mandag 22. januar 2007

KLAR!

Da må jeg bruke noen minutter på å gjøre noe jeg er god på - skrive meg ned. Jeg var super trøtt i 20 tiden, men så ryr det inn to kjekke unge menn, som skal være med å opperere meg i morgen. Kim og Tyge. En danske og en fra Ålesund. SÅ her blir vi godt representert. Tyge gjorde en undersøkelse på meg, følsomhet i huden. Et ledd i en doktorgrad. Kim tegnet meg opp, så nå har jeg et nytt verdenskart på min kropp. De fant en knall fin blodåre, som skal flyttes opp og bindes på en blodåre under ribbebeina.

Artig at de synes at det så fint ut. Det at jeg ikke var operert fra før, hadde og sin fordel. Så nå er jeg super motivert. Jeg skal nå faste om litt, ta meg en dusj og barbere meg både her og der. Jeg er godt motivert og trives her. Det er sant som ryktene sier, de er flinke her på Telemark sykehus.

Det er rett og slett umulig å skrive om noe annet. Jeg holder full fokus til dette er over. Med god samvittighet så skal jeg tenke kun på meg og samle det jeg har av god energi for dagen i morgen.

I morgen er jeg den heldige eier av to pupper, hvis alt går bra. Og jeg kjenner lykken stige i meg allerede. Jeg er så forbanna glad for at dette er mulig.

God kveld,

Betty

15 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til Betty! Skal tenke ekstra på deg idag. Klem fra Kari

Anonym sa...

Lykke til!!!

Anonym sa...

Jeg håper alt går bra. Lykke til med ny pupp, vi tenker på deg i Florø også.

Tine sa...

Du får kose deg i mitt fylke(nesten...) så skal jeg kose meg i ditt :) Grattis med puppa, og god rekonvalesens! Dette blir supert :)

Anonym sa...

Hei Betty! Gratulerer med "new BOOBS" Har sendt deg masse gode tanker og gode vibber i hele går og i dag! Håper at operasjonen gikk bra og at alt er vel med deg! Mange mange gode klemmer fra mo9ca!! Vi snakkes!

Anonym sa...

Kan vel si gratulerer med nypuppen nå Betty! Tenker dette går bra! Klem, Connie

Anonym sa...

Gratulerer med ny pupp! Gleder meg til rapporten, regner med at du har hatt en spennende dag i dag. Fin ide med bålbrenning og sommerfest :)

Anikken

Marianne sa...

Hei Betty! Har deg i tankene og håper virkelig at alt går bra!!!

Marianne :-)

Ingunn sa...

Tenker på deg Betty!
Dette går nok bra.
Klem

Anonym sa...

Skal tenke masse på deg det kommende døgnet!Tenk det - to pupper igjen!!!

Anonym sa...

Oi - ser du har kommet enda et stykke på vei i rehabiliteringen. Jeg følger spent med - om et år er det muligens min tur. Lykke til!

Anonym sa...

Lykke til med rekonvalensen.
tenker ofte på deg.
Hilsen Kristin H.

Anonym sa...

oioi, jeg må bare føye meg til resten av gjengen, og håpe at alt har gått gullegodt. tenk, en ny pupp. der er en sprø tanke for meg. natt til i går drømt jeg en rar drøm om at puppene mine ble operert. kanskje det er fordi jeg har lest om din puppeoperasjon her?

Anonym sa...

Hei! Vel overstått operasjon og lykke til med rekonvalesensen!!!
Klem fra Karin:)

=Anja sa...

Veit at det går bra- og glede mæ til du e "back in business!"
Klæms
Slutt