tirsdag 4. mars 2008

Sklir Videre!------------- Nok en utrolig dag i Trondhjæm. Jeg får ikke nok av dette, synes det er flott at vinteren varer. Har opplevd denne vinteren som utrolig og har vært ute i all slags vær. I dag var det snøfokk og sol om hverandre. ------------------------ Motbakkene er egentlig litt deilig. Får pustet og pest litt. Kombinasjonen av å nyte og slite er fin for meg. ------------------------------ Mitt faste følge. ----------------------------- Usminket lykke -------------------------------------- STOLT, som fortjent. ---------------------

Bevegelse får meg til å ikke henge fast i noe. River meg ut av det som trigger. Får meg til å tenke klarere og eie meg sjøl mere. Flotte greier.

Skal ut å gå til øving med BBBB i snøværet, hærlig.

God kveld,

Betty

6 kommentarer:

Skippern sa...

Ser dere koser dere med skifoere mens vi har det litt for varmt til aa gjoere noe aktivt, saa vi henger mest rundt basenget. To forskjellige maater aa nyte livet paa :D

trine40 sa...

Det er sånn vinteren skal være - ikke slaps og blankis. Her er det også helt "julekort" - nydelig. Håper på en tur i lysløypa med gubben hvis den verste snøfokka gir seg.

=Anja sa...

Helvete.. At jeg aldri treffer deg på Stolt-

Betty Boom sa...

Skippern: Kult at du er hjemme hos dine nå. Hilse masse. Kyss og klem. Jeg venter Ronnimixen, og lover at du skal få høre når det er ferdig.

Trine: Det er bare å komme seg ut, det er bare inne været ser dårlig ut. Skal sende deg flere låter etterhvert, Trine.

Anja: Så at du hadde lagt igjen et rekomandert brev til Gud på STOLT. Kommer det fram da tror du?

Anonym sa...

Kjenner jeg savner Trondheim og Bymarka når jeg ser bildene dine Betty! Har ikke hatt ski på beina siden jeg flytta.

Lykke til med formøkinga! Ser bra ut :)

Betty Boom sa...

Mihoe: Ja, her oppe er det fint om dagene. Bymarka har mye å by på. Ski er en fin treningsform, frisk luft og høy puls samtidig. Takk, jeg er i støtet. :-)