lørdag 30. desember 2006

Outsourcing
Amy Winehouse har gitt ut en soulplate til masse gode kritikker. Jeg har hørt igjennom det hele flere ganger og det er en plate som en blir glad i, etterhvert. Denne platen kunne like godt blitt gitt ut i 1963. Motown gav ut mange slike artister, men da med svarte artister, også James Brown. Sprekt at en så ung hvit dame får til å synge med såpass voksen soulsound.

Vi voknet i Vanvikan i dag, blant gode venner. Rubens dag, eller lillenyttårsaften som han kaller det. Rubens dag i fjor, var moro å lese i dag. Vi har noen års erfaring med å lage gebursdager nå, og vi får det til bra. Koselig frokost, som gikk alt for fort. Ferden gikk til Lasarex, hvor vi feiret bursdag. Der fikk vi leikt oss, alle som en. Bildet er av vinnerlaget:


Ruben ville lese opp alle han hadde fått gave i fra, så han tar den plassen han vil ha. Ekspressive barn og voksne som kan leike, blir en bra dag.

Roen har senket seg på Moholts perle. Tilbakemeldingene på platen er begynt å komme, og de er jævli bra. Det er moro det. Vi er fornøyde. Jeg ser at det hadde falt ut noen dagers blogger, da jeg la ut liveopptaket av BBBB på you tube. Det var ikke meningen, nå er de skrevne ordene tilbake, for de som skulle ha interesse av det.

Jeg har vel ikke sagt før at jeg gleder meg til det nye året? Og med alt det skal fylles med. Men først så er vi her i nuet - og det betyr rydde!

Livet er rikt,

Betty

6 kommentarer:

=Anja sa...

Kjæm da tebake sjøhh,Betty!
Klæms
Slutt

Anonym sa...

Takk for alt det gode du skriver. At du er så personlig. Du er modig, og det er fint å lese, selv for meg som ikke kjenner deg eller familien din!

Jeg ønsker deg et riktig godt nyttår - lykke til med alt du river med, med familien og helsa!

Bastet

Anonym sa...

Tøffe foto! Kan tenke meg det er stas med en sånn runde på en guttebursdag! Vil ønske deg og dine et fabelaktig nytt år! - og jeg signerer bastet

Betty Boom sa...

Hjertelig takk, damer.

Godt, dynamisk og bloggete nytt år til dere!

=Anja sa...

Du e steintøff,pønkerBetty-
Mått bare si det!
Thænk juu for support i året som har vært (å i året som kjæm)
Nyttårsforsett:
To dream into action
Å æ ska klar det iløpe av året!
Nyttårsklæm!!!
Slutt

Betty Boom sa...

Sky is the Limit or the sky is not enough!!!!

Æ e glad i dæ å, Anja.

Takk som deler ditt spennende vesen!

Betty