fredag 11. april 2008

Ålreite mennesker og SEX

Ålreite mennesker er ofte de godtroende (tror godt om mennesker rundt seg og blir derfor opplevd som ålreite rundt seg), og dette blir av enkelte oppfattet som et svakhetstegn. Lav selvfølelse kan også oppfattes som et svakhetstegn, men av hvem?

Ålreite mennesker er lettere å like og lettere å trakke på. Det er ikke vanskelig å lure ålreite mennesker, for ålreite mennekser tror at alle har gode hensikter. Det er derfor du opplever de som ålreit, fordi de er god. De som er ålreite, kan virke naive, kan oppfattes som lettlurte. Ålreite mennesker er lettere å like, synes jeg.

Hvis du er åpen og ikke full av forsvar, så er ikke det å være ålreit og naiv et svakhetstegn. Å være full av forsvar bunner i usikkerhet og de "liksomåpne" er redde for å trekke pusten, bli avslørt, f.eks som kjedelige, eller oppfattet som uinteressante etc. De lukkete mennesker er mere mystiske, de bærer på noe som vi ikke helt får tak i, arroganse som kan forveksles med autoritet, og de skaper en viss frykt rundt seg. De blir gjort viktige.

Hvis du tror at mennesker rundt deg har gode hensikter, stiller du deg mere sårbar. Hvis du tror at de er fiendene dine, så mobiliserer du forsvar og virker usårbar.

Denne posten er satt i gang av en drøm jeg hadde i natt. Jeg drømte om at jeg var på en gård (som jeg aldri, frivillig, setter mine bein igjen, i våken tilstand!). Der oppdaget jeg, da jeg stod midt i stuen, fullt av folk rundt meg, at vi var/hadde blitt lurt igjen, og jeg undres hvordan dette grusomme autoitære menneske kunne lure oss oppegående mennesker atter en gang, men jeg hadde styringen. Tok styringen i eget liv, der, i drømmen! Og så hadde jeg sex med HAN, med liten pikk, i drømmen. En pikk, som en fyrstikk, men det var fullkomment.

For jeg har hatt knallbra sex med 2 menn med små pikker, i mitt liv. God sex med ålreite mennesker. Noe av det vakreste jeg har opplevd. Så tenkte jeg i dag at det må da være bra at jeg deler det på bloggen, at en kvinne sier at det er noe av det flotteste jeg har gjort. Nå hadde ikke noen av disse to, den gang unge menn, så lav selvfølelse, ikke slik jeg oppfattet det da. Kanskje har det noe med måten jeg møtte de på, kanskje hadde de en god selvfølelse i bunn den gangen på akkurat det, ikke vet jeg, men en mann med liten pikk kan sikkert være så usikker at det blir usexy. Men vår evne som kvinne til å håndtere en mann som er usikker, er her relevant.

Min påstand er: Hvis kvinner er sikker på sin egen seksualitet, evner hun å se mennesket bak den manglende selvfølelsen (det er sexy det :) Da blir han mere selvsikker, viseversa, den gode og onde spiralen etc.

Det hører med til historien at begge disse menneskene er død i dag, de døde av overdoser begge to, kan det hele ha en sammenheng, jeg vet ikke, har ikke tenkt å dra den lengre, men jeg har minnet de høytidlig i dag, som noe av det vakreste som har skjedd meg.

Nå drar jeg til fjells! Hvis jeg ikke kommenterer, så er det fordi jeg har dratt utenfor alfarvei!


God helg,

Betty

7 kommentarer:

=Anja sa...

Du hadd rætt Betty- jfr. Virrvarr
Slætte min siste post umiddelbart

GundaM sa...

Ha en flott helg Betty!!!

Selv skal jeg hersje i hagen i helga, min Jonsred mann har vært ute på tokt og nå er det masse himmel hjemme hos meg.

Søren og, jeg HATER Jonsred! Amen

Anonym sa...

Det ligger mye styrke i det å vise sin svakhet...

~ Underveis ~ sa...

Milde måne, dette innlegget fortjener å bli fundert mere over, før jeg kommenterer.

~ You Are One Of a Kind, Betty ~

Kos deg masse på fjellet!Mvh Jorunn

Runa sa...

Enig!
Dette var litt å gå dypere inn i!
Måtte forandre adr min:

http://sunngalskapdaarlighukommelse.blogspot.com/

Håper du får en kjempefin tur på ski!

S10ne sa...

Bra selvbilde burde være noe vi ALLE var godt utstyrt med - men sånn er det dessverre ikke alltid.
Vi burde være flinkere til å akseptere oss selv sånn vi er og ikke minst akseptere andre for den DE er.

Håper du har hatt en kjempefin tur på fjellet!

Betty Boom sa...

Anja: Bra jobba!:)

Gundam: Og når du hersjer så trur jeg det blir masse action. :)

Lady: ...og en vokser videre som menneske :)

Jorunn: Thanx! Åpen, ærlig,tydelig og direkte etterstrebes. :)

Runa: Ja, heftig tema :)

s10ne: Bra selvbilde, god selvfølelse og være den man er viser seg å være såååå vanskelig, rare greier :)