (litt for mye "stå på stedet hvil").

Marianne har jeg kjent siden tidenes morgen. Hun trenger et nytt hjerte. Jeg er dypt takknemlig for å få lov til å være tett på et menneske jeg bryr meg om, via denne bloggen. Hun forteller inngående hvordan det er å leve med et dårlig hjerte, men ikke være syk nok til å bli prioritert i hjertekøen. Kommenterer av og til i Betty42, setter jeg pris på!

terningkast 4/5 (personlig, men kunne tjent godt på avgrensning og skrevet oftere)

Mona er en dame, som oppdaget meg og igjennom hennes blogg, oppdaget jeg bloggverdenen. Vi kjenner ikke hverandre, men følger med hverandre via blogg. Hun har mye kreative og funurlige endringer i bloggen sin til stadighet. En kurusitet. Kommenterer ikke i Betty42

terningkast: 4 (Tar for sjelden opp modige tema)

Flink Pike skriver alt for sjelden, men er veldig god med pennen. Jeg gleder meg til hun kommer på banen igjen.

Terningkast: 4 (skriver for sjelden)

Ann Lill er kor dame i BBBB igjen. Hun hadde en tenkepause en stund, men vi inviterte henne tilbake igjen og de to første konsertene hennes, etter pausen blir til helgen. Hun skriver med en lett penn, morsom og personlig. En fighter som tar tak i hverdagen sin selv. Kommenterer for sjelden i betty42

Terningkast: 5

Anja er bare dronningen. Hun har bare ikke skjønt det sjøl ennå. Jeg ler nesten hver gang hun kommenterer i andre blogger. Vi skriver sammen i Oppkommet. Hun har korte blogger, men noen ganger litt out of space, men ærligheten hennes med å leve med to kjønn i samme kropp er total. Jeg gleder meg til fortsettelsen. Kommenterer ofte i betty42, nydelig!

Terningkast: 6

Snorrehar jeg linket til fordi han linket til meg og fordi jeg jobbet med han på ISAK. En nydelig fyr og en dyktig pianist. Han kommenterer aldri i min Blog, så jeg tror ikke han er en aktiv leser her. Og det er sjelden jeg leser siden hans, men herlig å ha han litt nær.

Terninkast: 3 (litt personlig fjern)

Så da var det gjort. Og jeg har brukt masse tid foran pc`en.

God kveld, og en ny og bedre mandag står for tur.

Betty

12 kommentarer:

Rigmor sa...

Du liker bra musikk du, Betty! Det kan jeg si etter å ha lest noen av innleggene dine. Også koselig å lese om bloggene du anbefaler - nå har jeg noen blogger å se på!

Forresten har jeg linket til deg. Håper det er greit.

Betty Boom sa...

Rigmor: Åja, jeg vil gjerne linke til deg.

Betty

=Anja sa...

Ahhh,Betty...Hjertet stopper helt opp-
(Selv om j har uttalt at jeg hater kåringer)
Men jeg er et menneske,da
Er ikke alltid like flink til å lese postene dine, Betty- sliter med konsentrasjonen--Men det er så herlig befriende å få oppleve "levet liv" i det du skriver- i motsetning til mange av oss andre som bare surfer på overflaten-
Flott bilde av deg nå
Inderlig blikk
Gud gi meg kraft til å si ifra hvis jeg er uenig med deg i noe-
Slutt

trine40 sa...

Hei Betty - takk for linken:) Jeg er dessverre ikke kommet i gang med linkene sjøl, har lagt bloggen på hvil noen dager. Kommer tilbake!

=Anja sa...

Vet du hva ekte glede var, Betty- det var når en kunne publisere konstruktive kommentarer i en blogg-

=Anja sa...

Hei Bettyen- Gå inn på Mihoes blogg
Nå blir det endelig litt bråk!

Betty Boom sa...

Anja: ok, her har du kraft!

trine: vi har god tid i syber space

Anja: Jeg leste ekte glede posten til Esquil. Veldig bra skrevet. jeg liker han jeg. Mihoe, skal hun også hudflette?

dummning . dumming sjøl greia, eller?

Betty

=Anja sa...

Jeg elsker også bloggen til Esquil-
Men tåler ikke at han i gårsdagens innlegg påstår(Ca) at j har ELITE tanker som samsvarer med dine-(If i`ve godt it right)
Har overhode ikke tenkt på elitekonstellasjoner i det hele tatt-og kan ikke trekkes til inntekt for dine tanker i denne saken-
Men nå begynner også jeg å bli litt interessert-lure bættre på om du har rætt
Sååå bra du stiller spørsmål!
Klæms
Slutt
Slut

Betty Boom sa...

Lær deg å tåle, Anja

Betty

=Anja sa...

Jo takk,Betty- det har j gjordt hele livet-
Til det ekstreme-
Det som ergrer meg er at j ikke har klart å korrigere posten til Esquil-
Men husk : Han har fortsatt en høy stjerne hos meg
Ha en fin kveld,kjære Betty

Lilly Craft sa...

Tusen takk Betty!
I LOVE YOU!

Anonym sa...

pøh! jeg leser bloggen din vel! jeg kommenterer generelt sjelden i blogger. : )