tirsdag 2. januar 2007

Bettybloggeplaster

Jeg har blogget på Betty42 i et år nå. Blog ble en berikelse. Det het seg at jeg drev skrivetrening den gangen da jeg startet, og det har jaggu fått. Blogverden ble så mye mer. Jeg har gjort nye møter med modige mennesker som deler sine opplevelser.

I dag kalte Bastet blogen min for plaster og det er et kompliment. Sjøl har jeg ikke noen blogger jeg er innom hver dag. Jeg må velge hvor mye tid dette skal ta i forhold til andre viktige gjøremål. Det flotte er at bloggene er der, og at det går an å poppe innom og ”ta igjen”. Det flotte er å få kommentarer fra folk som står for hvem de er. Jeg har mest sans for de åpne rom. De som ikke har det, kan jo bare logge seg ut og finne på noe annet å gjøre.

Må innrømme at jeg har vært litt missunnelig på andre bloggere som har fulle kommentarfelt. Det virker som de har en gjengfølelse og bekker hverandre opp i kommentarfeltene. Det er ofte blogger som er flinke til å debbatere hendelser, politikk og skriver med en snerten penn om viktige ting. Eksempler: Esquil og Prinsesse Lea. Blogger som skriver i 3.person, får jeg ikke helt fot på og det er så mye annet å gjøre i livet enn å sitte å analysere og irritere meg.

Det finnes sikkert folk som analyserer min blog og som tror de vet hvem jeg er. Jeg vet akkurat hva du vet om meg, fordi det er jeg som skriver. Det er jeg som trykker på postknappen. Det flotte med blog er at det er skrevne ord, som man står for. Jeg kan ikke sitte og skrive for et publikum, da skriver jeg dårlig. Jeg må skrive for meg selv og så dele det. Da blir det best.

I skrivende stund er det 118 lesere i snitt per dag og de er fra hele landet. Jeg ser søkeordene som blir brukt inn her. Ganske morsomt i grunnen. Du finner det i høyremargen under Site Meter.

Det er mye bra tilbakemeldinger på platen vår. Nå har jeg lagt ut BBBB på Urørt. Plata kan bestilles av: Sylvi. Mailadresse: sylvioeding@hotmail.com

Dagen I dag har vært Powerbetty dag. Startet frisk med en tur rundt kirkegården kl 06:10, mange gravplasser med lys i mørket. Nesten som det er liv på gravene. Det var godt å gå og kjenne regnet piske mot ansiktet. Jeg har sluttet å gå med Walkman for det suser i ørene mine. Jeg måtte ringe trommetom, som har støpt ørepropper til meg. Han var dyktig på å gi tilbakemelding om hvordan en skal takle øresus. Det er en veldig psykisk greie, for du blir overfokusert på susen. Stress kan forsterke susen, så her skal det roes ned.

Jeg var på NRK og leste inn noe jeg har skrevet, det kommer på radioen søndag kl: 10:00. Velbekomme. Det var en ny og morsom greie å gjøre. Nå lever jeg under pisken, for nå har jeg ”bare” en jobb å gjøre. Ja, du vet! Og jeg er i gang. Jeg var på SATS i kveld og syklet litt. Herlig. 9 åringen har hatt en superettermiddag med tante Kristin. Populært! Det var noen trøtte gutter som startet skolen i dag, men deilig å komme i gang igjen.

Nå skal jeg se film, rett og slett. Legge inn litt planlagt hvile.

God kveld,

Betty

It`s better to burn out, than to fade away (Neil Young).

12 kommentarer:

=Anja sa...

Dustete hvis meningsløse blogger får høy oppslutning,da/f.eks 10 i stil og null i innhold-
Klems til deg:)
Slutt

EarlGrey sa...

Hei Betty!

Tenkte jeg skulle takke for at du deler en modig, velskrevet og meningsfull blogg med oss lesere. Jeg har dessverre lest mye mer enn jeg har kommentert her inne.

Husker deg forresten fra "det alternative kulturlivet" i Trondheim på 80-tallet. Endel kjente fra videregående var engasjerte i diverse "tomme hus" i byen osv. Allerede da var du jo en legende :o)

Walkman/discman/ipod og alt annet med ørepropper som går langt inn i ørene er "the work of the devil". Lyden blir alt for intens. Jeg er også endel plaget av tinnitus/øresus etter et par uheldige lydpåvirkninger, og som du sier er stress en viktig faktor å ta hensyn til. Tror det er langt flere som plages av dette enn statistikkene tilsier..

