søndag 20. april 2008

PYTON LISTE (hate to do list)

- SJØLMELDING 30. APRIL
- REGNINGSHELVETE
- RENSING AV UNIFORM
- VASKE AV BARITON
- INNLEVERING ÅSVANG
- RYDDE I CARPORT
- RYDDE I BOD
- NAV
- PUSSE SØLVTØY
- KAKER TIL KONF
- LEGGE OPP BUKSE
- RAKE PLEN
- BEGRAVE OTTO NÅR TELA HAR GÅTT
- SPØRRE UNGENE OM Å FÅ LÅNE MIN PC :)
- BLOGGE

BETTY

16 kommentarer:

Tonita sa...

Oj, - begrave Otto. Var ikke det en hamster som var til slik glede?

Anonym sa...

Håper ikke BLOGGE står på pytonlista så lenge...

Runa sa...

Håper ikke jeg heller..!
God vår uansett ;-)!

merete sa...

En del av dette strå nok på min "ikke akkurat det beste jeg vet" liste for tiden. Godt å få det ut, ikke sant? Håper du får "kasta" ungen vekk fra pc og får lyst til å blogge litt igjen når noe av det ndre på lista er unnagjort :-)

Anonym sa...

Synd du bor så langt unna, ellers kunne jeg smelt i hop ei kake til deg. Da jeg hadde konfirmasjon fikk jeg kaker fra kreti og pleti, - og det var så utrolig deilig.

Anonym sa...

Hei Betty. Lenge siden jeg har kommentert her men følger med deg vettu så tenkte jeg bare skulle si hei å si at jeg tenker på deg å alle de andre jentene.
Er jo glad i våren jeg da så nå trives jeg i vårsola :)

Klem Eva :-)

=Anja sa...

Hva med

-Begrave alle bekymringer?!?

Betty Boom sa...

Tonita: Les:Otto er død. Han ligger i fryseboksen v¨år, mens vi venter på våren.

Randi: Takk. Jeg har aldri blogget så lite på 2 1/2 år, som jeg gjør nå. Enkelte ting på bad-listen kan jeg la være. Tro mot meg sjøl og blabla. God vår til deg og.

Runa: Takk. Jeg holder på å komme i bra form ihvertfall. God vår til deg og.

Merete: En fin ting med å sette opp en sånn værstingliste, er at en kan ta en og en ting, helt rolig - i stedet for å bli kvelt av det. Vi ler litt av det i stedet. Vi må jo alle ta slike oppgaver :) Vi får se hva som skjer :)

Liv: Det ordner seg. Spør noen naboer, det bruker å gå greit det, men takk for tanken:)

Eva: Du er vel ute å golfer alt, kjenner jeg deg rett. God vår til deg og.

Anja: Du er bare såååå smaaart ;o))

Anonym sa...

Vår hamster Snouzer Napoleon Bonaparte ble liggende et ekstra år i fryseren, også i påvente av tele-løsning, men da var futten gått litt ut av begravelsesagentene. Så fikk faktisk en verdig avskjed i restavfallet med eierns velsignelse. Men hun var vel 16, da...
Det høres ut som vi er kommet omtrent like langt med forberedelsene, og like kort i vaskingen...

GundaM sa...

Godt det ikke bare er meg som har det travelt;)

Har netopp kommet inn fra dugnad, min mann sa jeg fikk gå inn om jeg skulle fortsette å slenge dritt til naboen som kosta all grusen over på vår nyraka plen...Jeg spurte på hvorfor han gjorde det og han sa han pleide det...! jeg sa jeg sku hjelpe ham å ta det opp i trillebåra mi. Han lurte på hvor jeg skulle gjøre av det da...? Jeg sa hallo, det lasse vi over te nabo`n om natta sier jeg og da sa min mann stopp! Hælvetes etterlevninga etter disse steinalderfolka oppi hen..............Shit, nok er nok nå flytter jeg snart;) neida, men å bo på bondelandet og ha slike folk irundt seg? Bedre i byen, der hilser man i det minste på folk! Gjør ikke det heller her, men det er vel fordi jeg er en "kaste" over de andre her på et eller annet vis fikk jeg høre her endag. Shit, sorry er premenstruell;)Sku hatt meg et sjøbad!
Hallelujah og takk!

Betty Boom sa...

Toril: Spørs om ikke Otto går samme veien :) Det viktige er at jubilanten føler seg sett og elsket, og har hyggelige, blide voksne rundt seg, så kan vasking være vasking. Har tenkt å ta vinduene, så vi kan se ut av de, riktig nok.

Gundam: Vet ikke, sånne folk er overalt, kunsten er å takle de :)

Ha en fin vår :)

Sexy Sadie sa...

Konfirmasjon er da stas på sin måte. Jeg skal i konfirmasjon til en godgutt som min gode venninne er mor til.

Sylvi sa...

Alt til sin tid! Nå er det vår! Nyt den, men håper det ikke blir så fryktelig lenge til et nytt innlegg ;-)

kLEM

frikke sa...

Håper lista di har mistet x antall kg og sverte i løpet av de siste dagene, Betty! Uansett er lister uvurderlige i å få oversikt over praktisk kaos i hodet :)

Gundam: Hilser folk på hverandre i byene? Det har jeg aldri merket. Eller kanskje tenker du på Trondheim? Da er jeg mer enig ;)

Anonym sa...

Nåja, noen av disse hate å gjøre tingene er rene luksushateågjøreting, jeg skulle gjerne hatt en plen å rake.....det blir ikke det samme med en altankasse liksom...

Betty Boom sa...

Ildergreien: Vi er god på å stelle i stand fest, og Jubilanten har det helt klart. God vår.

Sylvi: God vår til deg. Jeg synes det er rart å ikke blogge, men endring er fint det. Åpner opp nye veier :)

Frikke: Hvis ikke jeg hadde laget en slik liste, hadde jeg om mulig glemt oppgavene, og en del av dem kan jeg velge bort også. Det er da noe det også :)

Atlepatle: For mye luksus kan også bli et dråbakk. Vi kunne jo ha byttet. Gresset er alltid grønnere på andre siden, vettu!

God helg folx.