torsdag 8. februar 2007

En Tid For Alt!

Da har jeg prøvd en tur til byen med min nye pupp, og det gikk greit i to timer. Så raknet jeg, helt som forventet! Jeg greide å svi av noen tusen før det, som forventet! Jeg er sikkert psykelig opptatt av puppen min, men den kjennes ut som om den har spreng. Jeg er livredd for at den skal dette av, men jeg fikk en hyggelig mail fra en av legene. Puppen ramler ikke av, og jeg må bare holde ut, armen skal ikke løftes over skulderhøyde, ingen løping, ingen arm øvelser på 3 måneder.
Om 6 uker kan jeg sykle på en sykkel, som har overkroppen i ro. Det er hardt for Betty dette. Jeg orker ikke å se på tv, det er for passivt, så jeg blogger i stedet.

Gutta er på kino med Karen. Hun ble 10 år her. Så de inviterte henne på Birger King og for å se en film. Vi var innom Free Record Shop i dag. Jeg lurte på om vi fikk selge cd`en vår uten strekkode, det gikk ikke. Men en av gutta bak der, ville betale for den han hadde fått sist. Så jeg fikk en 50 lapp og den går rett inn på "Frisk Musikk" kontoen vår, hvor overskuddet går til kreftforeningen.

Ikke vet jeg helt hva kreftforeningen holder på med, men jeg er lei av å være kalenderpike aleine. Prosessen ble ihvertfall helt annerledes enn jeg kunne tenke meg det, men så er jeg ikke prosjektleder for det, og må vel bare vente og se. Hadde jeg vært det, hadde 3-4 damer vært i KK allerede. Vi fikk nemlig disp. til å ha alle damene i bladet, en og en. Og vi damene hadde sikkert funnet på noe friske sprell for saken, men når jeg trør aleine i det, så blir en ganske demotivert. Vi får se om de greier å løfte det nasjonalt, et halvt år igjen, vel det kan gå.

BBBB prøver å skaffe seg spillejobber i andre byer. Det er faen ikke enkelt. Ikke med en EP en gang, markedet er sinnsykt presset. Vi skal til og med ha med oss NRK for å fullføre en film. Det finnes 1000 vis av band, som spiller gratis, bare for å få spille. I starten var det meningen at vi skulle gå hånd i hånd med kreftforeningen, men noen inside i kreftforningen likte ikke det. Liksom som om de skulle være brekkstang for min karriere. Det de ikke har skjønt, er hva de kunne hente ut av det. Men vi ser det med forskjellige øyne, og vi lar det bli med det. De mistet ihvertfall noe av "trøkket" opp i det. Tro om de har sett filmen jeg laget til 1-2-3? Hadde vært snedig med respons på det.

Men det er "en tid for alt" og vår tur kommer. Det er bare å være i de gode prosessene og lage nye låter og kose seg med det. For den kreative delen er tross alt det viktigste.

Det var knallfint ute i dag. Når det blir kaldt. blir alt vakkert. Minner meg om skiturene, men skiene må stå i fred denne sessongen. Det kommer tider, "en tid for alt" en gang til.

Da skal jeg sveppe tv, for dere som vil lese videre på blogger, anbefaler jeg Ann Lill, Taxi Baben, tragiske og artige historier.

God kveld,

Betty

7 kommentarer:

Lilly Craft sa...

Tusen takk, Betty! Du e så fin altså! Æ e så glad i dæ og stolt av dæ! Du klare itj over alt allein sjø. Å du har blitt flink te å innsje det og ikke minst GODTA det på ditt vis. Det at du godtar det betyr ikke at du like det eller trives med det, men du infinn dæ iallefall med at sånn e det bare. Betty gjør det beste hu kainn, å det e faen mæ ikke lite!

:o)

Betty Boom sa...

Hjerteligst, søta!

Betty

Anonym sa...

Heia.

Prøver og skaffe dere spillejobber her på Steinkjer. Det blir til slutt, 7.

Betty Boom sa...

Sexy:

kjøra på, vi er klare vi

Betty

Anonym sa...

Betty, du er kul.

Sexy Sadie,
jeg har gjort noen fine jobber på Molly Malone oppgjennom tidene. Finnes den plassen ennå?
Stor, fin scene og alltid god stemning der :)
Thomas (bbbb-trommis)

Betty Boom sa...

Thomas: eg elsker deg !!! :-)

Betty

Anonym sa...

Thomas: Nei, Molly ble lagt ned i 05, det er butikker der nå.