torsdag 15. februar 2007

Lykkelig som liten!

En vakker dag, der jeg bare har treft hyggelige mennesker. Jeg samler på slike dager. Jeg samler på slike mennesker. Det startet med familien, så traff jeg Kristin, som ligger et hode foran meg i lysløypen vedr. restituering etter kreften. Vi dro til Kreftforeningen, og der fikk jeg denne videoen:


Lykkelig som Liten, et møte med Betty

Add to My Profile | More Videos

Vi pratet en time, så nå er 5 kalenderpiker på plass og det er en lykkedag i seg selv, for meg. Vi er Kristin, Eva, Janne, Merethe og meg. Nå er vi 5 kalenderpiker og det er så sinnsykt bra. Nå kan vi hente ut av hverandre og eksponere pupper og lår, og andre formidlinger vi måtte ha på hjertet.

Vi lunsjet på ISAK og dro til Tattoo World. Der de: "eat you alive" :-), not at all. Verdens hyggeligste karer, som prøver å hjelpe brystkreftopererte damer med å tattoovere brystvorter på nye pupper. Trond, til deg: 1 GB MINNE, 2 x 9 GB DISK, 800 MHz. Jeg måtte spørre hjemme, jeg kunne ikke svare på den og leverer det her.

For det er liksom ingen som leser blogg, ingen som sier at de gjør det, men alle gjør det likevel, og akk ja, alle tror de vet mye om meg. Og alle tror at jeg ikke vet, at de vet det. Men jeg vet at du vet, og jeg vet akkurat hva du vet om meg også. Stilig? Det er ikke sånn at du vet alt likevel, kan hende du blir kjent med meg, men alle tankene jeg har tenkt i dag, alle følelsene jeg har vært i, vet bare jeg. Jeg har et privat rom, til og med jeg. Du også? Nok om det.

Så blir Kristin først i ilden for puppetattoo her i byen. Stilig! Jeg gleder meg jeg også, men det er lenge til det blir meg. Men i dag har det vært en panser dag, jeg holdt hele veien, så nå blir det skummelt folkens, jeg kommer i kanonform i sakte tempo. Men jeg kommer sterkt!

Vi dro på She, en undertøyssjappe her i byen. Kjempedamer, som "eat you alive", jeg fikk noe jeg kunne bruke til mine BH`er mens jeg venter på at det gror, kjøpte et par sokker, for jeg kan ikke la være å legge noe i fra meg. Og jeg vet, at hun vet, at jeg kommer tilbake og legger ifra meg noen tusinger der.

Min sønn stod på Solsiden og ventet på meg. Frisør og nye klær og vi tok taxi hjem. My home is my castle, etter timesvis med bra form.

For en dag! Takk for ditt bidrag!

Og god kveld,

Betty

12 kommentarer:

=Anja sa...

Testing pågår

=Anja sa...

Hipp hurra- Sjer ut te å funke no- /comments
Tøysa litt i forrige felt
Greid ittj å dy mæ...

Betty Boom sa...

Det er gretj ja. Du greid det, flink Pike!

Betty

Anonym sa...

Jeg innrømmer jeg leser blogg, og din leser jeg hver dag og den berører meg !!Lykkelig liten, men i mine øyne er du "stor ". Lykke til videre med det du tror på.

Dame sa...

Klart vi leser blogg, Betty. Gøy å se deg på film. Den livsnerven og kraften du prøver å formidle - det funker!

Nora

Anonym sa...

Heia her er jeg - og du har vel skjønt at jeg leser litt blogg innimellom ;) Gleder meg til Lykke prosjektet.

Betty Boom sa...

Lisbet, Nora og Janne. Takk. Fint at dere er her.

Betty

Anonym sa...

Jeg leser blogger og jeg roper det høyt! :lrt:

Betty Boom sa...

JADA! Misfprstå meg rett, nå da.'

Dere har sikkert sånne lesere som dere treffer på og som aldri nevner at de leser blogg, men du ser på dem at de leser og vet noe om deg. Det blir liksom så hemmelig sjøøøøøø

Men drit i det, jeg bare synes det er super rart.'Ikke veldig mystisk, bare corni

Betty

Anonym sa...

Jeg har en del steinkjerbygg som lusker på bloggen min. Æ gir mæ nu helveta.

Anonym sa...

Heiiii!
Tøft! Nå mangle det bare at vi får på plass en egen myspace side til kalenderen! Til det trenger jeg HJELP :-)

Snakkes

Betty Boom sa...

sexy: lusker, godt ord!

Arild: Da tror jeg Bernt er din mann, det er han som erhjernen bak BBBB weben.

Betty