tirsdag 9. januar 2007

Here today, tomorrow next week!

I dag har jeg sett bevis på ekte søskenkjærlighet. Min bonussønn gråt, min sønn på 11 år klapper på han og sier: ”Det går sikkert bra”. Min bonussønn legger armene rundt ham og tar i mot hans trøst. Jeg blir så fornøyd når mine sønner lærer seg empati og har vilje til å gå inn i andres smerte. Ikke for å overta, men for å si: Vi ser deg, vi ser at du har det vondt og vi er her hos deg, fordi vi er glad i deg”.

I dag har jeg hørt på islandsk musikk. En fantastisk dvd, som jeg fikk av min ex sjef. Sugar Cubes er et av bandene, tidlig Bjørk. Mange interjuer på dvd`en gir meg forståelsen av at Islandske band greier å holde fast i sitt særpreg, fordi de vet at de bare selger 200 cd`er. De tilpasser seg ikke et markedet, men er det de er og lager det de kjenner.

I dag fikk BBBB et slikt kompliment fra Bergens Tidende: ”Betty Big Boom Band leverer original musikk, fri fra kommersielle frierier”. Det er akkurat det vi gjør og det er derfor vi er glade, når vi gjør det vi gjør. Vi fikk terningkast 5 der, så jeg håper vi får pille igjen der en gang.

I dag har jeg møtt Kristoffer Leirdal det er et møte jeg skal bevare i mitt hjerte til jeg dør. Han har som jeg nevnte i forrige post, gjort utrolige statuer. Vi diskuterte litt rundt dragen, som jeg har latt være å tattoovere på min arm, fordi den mener jeg er bekjempet i mitt liv. Elton, med sin tattookunst fikk sagt hvordan han arbeider og Mette holdt oss alle i ørene. En utrolig fin dag i grunnen.

I dag har jeg vært og hentet plakater hos Bjørn, som jobber i et knalltiltak for tidligere rusmisbrukere. Jeg har vært hos BBBB sin engel, Sylvi og levert. Hun har jobbet to harde dager for BBBB.

I dag har jeg vært på min exjobb og levert pc og pratet med sykehuset som skal operere meg. Det er fælt å si det, men jeg gleder meg til det.

I dag har det vært en av de spesielle dagene!

I dag ble det kveld,

Betty

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, du tapre og flotte!

Krysser fingrene for deg, og håper å komme på konserten neste helg!

I går måtte jeg si nei til en rolle på N-T Teater (4 mnd jobb!), og det er jeg fryktelig lei meg for, men jeg har andre oppdrag som kræsjet. :( Men - jeg håper det var en mening med det, og at det betyr at det kommer andre ting jeg skal gjøre.

Gratulerer med 5-eren!!

trine40 sa...

Femmer'n er vel fortjent - all ære til deg og dine som gjør musikk på egne premisser!

Ha en fin dag!

Betty Boom sa...

Bastet: Jeg håper du kommer jeg og.Ta med deg at du ble spurt om rollen, og det betyr ikke siste gang.

Takk Trine!

Betty

Anonym sa...

Jeg lurer på om jeg ikke skal til Trondheimem til helgen og se dere.

Betty Boom sa...

Sexy Sadie!

det hadde jo bare vært dritlænt.

Da blir det nesten som et lite blogtreff. Anja kommer, Bastet kommer, kanskje Trond kommer.


Jeg tror Esquil bor i nærheten også, men nå er jeg ikke så sikker på hvor høy stjerne vi har der for tiden.

Betty

Anonym sa...

Ja, vi kan ha et lite bloggtreff hvis alle kommer.

Steinbra.

Tror Eskild er blide på oss jeg, men det kommer an på formen hans da.

Betty Boom sa...

HVIS HAN LESER HER, SÅ SIER VI DET HØYT: HJERTELIG VELKOMMEN, ESQUIL!

BETTY