lørdag 16. juni 2007

Bloggefyll

Jada. Improviserer en kjapp blogg fra Telemark sykehus. Vi fikk ikke til å legge ut de kule bildene jeg har tatt av alle happeningene siste dagene. Enda jeg har hatt kyndig datahjelp av sykepeier Pål (hei Pål). Det er nok noen brannmurer i veien, for å legge ut bildene på blogger her i fra. Men jeg har fått meg et eget kontor, og det jobber bare engler i hvite frakker her. Og de flyr. Engler flyr, fordi de tar ikke ting så tungt. Jeg var lykkelig da jeg våknet fra narkosen. Jeg lo så jeg gråt, takket alle for jobben de hadde gjort, og lovpriste livet og puppene.

Jeg var sikkert veldig ruset, for jeg følte meg på et annet nivå, et sånt kjærlighetsnivå. Akkurat som om jeg fikk formye oksygen inn i meg. Kraften kom tilbake, så vanvittig fort. Så i går hadde jeg den stjernedagen i sengen her. Møtte Mette her (hei Mette!), 2 på et firmannsrom, passet oss bra. Vi flira godt av hverandres nyheter og prøvde å kule ned medfilmen: Red Rock West, men den ble vi bare enda mere gira av. Så jeg måtte "slåes" ut med en bok og sovemedisin. Mette dro hjem i dag, så nå er jeg aleine, det er fint det og. Men et sjeldent møte, var det.

Tyge har løftet puppen min og jeg har fått brystvorte på den gamle. Ja, for nå blir den som heter "lappen" (fra magen) den gamleste, og den som er heist opp, den nye.
Her kalles den ene for smultringen og den andre for rosen. Det er helt utrolig at det går an og det er veldig spennende og sexy å se på, enda det er bandasjert med skumgummi og plaster. Fikk luftet de i dag, og tattbilder, som jeg skulle legge ut, men pyttsann, en annen gang. Dette blir bare finar og finar.

Kongen kom, det gjorde vi også. Vi spilte låten tett og fint sammen. Anne Lise Ryel leste opp noe fra min blogg, før vi gikk på, så det hele ble veldig personlig og vakkert. Kongen smilte og koste seg, og duppet litt som han bruker. Jeg hadde med meg min yngste sønn, som kanskje var den største oppleveslen for meg, å se han der i lag med oss, så bergtatt og tilstede. Aulaen vi spilte i var tett og fin, folket kom nært innpå. God lyd og fin blanding av det sjølopplevde og det faglige. Det var forresten Ragnhild Lothe som vant Olav den V`s kreftforskningspris 2007.

Ha en fin lørdag,

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

Deilig å føle seg som helt menneske igjen.

Unknown sa...

Høres helt konge ut. ;)
Gratulerer! :)

Marianne sa...

Gratulere Betty!!

Betty Boom sa...

sexy: ???

Eirin og Marianne: Hjertelig takk