torsdag 4. januar 2007

RYTME

Yepp. Da er det duket for en morgenblogging, innimellom brødbaking, trening og mailing. Jeg synes husmorlivet går greit, så lenge jeg vet at det er en plan på det hele. Vårens operasjoner skal stå i fokus i mitt liv, for å få fullført det hele.

Jeg må inrømme at jeg kiker i avisen hver dag, for å se om PLATA vår blir anmeldt. Det hører liksom med. Det er greit nok med disse forhåndsanmeldelsene og interjvuene, men anmeldelse er vel som å få en karakter. Og det kan brukes til noe. Alle band som ikke har et markedsaperat bruker det som blir sagt i avisene, som en del av presseskrivpakke. Og det nye årtusenet har vi ingenting annet enn det som blir skrevet om meg, og det sier lite om våre prestasjoner.

Å få anmeldt en konsert står også høyt på ønskelisten til ukjente band, men det kan de fleste av oss se langt etter. Men jeg blir nå godt kjent med alt det andre som står i Kulturavisen av denne overfokuseringen min, så det gagner da til noe.

Vi skal spille på Tunga kretsfengsel 19. Januar. Det gleder jeg meg til. Der er publikumet, og vi trenger ikke all verdens pr for konserten.Vi ble på 90-tallet godt mottat opp på der. Vi fikk høre at: Likte de ikke bandet, gikk de tilbake på cellene sine, så det er ikke slikt at de tar til takke med hva som helst. Jeg kunne virkelig ha tenkt meg en fengselsturne rundt i landet.

Lørdag 20. Januar spiller vi på Rock City. Jeg har aldri gått på den uteplassen selv, som sagt er jeg ingen uteløve. Men til denne jobben må vi få inn litt folk, vel? Setter pris på om det er noen bloglesere som dukker opp.

Kjøp av vår plate, kan du gjøre igjennom vår største fan: sylvioeding@hotmail.Com og du finner smakebiter på urørt.

I dag skal jeg prøve meg på en spinningtime. Jeg gleder meg til å svette. Kneet funker fint, og sykkel er beste sort, sies det. Ellers skal det gå slag i slag med vanlige gjøremål. Det ”vanlige” er veldig undervurdert. Det er deilig å funke i hverdagen. Til og med kongen kan støtte meg i det. Som han sa i sin nyttårstale: ”Kanskje må vi heller holde fram det hverdagslige A4-livet, som det gode liv”. Jeg er glad for alt A4 som jeg får til. Folk sier til meg: ”Gammelpønker ender opp i rekkehus”. Klart det. Det er mye jeg har fått til. Det betyr ikke at du endrer verdier for det. Kongen sa noe annet som passer meg veldig bra også: Det viktigste for oss alle er å få være oss selv. Vi må våge å snakke sant om våre liv, og vedstå oss både våre skavanker og det vi føler at vi har lyktes med”.

I bunn og grunn er vi ikke så forskjellige, men vi har ulike måter å takle livene våre på, og her kan vi lære av hverandre. Og ha fokus på det som er bra for en sjøl, kommer veldig godt med.

Jeg er i 2007 overrasket over hvor mye jeg har stått og brølt på stengte ”bensinstasjoner” og ikke fått noe bensin. At jeg kunne bruke tid på det. Men vi går jo alle våre steg og jeg har måttet gå mine for å oppdage hvor det er åpent.

Ha en fin torsdag, godt folk!

Betty

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg gleder meg til den der cd. ;)

Anonym sa...

Hei igjen, Betty! Kom akkurat fra spinning på 3T. Har ikke trent der på to måneder. Utrolig godt å komme i gang med treninga også!

Jeg har også sett etter anmeldelsen av plata deres, men viktigere er jo at dere skal spille snart. Håper jeg får til å komme den 20. Rock City er vel ikke helt min greie, men jeg overlevde noen timer på Savoy (utrolig nok) her en kveld, så Rock City går vel også bra. :)

Rart dette med "vanlig" liv. Jeg har tenkt på det de siste dagene, om jeg kan ha et "vanlig" liv. Jeg tror jeg ville krepert. Nei, takke meg til frilans-livet, så får jeg heller få en fast jobb når jeg en gang får sneiper og trenger fast inntekt...

Ha en fin dag!

Betty Boom sa...

seXy Sadie: Har du bestilt den?

Bastet:Bra. Jeg har og vært på spinning - herlig.

Rock city er et mysterium, men vi er der vi da, den kvelden og det hjelper betraktelig, tenker jeg.

Du lever da ditt "vanlige" liv. Bare du har noen trygghetsfaktorer og får sovet godt, så kan vel det kalles "vanlig" for deg.

"Vanlig" for meg er rytme og rutiner, og holde bakkekontakten og sette pris på kaffekoppen på trammen. Hendelser trenger ikke være så store for å trives.

Betty

Betty

Anonym sa...

Må den bestilles? Jeg trodde den kunne fåes i ei platesjappe...

Betty Boom sa...

Nei, vi har "bare" gitt den ut selv, og uten strekkode, så er du "nobody" liksom, men siden vi aldri har latt oss definere, så gjør vi dette lell. Du får kjøpt an på Apollon i Bergen da. Men eller så er adressen:

sylioeding@hotmail.com

Betty

Betty Boom sa...

Jeg skrev mail adressen feil:

sylvioeding@hotmail.com skal det være

Anonym sa...

Da skal du få mail fra min primærmail allerede i aften.

Betty Boom sa...

SEXY SADIE: DET ER EN BRA PLATE OG OVERSKUDDET GÅR TIL KREFTFORENINGEN

BETTY

Anonym sa...

Unnskyld, men kunne du være så snill og gjenta det?n

Jeg hørte deg ikke. :D

Betty Boom sa...

Må bare ROPE noen ganger :-)

Betty