lørdag 15. mars 2008

Lørdags-hjørnet.------------ På vårt fantastiske vis, så er vi i støtet her. ---------------------------- Feeling alright ----------------------------- JUMP fra sykkelbåt ------------------------------ Her jobbes det ---------------------------- Leik på alvor --------------------------- Jeg har det fint her -------------------------- Nest siste solbedgangen jeg ser her, denne gangen. ---------------

Verden er snill mot oss. Fugleparken er svidd av (skogbrannen) og racerbilhallen er stengt. Supert! Guttene tok det bra, vi tok det enda bedre, ennå mere tid til å nyte. Jeg har roet helt ned. Ihvertfall på Bettysk vis. Det er en dag igjen og solen har akkurat gått ned. Det er godt å være.

Posten i går var noe animert, holdt på å endre på den i morges, men lot det være. Får stå som den gjør. Merker at jeg skriver K_R_A_F_T_I_G_E_R_E når jeg har drukket alkohol, snedig observasjon det også. Blir ikke nødvendigvis bedre av det, heldigvis!

Kjenner at jeg er klar for å dra hjem. Vi har laget en knalltøff video til Forventet låten, men de tar ikke inn You Tube her, så da har jeg en sunn drivkraft i mot nord. dessuten liker jeg allslags vær, har lest på kommentar at solen skinner i byen min, så
da blir det fint (men jeg vet jo at det varierer sinnsykt der). Men vær har egentlig aldri stresset meg. Men jeg elsker at det er slik som her, sol som varmer og et hav som bærer over 20 grader. Jeg elsker alt sammen, for å si det sånn.

Ha en fin lørdag! Jeg har lovet meg ut på marked med min sønn. Spennende det og.

Yo,

Betty

2 kommentarer:

=Anja sa...

------------------
Love from above!

Betty Boom sa...

Love from almost down under