tirsdag 13. februar 2007

Growing Up!

Det går an å like fortiden, men trenger ikke å leve i den. Vi må videre, både med teknologien, følelsesmessig og musikkmessig. Jeg har kjøpt Peter Gabriel sin growing up Live dvd, og synes sjøl at jeg har gjort en fantastisk investering.

Inni en plastkule spaserer han rundt og rundt på sin 100 kvm store scene og det bare poges, alle hopper opp og ned, og jeg sitter med ståpels. Har sittet limt fast i over en time og det er sjelden jeg gjør. Et fantastisk, majestetisk sceneshow i tillegg til utrolig godt bygd opp låter. Don`t adjunt your set for me! Han er kompromissløs, idealistisk, vakker og sterk. Og de spiller fra helvete, ikke rart med verdens beste musikere da. Vokalisten i Genesis, som var med på Lamb lies down on broadway, har ikke tapt kraft i det hele tatt.

Til og med måten han bruker tamborinen på, blir helt kongelig. Måten han får alle til å gjøre sitt beste og trives på. På digging in the dirt måtte jeg få fritak fra resten av familien og middagslaging, for det gikk ikke an å gå fra dette. Sledgehammer og to glass rødvin, så var jeg helt fortapt, aldeles.

Jeg vil også ha en scene jeg kan sykle lykkelig rundt på:-) På siste låten Father, Son blir jeg hentet inn igjen av hans formidling. With my dad by my side, sunget av en mann på 56 år, så forstår jeg at vi alle er barn av noen, og lurer på om han har laget sangen, fordi han føler det tomt og om også hans foreldre representerer luft og ikke noe konkret. Jeg må vel kjenne han for å vite det, men jeg kjenner til nå Peter Gabriel bedre enn mitt eget opphav, fordi han deler.

The story of growing up anbefales.

Ellers så går no dagan. Møkklei av å kommentere mitt recovery. Bare gleder meg til overskuddet kommer og jeg kan "sparke" litt igjen. Kreftforeningen har sitt krafttak mot kreft og hvis Kalenderprosjektet blir like lite synlig, så vil dere knapt nok merke det. Kanskje noen ord på bloggen. Lite baller, eller pupper i prosjektet ennå.

Men til dere som sender mail og etterlyser friske fraspark i LYKKE, det er ikke jeg som er sjef for det, jeg er "bare" en rævadilter i det. Jeg vet akkurat like lite som dere, sånn er det bare. Det betyr at jeg ikke vet hvem som skal være med. Ta kontakt med kreftforeningen, Trondheim, det er der det skjer eller ikke skjer.

Ha en god kveld dere,

Betty

11 kommentarer:

Marianne sa...

Hold ut, Betty - kreftene og energien kommer når kroppen har fått hentet seg inn igjen etter operasjonen. Vet det er dritkjedeligt å være i recovery, men det blir bedre!!

Klem Marianne :-)

=Anja sa...

Betty Skretty Letty!!!
Gabriel bra ja-
That will be my testimony(ca)
Men Ian Anderson e ber
Hilsen Anja Panja

Betty Boom sa...

Marianne. Godt at du sei det, for dette er slitsomt og sårt.

Anja: Open up your fruitcase :-)

Betty

Anonym sa...

Hvis det er samme konsert som gikk på nrk for noen år siden, så har jeg sett den. Enormt!

Hold ut.

Lilly Craft sa...

Kanskje Stolt den 21.? Jeg har bursdag da. Vi trenger ikke bestemme det nå heller. For jeg feirer aldri bursdagen min. Slitsomt. Men jeg lengter etter en cafè dag. Lætte litt på ræven!

Betty Boom sa...

Ann Lill: 21.02. Ok. Du må hente meg. Hva med KL 1130?

Betty

Betty Boom sa...

Trond: Så deg ikkje. Takk for kommentar. Vet ikke om det er samme, men vil tro det, ihvertfall fra samme turne.

Betty

Anonym sa...

JA! Dette er selveste referanse-dvd'en for meg òg. Det er mening og tonemassasje fra start til slutt. Kan jeg anbefale dokumentaren av dattera hans fra samme turné også? Har ikke sett den, men LÆLL DA!!! Det jeg imidlertid har sett er den andre dvd'en fra turnéen - den med utklipp fra andre konserter etc. Fine saker, men på alle måter annerledes enn Growing Up Live.

Uansett; fremtida ser lys ut, Betty. Svært lys. Hang in there, og bli bra fort! ;)

Ælen

Betty Boom sa...

Ælen: Også alle dansestøtene og showet, fabelaktig.

Vi kan godt planlegge noen støt vi også, synes du ikke?

Jeg blir bedre dag for dag!

Ha en god dag,

Betty

Plateprateren sa...

Høres spennende ut , må sjekke ut denne DVD`en..

Betty Boom sa...

Store Ørn:

kult navn. Gjør det,sjekk det ut, vakkert!

Betty