mandag 29. desember 2008

Årskavalkade, andre del.

Juli bar preg av interrailtur og impulsturen nordover til Svartisen. Denne måneden skriver jeg allerede Tøre å Lykkes del 12. Ivrig. Det beste er at det har gitt resultater som gjør meg tryggere på meg selv. 22 poster denne måneden.

I august var det mye Tøre Å Lykkes-tanker og ikke minst en kanonpost fra Virrvarr om Blogg-paranoia. August var den store kaste- og gi bortmåneden. Var også på Austerdalsbreen med Bernt og Rune. Noe som satt lenge i kroppen, så kick å gjøre noe som er litt nifst og som får en til å skjelve.

September startet jeg på Vokalskolen i Køben. Kjempenifst. Noe av det største jeg har gjort for meg selv, eller Det Største egentlig. Jeg har det veldig moro med å utvikle stemmen min. Kult å utvide kontaktnett og bli kjent med flere sangere/musikere. Ikke så mange jeg opptrer med i Trondheim, så da fikk jeg bedre selvfølelse når folka der digget å arbeide med meg.

Oktober bar preg av gamle poster fra Betty43, mye Ut Å Flyyy arbeid. Spennende oppbygging med kor og Trinemor. Mye Showing ass bare" denne måneden. Slitsomt, men nyttig fremdrift. 21 poster.

November hadde tre store opplevelser for meg, Ut Å Flyyy, Toten og København. Det største denne måneden var at jeg ikke hadde en November Suger post. Det var bare en veldig bra måned. 15 poster.

Desember har vært langt tyngre, noe preget av julespøkelsene. Jobbet med kreftforeningen på et prosjektog innså at jeg er ikke en 08:00 til 16:00 jobber, men jeg jobber nesten hele tiden for det, så jeg er ikke lat. Jeg var med i et radioprogram jeg var veldig fornøyd med, finnes HER

Snart er 2008 tilbakelagt og jeg kjører på. Ser fremover!


Håper neste år gir meg mange flere spillejobber. Kommer med en fulllengder LP i løpet av 2009. Veldig spennende. Satser på at noen vil spille sammen med meg, når den er i butikken. En gjeng sørafor er ihvertfall giret, jeg skal gjøre mitt for å Tøre Å Stå i Oppgaven. Føler meg veldig aleine med dette musikkgreiene her i byen. Blir ikke akkurat invitert inn i varmen, eller på festene. Men jeg gir meg ikke for det, skal gi ut mitt beste album på 60 årsdagen og det er 15 år til. Og det må da skje litt før det. Den som lever får se.

Takk for året vi har blogget sammen!!!!!

God kveld fra Moholts Perle,

Betty

13 kommentarer:

-Mitt lille rede- sa...

Fin oppsummering av året. Har lest masse av det du har skrevet. Sugd til meg "tøre å lykkes-postene", masse interessant tankegang, mye følelser og reflektering. Kjenner meg igjen. Gleder meg til fortsettelsen.

Du er jo en superknupp om du vil sende meg en cd. Legg ved et kontonr da, så skal jeg selvsagt betale for den + porto.
Adressen er Lene Bøe / Julset / 6445 Malmefjorden.
Ha en fin dag :-)))))

Sølvis blog sa...

Takk for flott følge i årest som snart er omme. Vil avslutte med å ønske deg ett Riktig GODT NYTT ÅR!

Betty Boom sa...

Lene: Takk for bloggeåret 2008 og for mange kule kommentarer på Betty42. Noen gode poster har det vært, men uansett har alle postene en slags mening. Øker positive tanker ihvertfall.

Jeg har skrevet på konvolutten alt. Kommer i posten. Fin dag til deg og.

Sølvi: Takk det samme, og hjertelig takk for dine bidrag her i Betty42

Sylvi sa...

Nå er vi klar for et nytt år med nye muligheter!!! :-) Ønsker deg alt det beste for det nye året, Betty!

Anonym sa...

Til Betty !

Vi utvekslet meninger i en tidligere post du hadde , der jeg la inn kommentarer og du ga meg tilbakemeldinger .

Har tenkt en del på hvor raust det var av deg å svare meg på kommentarene , istedenfor å fjerne dem .Det gjør andre bloggere når reaksjoner som måtte komme ,ikke passer inn nettopp med deres syn.

Det ønsker jeg å gi deg honnør
for !

Et riktig godt nytt år til deg !

Sykepleier

Runa sa...

Nok en gang takk for at DU blogger Betty!Uredd,klar og tilstede!Du gir inspirasjon til mange fler enn meg ;-)!DET VAR EN HØYDAR for meg denne høsten å komme på konsert med deg og songlaget i Vår frues kirke! Deilig å bare GJØRE det! Selv om det var et stykke vei unna!Det koster ofte ikke så mye som man tror...annet enn å hive seg på!OG FÅ en STOR oplevelse å ta med seg videre i livet ;-)!!!ØNSKER DEG lykke til med livet i 2009!Klem :-)

Lilly Craft sa...

Takk for det jeg fikk være med på i året som gikk. Det har vært mange levende øyeblikk men jeg gleder meg også til å få være tilskuer fremover.

Anonym sa...

Takk for året som har vært og godt nytt år!

klem, Teresa

=Anja sa...

Hallais,Betty

Vi dure på med ett bloggår te:::ooo)))

trine40 sa...

Hei og hå - det har vært et flott år i følge med deg og bloggen, og ting kan bare bli bedreframover. Du får si fra om du trenger "duttua-dame" innimellom :)

Jeg drodler rundt nye prosjektideer nå på tampen av året - men først må jeg rydde litt i huset, pælme unna litt mer skrot...juletreet er i veien, det skal ut i morra.

Tjohei, Godt Nytt År!!!

Anonym sa...

Godt Nyttår, Betty - takk for alt du deler. Gjør faktisk godt, det, for sånne som meg, som ikke er så "delsom" av seg. Vi er forskjellige, og sånn skal det være. Godt Nyttår!

Anonym sa...

Takk for godt år. Godt nytt år.

Betty Boom sa...

Sylvi, Sykepleier, Runa, Lilly Craft, Teresa, Anja, Trine, Randi og Sexy Sadie:

Vi går på et nytt bloggeår med krum hals, folkens. Unektelig hyggelig at dere setter så stor pris på meg, jeg tar det til meg :-)