mandag 11. desember 2006

Levere!

Endelig bloggetid. To unger er "banket" i seng med kyss og klem og nattasanger i hytt og gevær. 3 til hver og Donald selvsagt. Han siste konkurrerer jeg med om stereoanlegget. Men jeg har lært. Som i Tae Kwon Doe, vær i forsvar, men ikke i angrep! Ruben tok gult belte i dag. Akkurat nå spiller han Rico med What you talking bout. I sted var det The Pogue and the Dubliners med Whiskey in the Jar og Mikis Theodorakes, samt noen trommeslagere fra Burundi. Jeg har ikke sjanse. Jeg er slagen.

Det er noen mennesker jeg tåler å bli slagen av. Men jeg er en god forhandler. Hvis han fikk fred nå, så skulle han lage en You Tube sak for meg etterpå. Det var hans forslag, skjønt jeg har spurt noen ganger.

Det var et sjokk å komme hjem til alle behovene her. Det går faen meg i ett og gjerne med overlapp. Skikkelig interessekonflikter. Men de er deilige og gir meg ørtenhundre klemmer og sier at jeg er den beste.

Jeg har fått 3 låter på mail fra Lars. Ruben syntes det var rart, at jeg sa at jeg hadde jobbet i helgen med disse låtene, for han hadde hørt de mange ganger før. Sånn er det å være barn av bandmedlemmer.

I dag fikk John ARvid 3 på matematikken og det er jævli bra. Han har jobbet for det rett og slett og ble premiert med en 100`ings. Per Kristian svømte 200 meter med klær og kledde av seg i vann etterpå. Ruben gult belte og jeg ny plate, som jeg skal gå inn i nå.

Selbyggen ringte i dag og skriver om vår inntreden i Stuggudalen. Morsomt det! Nå tar John Arvid pc`en og jeg stereoanlegget!

God kveld,

Betty

Ingen kommentarer: