torsdag 31. juli 2008

Hallo fra Vakre Nord--------------- Veldig fornøyd, har vært på bre i dag. -----------------

Jeg har vært på svartisen i dag, veldig bra for meg. Dro på impuls tur med ungene og overrasket mann og hele Halsa-gjengen, det falt i god jord. Turglade folk som er på Furøy-Camping for 14. gang. Skulle egentlig vært i studio, men det ble ikke noe av, og jeg ville ikke å sitte hjemme og kjenne på tomheten etter det, for jeg hadde gledet meg så veldig. Forskjellige videverdigheter som skjedde i bandet, jeg synes ikke det hører hjemme på blogg, så nok om det.

Det er fantastisk hyggelige mennesker som eier Furøy camping, og som før fikk jeg lov til å låne pc for å blogge hvor jeg var i verden. Kunne ikke akkurat skrive at jeg skulle hit, når det skulle være en overraskelse, for en og annen leser bloggen fra gjengen og i går fant jeg ut at jeg har en fast leser opp i her, fantastisk.

Campingen ligger ved et fergeleie, anbefales med hele hjerte, og det er bare en 1/2 times kjøretur unna isbreen.

Ihvertfall var jeg på bre, tok masse kule bilder, men denne maskinen hadde ikke kortleser. Jeg skal legge ut skrytebilder straks det ordner seg. Er veldig fornøyd med meg selv i dag, og mitt fantastiske følge på breen. For en dag! Jeg kan! Jeg lever! Jeg fikk kjørt meg psykisk og fysisk. Holdt på å psyke ut to ganger, men jeg tok meg sammen.

Nå er det fellesmiddag!

Have it,

Betty

Jeg svarer kommentarer når jeg ikke er så travel. :)

4 kommentarer:

~ Underveis ~ sa...

" En er svak og en er sterk
Vi er alle mesterverk
- Vi Lever!
En er blid og en er sur
Hver og en har sin natur
- Vi Lever! "

(Syns denne sangen er så kjempefin :)


Hyggelig blogg, Betty!
Ha en flott morgendag & Lykke til i studio ~

Sølvis blog sa...

Så herlig at du kunne vri det negative til en positiv opplevelse. Og så flott at du er så spontan og kan ta en slik tur på sparket

Livs lerreter og annet sa...

Kjempebra håndtert, Betty! Du ser superfornøyd ut i breutstyret, så du vendte det til noe positivt og dro med deg familien på nye eventyr.
Ha en flott dag! :-)

Betty Boom sa...

Underveis: Ja, når det blir. Takk skal du ha. Kult dikt.

Sølvi: Ja, synes jeg har taklet dette ganske bra. Viktig å ikke bli bitter. Kler meg ikke. Det må da komme nye muligheter.

Liv: Ja, livet byr på noen slag. De skal håndteres og jeg er nå FRI.