torsdag 21. desember 2006

Betty42 har et års dag!

Opplevelsen ble total. En deilig dag. Jeg kjenner at det blir ikke noe lang blogging i dag. Øynene svir og vil sove. Men det har vært en vakker dag, som startet på sjefen min (for en uke til) sitt kontor. Jeg hentet han hjemme og vi spaserte forbi 5 damer som drakk kaffe på jobben. De ble stille da vi kom, og jeg sa: "I have just spent a night with him". Alle lo en slik - "vi tror deg ikke latter". Det kunne da vært sant.

Vi drakk kaffe og pakket inn 120 gaver av PLATA. Moro det, og en fin prat. Jeg tok runden med leveringer av PLATA. Jeg dro innom Sparebanken som hadde gitt meg TÆL midlene til å lage den. Jeg henvendte meg i informasjonsskranken for å få levert til Marvin Wiseth og Rune MAlivk. Hun som satt der, mente at: "dette kan jeg ta meg av". Jeg skrev selvsagt en lapp med store åpne bokstaver til Marvin at hun bak skranken mente at dette kunne hun ta seg av. Og jeg som skulle avlevere med juleklem og det hele, jeg lovet jo det. Men sånne unge, sinte damer mellom 20 og 30, som trenger å vise at de er noen, lar Betty være i fred, når jeg er så skjør som jeg er, etter et rotteres, med maratonsoving og mye intense opplevelser.

Jeg var på Mammografi i dag og ble igjen friskmeldt. Legen mente at jeg hadde et fantastisk arr og så likte han godt Mikael tattooen min og la ut om ST. Mikael strand i cornwall og i Bretagne. Jeg har kjørt motorsykkel i England og vært i nærheten av denne stranden. Dit skal jeg dra engang. Jeg ble fristet, som ungene sier. Han fant ingen kuler og jeg ble så fornøyd. Jeg gav han en cd og han ville ha autograf. Noen møter er bare trivelige.

Dro til Lasse Berre og han var storfornøyd med coveret. Dro på Tattoo world og fikk en bra prat med Arild (kreftforeningen) i dag. Jeg glemte av naboen min som hadde bestilt 10 plater, det var litt sorry, men de kom i hennes hus til slutt.

Til slutt stod jeg på posthuset og drømte meg bort. Det skal ikke mye til for å sette meg ut, kjenner jeg. Så nå legger jeg inn årene, med dette dagens referat. Og hva i allverden har jeg tapt på at dette ble blogget ut? NADA. Jeg synes andre skal skjerpe seg i å være mere personlige. Kan noen fortelle meg hva de har å tape, eller vinne på å la være?

I dag er det ettårsdag for bloggen min.
Den første posten ligger i denne linken her.

God natt,

Betty

Ingen kommentarer: