søndag 27. april 2008

I Am Alive, I Am Dead-------------- Jeg er i live, men det må gå ut over noen og her er en av de :) --------------- Å spille coverlåter er absolutt ikke min greie, men hva gjør man ikke for venner? Kjører på! -------------------------- ....og på! Jeg kan så mye mer om griser etter denne helgen her. Fantastisk mye mer, og det er da noe det også :) ---------------------------------- Jubilanten forlot vi som et dødt slakt i dag. Bra jobba, Kenneth! Elsker deg! -------------------------------------------- Neste jubilant! -----------------

Have it, Betty

bike

søndag 20. april 2008

PYTON LISTE (hate to do list)

- SJØLMELDING 30. APRIL
- REGNINGSHELVETE
- RENSING AV UNIFORM
- VASKE AV BARITON
- INNLEVERING ÅSVANG
- RYDDE I CARPORT
- RYDDE I BOD
- NAV
- PUSSE SØLVTØY
- KAKER TIL KONF
- LEGGE OPP BUKSE
- RAKE PLEN
- BEGRAVE OTTO NÅR TELA HAR GÅTT
- SPØRRE UNGENE OM Å FÅ LÅNE MIN PC :)
- BLOGGE

BETTY

onsdag 16. april 2008

IRL - In Real Life

Jeg har vært in real life, uten blogg i noen dager. Tema til å skrive om hoper seg opp, så dette blir blanda drops folkens. Nå er riktig nok blogg en liten time av livet mitt hver dag, og jeg må vedkjenne at den timen er like viktig som de andre 23 timene jeg har til rådighet i livet. Betty42 er i min comfortsone, slappe av med skriving, men samtidig få kontakt med folk som vekker nye tanker. Vi tenker ca 50 000 tanker hver dag og 49 000 av de tankene tenkte vi i går, så da er det kult å bli positivt påvirket til å tenke nye tanker, ikke minst lære av andres erfaringer.

Levd liv, er ofte den beste måten å lære noe om livet på, ihvertfall for meg. Har vært uten tilgang til bloggverden og da leser jeg flere aviser og det kan irritere vettet av meg, fordi jeg ikke har anledning til å kommentere når noe engasjerer meg, det kan jeg her på nettet.

Det er det flere enn meg som har funnet ut ja. Nettlivet har frihetens tilgang, til å diskutere tema vi sjelden deler, f.eks sex.

I byavisa i Trondhjæm er overskriften denne uken, at 40 selger sex på nettet. Ja, selvsagt gjør de det. Hvor ellers skal de gjøre det? Når stortinget skal vedta (sommeren 2008) at kjøp av seksuelle tjenester skal bli forbudt, og kriminaliserer den som kjøper sex, så finner damene seg andre medium en gata eller horehusene, selvsagt, de er ikke dumme. De opererer med utenlandske nettadresser, de unngår hallikparagrafen, de kan altså ikke bli tatt på det.

I en pressemelding fra Justis- og politidepartementet står det:

Kriminalisering gjelder bare den som kjøper sex, og skal ikke ramme den som selger. Etter forslaget, er det tilstrekkelig for straffansvar at vederlagets form er likegyldig.

Men det rammer de kvinnene som har valgt å selge kroppen sin. De vil ha kundene. Jeg blir engasjert fordi jeg mener at dette er helt feil måte å løse et prostitusjonsproblem (der det er et problem). Hvordan kan vi ta oss retten til å si at det er feil for alle å selge kroppen sin? Jeg har ingen rett til å dømme andres valg og kalle de stakkarser. Er vi sikre på at 3 vaskejobber i stedet, gir økt livskvalitet?

WE ARE ALL PROSTITUTES!

Årsaken til valg av å selge kroppen sin, kan hende startet med forlite sett, ikke elsket som barn og f.eks blitt utsatt for overgrep. Det er helt riktig. Men nå har jeg snakket med, vært i kontakt med og en egenerfaring på dette området. Noen damer gjør det simpelthen fordi de ønsker det. At det kan medføre varige sår, som aldri gror, kan også hende, men det er mye annet i livet som også kan føre til det. De som er ufrie i valget, velger prostitusjon fordi de er nødt til å ha pengene, f.eks pga et rusproblem, har også en fortid som forårsaket rusbehovet, det er her arbeidet må foregå. Det er her det må tiltak inn. Målet med forbudet til myndighetene er å redusere salg av kropp. Dette blir for enkelt. Da må man redusere salg av kropp hos de som ikke ønsker å selge kroppen sin, med å gi de mulgiheten til atferdsendring og et tilbud inn i samfunnet. De andre må få være i fred. Men å innføre straffetiltak på 6 måneder for å kjøpe sex, greier ikke å avskaffe verdens eldste yrke. Det vil bare gjøre alt mye værre. Jeg vil alltid ha respekt for de kvinnene som velger det, særlig for alle damene som står i vinduene på Red Light District i Amsterdam, jeg hadde aldri hatt gøts til det.

