torsdag 1. februar 2007

Brakkesyken

Jeg har sovet i halve dag og gått i pysj i hele dag. Det er stor fare for brakkesyken nå. Foruten at brakkesyken består kun i å se på tv. Jeg synger, redigerer, blogger, hjelper med lekser,lager tekster etc. Jeg tror ikke jeg hadde fått noe brakkesykemedalje akkurat.

1/3 del av den nye puppen er lyserød, så jeg må til legen i morgen, mulig en liten infeksjon på gang og da blir det antibiotika. Oppkommet skulle treffes i kveld, men den gikk ikke. Jeg vet ikke om den kvinne som hadde vurdert det en gang. Jeg har nemlig ikke lov til å gå med BH på 14 dager, og i tillegg, så er jeg er litt usikker på det røde feltet, så jeg ble hjemme.

Healingen går bra. Hver gang jeg vokner er jeg sprekere enn de timene før. Det er en vidunderlig opptur. Jeg husker den gangen jeg ruste meg på amfetamin, da hadde jeg slike oppturer, men de var raskere, særlig hvis jeg satt skudd. Da for jeg opp noen etasjer på "no time". Nå trenger jeg ikke den slags da. Men denne oppturen minner om den "makka", går ikke like kjapt og varer på en måte lengre og har ikke alle bivirkningene med seg.

Det er gjordt noen superopptak på sykehuset, så herre blir bra ja. Jeg lager en film som skal hete: MY TITS, AN OFFICIAL STORY. Det er gøy. I morgen er det helg, og du skulle tro at jeg ikke merker forskjell, men det gjør jeg. Taco, rødvin og gutta senker skuldrene. Det er en stor forskjell.

Da skal jeg se tv og ønsker dere en fin torsdagskveld.

Dagens: Du kan ikke bære forakt, uten å bli forråtnet av det selv.

Betty

4 kommentarer:

=Anja sa...

Savnet deg litt i kveld, ja- men fornuftig av deg å ta det med ro-
No ska æ sætt mæ ne å sje opptak av Oppk. i fred å ro-
Klæms
Slutt

Betty Boom sa...

koz
betty

Anonym sa...

Ta vare på deg selv!

Betty Boom sa...

koz
betty