onsdag 19. mars 2008

Livet og Ordene!

Livet mitt skriver ord inni meg. Skriver innover i kroppen min, som en slags reise, lagres i et skjult minnesystem. Dukker opp igjen i rom som er tilgjengelige, de lokkes frem av mennesker som berører meg.

Noen ganger kommer de vakre ordene frem, ordene lager tekster som er deilige å være i. Ordene har min sjels hensikt og jeg prøver å forstå. Hvert eneste ett av dem. Prøver å reflektere over hvert ord, få kontakt med de, skjønne betydningen av dem, styrken.

Ordene mine har tempereatur i seg, og jeg undres ofte, fordi ordene gjør noe med meg, de finner frem til det innerste, der jeg liker å være.

Noen ganger dukker noen traumer frem, da endrer ordene seg til harde strenger. Glemte tekster kommer til overflaten, med gammel angst og smerte, som setter seg som en hard klomp i magen.

Alarmklokkene utløses ved alle høytider, jeg går og venter på disse ordene igjen. Vet at de kommer. Prøver å ligge i forkant av dem, for at de ikke skal vri som kniver inni hjertet mitt. Hvis jeg slutter å være travel, å slipper de frem, så kjenner de meg igjen og setter seg i magen.

Erfaringer som ligger langt tilbake i tid, som har lammet meg, låst meg fast, trer frem som ubudne gjester i form av sår. En brennende følelse, en smerte.

Ordene er i anmarsj, jeg kjenner det. Jeg skal møte de åpen, la meg fylle helt, jeg skal ikke være redd de mere. Nøkkelen ligger i å transformere det vonde til energi. Så vær velkommen, så jeg kan slippe fri!

Ordene er mine venner.

Betty

7 kommentarer:

GundaM sa...

Søren ta Betty, du som er så sterk!!! Så tøff, så bra!
F*** ta heller. Skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med disse høytidsgreiene...

Men du vet det selv...

Håper du ikke blir sur på meg når jeg hvisker...(tilgivelse...) Uansett, gjør det...Gå videre, kos deg med gutta boys, her og nå!!!

Hmmm, vet du nå skal jeg sjekke videoen nedenfor her. Glede mæ;)

Shit, du er bra!!! Og godt du er hjemme igjen;)

Sylvi sa...

Har nettopp kommet meg igjen etter jula... Påsken har jeg ikke noe annet forhold til enn AVSLAPPING :D
HURRA!! :)

Håper på en hyggelig påske for deg!

=Anja sa...

Veldig bra post,Betty
Kjenner meg mye igjen

Alice sa...

Så utrolig fint skrevet Betty! Verdifullt å lese.

Betty Boom sa...

Gundam: Tilgivelse er en nøkkel, fordi det handler om fravær av hevn. Men følelser opererer uavhengig av "det som var", de bare henter deg inn...lissom.

God Påske. Første nattverden i Gettsemane er unnagjort i dag.

Sylvi: Julen er herved tilbakelagt-det er derfor påsken er fin og Jesus ble egentlig født i Oktober, så julen har ingenting med det å gjøre egentlig, bare solsnu, og min "ont" har ikke noe med dette å gjøre i det hele tatt (tror eg).

Ja, Hurra!

Anja: Elsker deg!

Alice: Takk. Vi har hengt rundt hverandre i noen år nå, så det betyr MYE at du sier akkurat det.

GOD PÅSKE TIL DERE

~ Underveis ~ sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Betty Boom sa...

Jorunn: Takk og i lige måde :)