fredag 23. februar 2007

Gullrekka!


Da har vi fått kamera i hus igjen, etter lang operasjonstid, og vi sitter her og skåler, som vi alltid gjør, hver fredag. Selv når dere ikke ser, så har vi våre private skåler, med mye lyd. God lyd! Vi har gått over til taco, det er eneste forandringen jeg kan formidle, siden sist fredagskosbilde. Guttene vokser og jeg krymper, en herlig kombinasjon, spør du meg.

Og da var det duket for det ferdige tattoo-bildet. Det kom ikke for tidlig. Vet ikke hvor bra det synes, men nå er tattooen magisk. På bildet ser du "haugen" på min venstre nye pupp. Det kalles for ståpupp. Det er "støft" til de grader og jeg må si at jeg ser frem til "løftet" på den andre puppen også. Men det føles veldig verdig og kvinnelig å være eier av to pupper. Det er rett og slett en undervurdert tilstand å være eier av en hel kropp. Kan ikke si noe annet.


Littegranne mer puppeposering. Jeg er mest imponert over kulemagen til herr Johnsen, som er fotografen. Men menns kulemager blir bare sjarmerende med årene, ikke sant?

Jeg skylder også bloggen en oppkalring i mine 21 års skolegang. Det er en post for lenge siden, som jeg bare ble halvferdig med. Kan kanskje bruke dette som en CV plass og gjøre en grundig jobb i tilbakeblikket, men kjenner jeg meg selv rett, så går det radig. Skole er oppskrytt!

Okei, her it goes:

7 års grunnskole. Jeg er så gammel at vi gikk annen hver dag de 3 første årene og lørdag var inkludert. Så to år på ungdomsskole, jeg elsket å lære. 1 år på gymnas, startet her hasjrøyking og endte opp med 2 i de fleste fag- 2 år handelskole, var der av og til, men gjorde det bra i en del fag. Tok noen eksamener i fengselet, men de gjelds ikke. Noen totalt utsklidde år, før jeg prøvde meg på frisørskolen i Trondheim, fikk ikke fullført. 2 år på trøndertun folkehøgskule. 3 år på Ringve gymnas. 3 år på Barnevernspedagogutdanningen og et år på Helse- og sosial administrasjon. Det skulle tilsi 21 års skolegang det.

Puh, done!

Formen har gitt en tur ut i dag, men ikke mye å blogge om gitt. Så nyt helgen og så hørs vi av,

Betty

8 kommentarer:

=Anja sa...

Er bare nødt til å si det Betty-
Synes du fokuserer alt for mye på kropp, selv om j selvfølgelig forstår og virkelig unner deg den nye puppen din-

Betty Boom sa...

Da synes jeg at du skal ligge unna siden min!

For her skal det fokuseres på MYE kropp fremover!

Yoy haven`t seen nothing yet!

Betty

=Anja sa...

Hmmm
Da så!
Drar te Stolt nå
Klæms
Slutt

Anonym sa...

Teoriene om Mennesket som rasjonell aktør er oppskrytte. Vi har en kropp og hvordan vi har det med den har mye å si for hvordan vi møter omverdenen på.

Stå på, og se fram til våren!

Betty Boom sa...

Anja: Du må gjerne synes det, men blogg er mitt fristed og jeg har i alt for mange år, vært alt for lite opptatt av kroppen min.

Nå skal jeg ta igjen :-)

Sexy: Så sant. Her kommer en vår!

Betty

=Anja sa...

Skjønner det Betty-
Ønsker bare å formidle at du alltid har vært utrolig flott, sexy og full av utstråling
Men j står ikke i dine sko.Er forøvrig litt enig i det Sexy skriver-
Synes imidlertid det er EKSTREMT TRAGISK med det slankepresset som pålegges spesielt jenter i den vestlige verden- og velger å la lojaliteten min være til dem-
Sier ikke mer om den saken-
Klems til begge
Slutt

Betty Boom sa...

Anja: Det hodet er fyllt av, det er det du ser :-)

Betty

Anonym sa...

Slankapress?

Jeg er ikke utsatt for det i alle fall. ;)