fredag 22. desember 2006

Early Morning Blues

Klokken er seks på morgenen og jeg har vært oppe en stund. Sikkert fordi jeg ventet på avisen. Jeg var spent på plateanmeldelse i dag, men det er ikke på fredag. I dag var det dvd`er og film. Men det var et godt fanga intervju med meg der. Audun 'katsjet' 43 år på 2 timer. Det er godt gjort det. Jeg er fornøyd. Jeg holdt på å sende han en sms her i sted, men det er tidlig og noen har mobilen på nattbordet og vokner gjerne til av slikt. Men se her, bloggen er våken.

God morgen til deg.

Jeg har dekket bordet med de fineste ting. Nypusset sølvtøy (svigermors verk), servietter, stettglass, kransekake, hjemmelaget leverpostei og du vet ikke hva. Bernt er 50 år i dag og hele nabolaget er varslet. De stiller med musikanter og det hele kl 07:30. Her skal det bli jubel, brask og bram.

De er deilige disse morgentimene som jeg får ha helt for meg selv. Tankene mine trenger det. En kopp kaffe i fred er det beste som e. Ungene skal trakke i huset en uke de også og da blir det etterhvert litt trangt. Vi har erfaring i det. Alle vil låne pc`en min, som egentlig er Mind The Gap sin, betalt av Musikkverkstedsordningen. Jeg skal levere den etter jul. Og alle roter litt mer.

Jeg har mange jubileum i hodet mitt. Synes det er stas at jeg har blogget i et år og har skrevet over 400 poster. Den vanskelige to`eren skrev jeg 221205. Jeg leser at jeg var redd for hva andre måtte mene om at jeg blogger om meg selv. 365 dager siden: "See I care!". Men det blir ikke noe julebrev fra meg i år. Jeg skrev det, men det ble for kunstig for meg. I julebrev skal vi skrive hvor flinke vi er, og det skriver jeg jo hele året. Jeg synes julebrev mister nyansene, det blir info om status que og det er greit det, men ikke noe mer.

Jeg elsker dikt og å få julebrev selv. Moro å se hva andre holder på med. Jeg liker at andre er personlige og kan nevne Esquilpå det. Jeg stemte på han for å bli Norges beste blogger. Lordx gikk av med seieren. Han er morsom, men Esquil er raus med andre. Lordx er for intern og ikke så inkluderende. Og så har han en stil som han febrilsk må holde. Jeg stoler ikke helt på det. Hvis kommentarene ikke er hippe nok, så blir de forbigått i stillhet. Hersketeknikk det og, eller simpelthen en måte å riste av seg folk på. Greit det!

En ny og ubrukt dag ligger foran meg. Når jeg tenker på det sånn, virker livet så uendelig langt. Men jeg vil gjerne ikke miste noe av det, men ingen av oss har fått noe dato for det. Nå vet jeg av mange mennesker som har latt sitt liv gå ut på dato allerede, men de om det. Jeg har iallefall tenkt å leve, sterkt og inderlig.

Luke 22: Når vi frigjør oss fra frykten, frigjør vår tilstedeværelse automatisk andre. Nelson Mandela

8 kommentarer:

fr.martinsen sa...

Jeg har en helt annen opplevelse av loRdx, men det jeg egentlig skulle si var at det er ikke avgjort ennå, konkurransen.

Du har bare bligsa litt på morran.

Betty Boom sa...

Hvilken opplevelse har du da?

Ja, da er ikke løpet over da. Spennende.

Betty

Anonym sa...

Gratulerere med flott intervju i Adressa i dag! Virkelig bra!

... men hvor får man kjøpt den skiva, egentlig? Så dere live på Torget for ei stund siden, og har lyst på plate

(ps. stemte som du i den blogg-kåringsgreia.. er skeptiske til folk som aldri kan gå ut av den rolla de har laget for seg, blir litt krtampe, og krampe er litt slitsomt... ;-))

Betty Boom sa...

tb: Takk for det. Jeg var spent på det :-) I dag ropte en fyr på polet til meg: Jeg tror faen meg på julenissen eg og, Betty!

Platen får du kjøpt hos:

mailto:sylvioeding@hotmail.com

Jeg tok visst feil i kåringa. Det var Esquil som vant, og bra er det!

Betty

Ingunn sa...

Heia Betty!

Flott intervju med deg i dag. Jeg beundrer deg for det du faar til!
Du er en fantastisk energibunt.

Jeg spilte av Forventet i gaar, virkelig raabra!

Stemte p[ deg i blogkonkurransen.
Er litt blogt;rke paa meg for tida, men h[per [ komme i gang igjen snart.
Ha ei riktig trivelig jul alle sammen, smaa og store, og hjerteligst gratuler med den store dagen til Bernt!

Betty Boom sa...

Kjære Ingunn!

Tusen, tusen takk!

Betty

fr.martinsen sa...

Nå legger du legger du dine tolkninger inn i hans tekst, at han "febrilsk må holde en stil", at han "overser kommentarer som ikk er hippe nok."

Du har selv en veldig direkte og tilsynelatende helt åpen stil.

Men det kan hende andre får sagt akkurat like åpne ting,
bare på en litt annen måte.

Betty Boom sa...

Joda, fr.martinsen.Jeg ser den. Og det er ikke alle som liker meg heller. Vi må gjøre som vi vil. Men jeg synes det er slitsomt når folk har roller de aldri slipper. Men jeg har respekt for det, jeg behøver bare ikke å klikke meg inn bestandig. Vi trenger LordX og gjerne flere Lorder også. Men jeg syntes at Esquilk skulle vinne, for jeg synes stilen er bedre der.

Betty