mandag 26. februar 2007

SURVIVORBloggere er inne i en tanke-uke, og det er sunt å gjøre opp status av og til. Jeg vet ikke om det blir kodelås på min, skulle heller skrevet bok og gjort slik Anne B. Ragde ba meg om, pakk historien inn i en ukjent person, så kan du smøre på med ditt eget liv, det du orker.

Om dagene er det bare psyken som holder meg oppe, og gudskjelov at den har flyten og styrken nå. Går jeg mere enn 100 meter, får jeg krampehoste. Ny puppen går seg til og jeg gleder meg villt til å begynne å komme i form.

Vi drar til syden om en uke og det blir godt for kropp og sjel. Er passelig forsynt av egen stue. Og gleder meg til å få noe annet å skrive om. Synes å huske at jeg laget noen bra poster der i fra i fjor. I dag var jeg 88,8 kilo på vekten, jippi! Det er lenge siden det og det er en seier. Folk kan si hva de vil, men en svær kropp er usunt.

Posten i går, gav bein å gå på. Sånn er det å selge seg for hardt ut, for all verden. Jeg har tidligere gitt alt, over alt. Nå skal det kanaliseres og brukes konstruktivt for meg sjøl og familien. Jeg har virkelig fått høre alt for mye hvos stor egoist jeg er, men jeg finner ikke historien min det minste slik selv. Jeg har sprunget for andre, "pleaset" andre, ordnet opp for andre, bydd opp til store fester og inkludert i hytt og gevær. Jeg har vært livredd for å slutte med det, fordi jeg var redd for å sitte igjen aleine. Og etter kreften, så måtte jeg bare og resultatet er aleinehet. Men den aleineheten er til å leve med.

Det blir mye plass og rom til å prioritere familien når en slutter å dra de store lassene. Men en skal ikke slutte å være seg selv heller. Men når jeg byr opp igjen, så skal jeg ikke ha de store forventningene til at dette skal vare. Folk generelt er ikke så skadet som meg, de har sine trygge verdener å falle tilbake på, de ønsker ikke de store fellesskapene. Men nå har jeg tatt sårheten på det, slik at jeg ikke blir en bitter kvinne, for det er ukledelig det.

God kveld,

Betty

11 kommentarer:

trine40 sa...

Forsvinner du fra nettet, vil du bli savnet, men jeg skjønner det godt om du har behov for avstand.

Ta vare på deg og dine.
Cyber-klem til deg.

Anonym sa...

Så fint med sydentur for hele familien, det blir nok vitamininnsprøytning for store og små.

Fint å ta en tenkeuke, jeg ville bli lei meg hvis bloggen din forsvant, men det viktigste er jo at du føler at du får noe igjen for det! Har aldri blogget, men jeg har skrevet mye på diverse forum - og innimellom så føles det jo som å sende masse tanker ut i ingenting, og ikke få noe tilbake. Og er det noe som virkelig sliter, er det jo å føle at du ikke blir sett.

En blogg med passord er sikkert fint, eller så kan du skrive den store romanen! Du har sikkert både nok stoff og evner til å skrive den. Stå på, Betty!

Tonita sa...

Betty, vær stolt av at du har gitt av deg selv. Og hurra for den nye puppen!!! Men glem ikke også å passe på deg selv, - og nyt den kommende sydenferien.
Jeg vet at det koster å gi, men også at mange overlever på det du, og andre som deg gir.
Er en stor beunderer av din blog, liker Mihoes, - og er ikke overrasket over at trønderjentene (inkl. Anne B.) slår til! Takk.
(selv våger jeg neppe å skrive om min rekonstruerte skjede, men er jo glad for den også da)

Betty Boom sa...

Trine: Nå er bloggen et tenke høyt sted og dette måtte tenkes høyt. Cyber klem til deg også.

Anikken: Det er ikke så viktig det å få noe igjen her, fordi her har jeg valgt å gå inn og skrive, og at det finnes en leser ut i der, som ikke behøver å respondere. Det er mere det at behovet for å være mere privat blir av og til påtrengende og det kan kamufleres i en bok, eller kodes inn.
Takk for kompliment.

Vi får se,

Betty

=Anja sa...

Kooosklæm fra bråkmakeren på Byåsen:o)
Slutt

Anonym sa...

Kjære Betty! Det koster å være åpen, og det er vanskelig å ikke være privat, selv om man har valgt å være anonym, som jeg. Du vet jo at jeg slettet alle postene mine før jeg dro på ferie, og hvorfor. Jeg ønsker å fortsette bloggen, men mindre privat enn jeg var.

Du er tøff og sterk. Jeg håper du fortsetter å dele med oss, men respekterer hvis du velger å slutte.

Håper du får en super sydentur. Det er noe tilfredstillende med bikiniskille i februar. Tro meg! :)

Anonym sa...

Jeg har en privat blogg et sted som ingen vet om. Idèen er til fri avbenyttelse vennen! ;

Unknown sa...

Anja: Eg kan leve med det eg!

Bastet: Vel, bikiniskille blir det ikke. Jeg har ikke lov til å sole eller bade sårene. Men jeg f¨r da se ungene bade og vi får trives i lag. Jeg er bader nr.1, så det skal bli hardt, men sånn er det når jeg absolutt ville ha to pupper.

Vedr. privat, så kunne jeg ha skutt noen som bare er opptatt av seg sjøl, men det ville vært gammelt mønster og det er jeg ferdig med.

Jeg har krefter til å bære meg sjøl igjennom dette, men folk som har mye mere enn det, som har vært friske disse to årene jeg har kjempet, har ikke omsorg en gang. Utrolige greier. Det kan bli en bra bok en dag :-)

Sexy: Jeg har tenkt tanken! Men det er mye jobb å skrive to steder. Eller?

Betty

Skippern sa...

Er ikke ofte jeg skriver svar her nei....

Du får ha en kjempegod tur til syden, skal ikke tviholde sydenvarmen for meg selv, så får vi sammenligne farge og dele opplevelser når vi begge er hjemme igjen, gleder meg til fredagstaco (selv om jeg godt også kunne tatt 5 uker til her i Brasil)

kan være jeg finner på å servere noe brasiliansk mat eller drikke :D

Anonym sa...

Betty: Det er faktisk ikke det. Den andre bloggen er dedikert min lidenskap for en helt spesiell fyr.

Unknown sa...

Kjære skippern: gleder meg til du er tilbake. Nå sparer din far til samme flippsjegg som du. Så hønen og egget spørsmålet lever for ever.

SexY: whee, fikk litt sceary feeling, go out and get it, instead!

Betty