mandag 6. oktober 2008

Blogger Home.------------ Etter noen dager i fjellet. litt privatliv, da lurer jeg på vitsen med bloggen, så skjer dette - jeg må ha hjelp fra bygden, for jeg får ikke start på bilen, og det må bare blogges. Det var noe til vær og vi fikk ikke trilla bila av flekken. Jeg hadde parkert den slik at det skulle være mulig, men den hadde gravd seg ned i sanden. Men via, via, fikk jeg tak i en kar, som var villig til å kjøre opp og hjelp oss. Han puffa bilen utfor og jeg rant bakkene ned, og gutta fikk kjøre traktor. Så kom en liten motbakke, og jeg måtte ha hjelp igjen. Tauing over kneiken, så kom an - bilen altså, og jeg kjørte til Trondheim, tørsa faen ikke å stoppe. Men jeg vet det, at jeg må ha ny bil, for opp i fjellet slik, det kunne vært farlig. ---------------
----------- Og når vi først er i gang her, så er dette utsikten fra utedoen. Jeg synes det er helt fantastisk. ------------------------------- Barn av vår tid, er ikke noe glad i utedoen. Jeg skjønner ikke problemet. -------

God kveld,

Betty

8 kommentarer:

Monica sa...

Eg har tagga deg i bloggen min. :)

Torilpia sa...

.. litt spennende .. og litt morsomt .. og litt irriterende til å begynne med .. :o)

Bra du kom deg helskinna hjem da!!

Klem!!

trine40 sa...

jeg har levd med utedo, og uten do, en ødelagt do, og har gammeldoen som blomsterpotte ved siden av garasjen. Jeg digger å sitte med dodøra åpen og se ut:D

Så bra at du fikk hjelp med bilen!

Betty Boom sa...

Monica: Eg har sett. Kult at du skriver nynorsk.

torilpia: lett blanding av alt . . mange løsninger i hodet på en gang da . .

Trine: Utedoen din er et klenodium. Jeg digger å sitte med dodøren åpen jeg og, her i byen så ser jeg gråkallen om jeg sitter på gangdoen.

Kari Aspenes sa...

I "gode gamle dager" hadde de ikke mye tid til å sitte på ræva og slappe av. Da plasserte de utedoen slik at de kunne nyte utsikten i storm og stilla og kanskje filosofere litt.

Ved nærmere ettertanke satt de vel ikke på ræva da heller...

Betty Boom sa...

Kari: Det er klekket ut mange nye gode tanker på doskålen, gitt...for ikke å snakke om sanger.

Før i tiden hadde de flere dohull i samme rom og. Do er egentlig et ganske hyggelig sted :)

GundaM sa...

Endelig et interiør innlegg fra deg og Betty ;0) Hehe, herlige bilder og den utsikten fra doen er ubetalelig. Må innrømme jeg ikke er så gla i utedoer selv, men med denne utsikten tror jeg det hadde gått (så lenge det ikke er stupmørkt da...)

Betty Boom sa...

Hehe - det har du rett i, må være første interiørposten min på disse 3 bloggeårene jeg legger bak meg nå. Forandring fryder, og det bare viser seg at kildene er utømmelige.


Når det er stupmørkt bruker du hodelykt, men det er sjelden du får behov for å legge en kabel, når det er stupmørkt, kroppen innordner seg sånn :)