fredag 1. desember 2006

En bloggquicker!Jeg har vært med OPPKOMMET i kveld, og ble skikkelig inspirert. Vi har en kul samling på gang til jul. Det er en fin gjeng vi er, helt utrolige 5 forskjelligheter av personligheter. Jeg skal bruke tattoobildet til teksten Kriger i vår eminente innbunde samling av dikt, som vi lager ferdig før jul.

Jeg har selvsagt pakket inn kalendergaver til øyet ble stort og vått. Jeg har kjøpt nye lys til huset, for jeg skal gjøre the american way. I fjor kjøpte Bernt inn farga lys og det ble litt for mye porno for meg, så nå har jeg tonet det ned. Nå spiser jeg varm hjemmelaget leverpostei og det hele er levelig her.

Jeg føler meg kreativ, så jeg har problemer med å gå å legge meg, men det er min tur til å dra lasset i morgen. Jeg gleder meg til å vokne til eletriske barn. 1 desember banker på min dør, og du er mere enn velkommen. November ble en smule hard, men bedre enn i fjor, det skal sies.

Søstra mi har gjort noe genialt. Sendt en sms om at i år vil de ikke bytte gaver. De kjøper det ungen deres trenger og setter merkelapper på i fra tanter og onkler. Nå skal vi gjøre akkurat det samme, så nå blogger jeg off.

God kveld mine ukjente venner,

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

1.advent - jippi!! Herlige dager fremover no:)
God helg til deg:)
Karin

Betty Boom sa...

I lige måde, Karin.

Betty