Lykke til videre med både BBBB og alt annet du måtte sysle med for tiden! Og ha et godt nyttår :o)

Betty Boom sa...

Halloen earlgrey.

Takk for ros. Lurer jo veldig på hvem du er da. Prøvde å finne ut det på din blogg, men kanskje når du kommer langt nok ut mot havet, så deler du det ;-)

Det er ikke sånn at folk "må" kommentere, jeg bare synes det er hyggelig med respons av og til.

Og det jeg skriver om er kanskje ikke så enkelt å kommentere alltid, eller en er ikke i stemning til det bestandig.

Jeg kutter walkmanen en stund, og skal starte på Tomatis i dag, det hjelper.

www.tomatis.no

Ha en fin dag,

Betty

Betty Boom sa...

Anja: Du får 12 av 10 mulige hos meg, og i stil sprenger du tallrekkene!

Betty

Rockette sa...

Vel blåst bloggeår, Betty. Jeg gleder meg til fortsettelsen:-)

=Anja sa...

Tusen takk,kjære Betty!

Anonym sa...

Betty.

Det at folk har fulle kommentarfelt sier altså da ikke alltid noe om kvaliteten på bloggen. Jeg synes du er eksellent og synes det er rart at ikke du har flere lesere og kommentatorer.

Godt nytt år!

trine40 sa...

Slutter meg til sexys kommentar! Du blir nok sett av flere enn de som tar seg tid til å legge igjen spor i feltet her - bra du er her uansett!

Anonym sa...

Jeg har ikke blogget så lenge, og bloggen har muligens ikke funnet sin form - ennå. Kanskje går jeg over til ikke å være anonym hvis jeg føler for det, men enn så lenge synes jeg det er behagelig at ingen - eller få - vet hvem jeg er. Jeg skriver egentlig ikke for å få mange lesere (og jeg har heller ikke funnet ut hvordan jeg kan se det ennå... litt ukyndig i faget...), men jeg synes jo det er hyggelig at folk stikker innom, og også at jeg får kommentarer.

Jeg leser ikke blogger hver dag, men har vært innom ganske mange tilsammen. Jeg synes det er helt greit at folk er anonyme, og det er utrolig mange som skriver veldig bra, og om vidt forskjellige ting. Det synes jeg er utrolig morsomt og inspirerende. Så får vi se hvor lenge jeg skriver blogg, og hviken form den tar.

Bloggen din liker jeg, som sagt tisligere, veldig godt. :) Og morsomt at du linket til meg, da! :)

Betty Boom sa...

Rockette: Jeg også. Fint at du også blogger.

Anja: Be my guest!

Sexy Sadie: Hjertelig takk til deg. Det er ikke så nøye om det er mange lesere, bare det når noen, og det gjør det ser jeg. Men jeg er litt spesielt glad for å se deg innom igjen i kommentarfeltet, da! Må innrømme det.

Trine: Det er sjelden jeg får lyst til å sende klemmer igjennom blogg, men her har du en syber space klem i fra meg.

Bastet: Vi er der vi er i livet, og gjør det som er best for oss selv. Det må du også gjøre. Jeg bare sier at jeg har mest sans for at folk gir ordene et ansikt. Men det koster litt å gjøre det, jeg også kan kjenne det. Det er slitsomt å være modig, men det gir mye.

Jeg er også litt ukyndig i datafaget, jeg får f.eks ikke til å lage lenker på siden min. Da må jeg be om hjelp og så glemmer jeg det. SIte meter skal være mulig å oppdrive på dine side, slik at du ser hvem som er innom, eller fra hvilke adresser. Jeg vet om noen ledige kyndige datamenn, da :-)

Betty

Anonym sa...

Kommentarer er en fin ting, så vet du ihvertfall at det er en mening i det du gjør, nemlig at det blir lest av andre. Kanskje er det lettere å legge inn kommentarer på innlegg som tar for seg aktuelle tema, politiske meninger o.l. enn å komme med kommentarer på litt mer personlige historier, som f.eks. du skriver? Jeg vet ikke. Det er ihvertfall alltid flere som leser enn man tror.

Betty Boom sa...

Du har nok rett i det, Alice.

Men i dag skal jeg lage en post som åpner for kommentarer iallefall. Bare vent å se:-)

Betty