Behandlerverden og feministene vil aldri møte mine meninger, fordi de vet så mye bedre enn både meg og de prostituerte, men igjen:

WE ARE ALL PROSTITUTES, og vi har ingen rett til å si at det vi holder på med er et bedre liv enn det de har. Hvis alt er "vanlig" i livet, så trenger en ikke å selge kroppen sin, har ikke behov for å kjøpe sex, men så er ikke akkurat ting sånn IN REAL LIFE!!!!!!!!!!

For å ikke gjenta det hele, så kan du klikke på
her, på RED LIGHT DISTRICT posten min
, skrev den Mai, 2007:

En verden uten prostitusjon vil aldri forekomme. Det finnes kvinner som er villig til å selge kroppen sin, og menn som er villig til å kjøpe. Spørsmålet er under hva slags forhold og med hvilken verdighet. Jeg tror på åpenhet. Har du først tatt et valg på å selge kroppen din, er åpenhet mindre belastende, enn å skjule det.

I Sverige var det landesorg, og jeg skjønner det, en 42 åring har tilstått å ha voldtatt og drept to jenter. Tragedie. Uten sammenligning forøvrig, så er det så mye følelsesmessige forstoppelser i folk, at de er villige til å voldta og drepe. Fyren som gjorde det, ser ikke ut til å ha det noe bra, på bilde. Folk brenner inne, alle er så jævla private og alt som gjør vondt i livet skal ikke opp til overflaten og folk blir ensomme. De blir gal av det.

Så leste jeg i Dagbladet eller hva det var, at kvinner kan ta en pille for å øke sexlysten. Hva med å være i kontakt med egne følelser, være i vekst, ikke være avstengt. Ha tydelige og ålreite grenser for seg sjøl. Stå for egne behov og være ekspressiv på vegne av seg selv? Være fornøyd med seg selv, la være å klandre, slippe kontrollen, så ordner sexlysten seg selv, garantert. Piller er en for billig måte å slippe livet og sexlysten til på. Men samtidig skal jeg ikke være fordømmende her heller, hvis det funker for folk og de blir gladere av det, så for all del, kjør på! Det finnes jo en kur for alt. Men jeg sier bare hva jeg tror er en bedre og mere varig måte å være fornøyd på, i balanse på.

Å ha kontakt med egne følelser og behov er undervurdert! Og all sex trenger ikke være de store høydene, bare det er bedre enn en kopp kaffe, så er det bra :o)))) og det er det alltid.

FUCK THE SYSTEM,

Betty


------------ Mange milepeler som er tilbakelagt. --------------------------- Mitt fabelaktige turfølge. ----------------------

mandag 14. april 2008

I'm in heaven...Heaven er det beste Jämtlandske ølet. Får ikke til å kommentere her oppe fra fjellet. Vil bare dele at "I'm in heaven..."

fredag 11. april 2008

Ålreite mennesker og SEX

Ålreite mennesker er ofte de godtroende (tror godt om mennesker rundt seg og blir derfor opplevd som ålreite rundt seg), og dette blir av enkelte oppfattet som et svakhetstegn. Lav selvfølelse kan også oppfattes som et svakhetstegn, men av hvem?

Ålreite mennesker er lettere å like og lettere å trakke på. Det er ikke vanskelig å lure ålreite mennesker, for ålreite mennekser tror at alle har gode hensikter. Det er derfor du opplever de som ålreit, fordi de er god. De som er ålreite, kan virke naive, kan oppfattes som lettlurte. Ålreite mennesker er lettere å like, synes jeg.

Hvis du er åpen og ikke full av forsvar, så er ikke det å være ålreit og naiv et svakhetstegn. Å være full av forsvar bunner i usikkerhet og de "liksomåpne" er redde for å trekke pusten, bli avslørt, f.eks som kjedelige, eller oppfattet som uinteressante etc. De lukkete mennesker er mere mystiske, de bærer på noe som vi ikke helt får tak i, arroganse som kan forveksles med autoritet, og de skaper en viss frykt rundt seg. De blir gjort viktige.

Hvis du tror at mennesker rundt deg har gode hensikter, stiller du deg mere sårbar. Hvis du tror at de er fiendene dine, så mobiliserer du forsvar og virker usårbar.

Denne posten er satt i gang av en drøm jeg hadde i natt. Jeg drømte om at jeg var på en gård (som jeg aldri, frivillig, setter mine bein igjen, i våken tilstand!). Der oppdaget jeg, da jeg stod midt i stuen, fullt av folk rundt meg, at vi var/hadde blitt lurt igjen, og jeg undres hvordan dette grusomme autoitære menneske kunne lure oss oppegående mennesker atter en gang, men jeg hadde styringen. Tok styringen i eget liv, der, i drømmen! Og så hadde jeg sex med HAN, med liten pikk, i drømmen. En pikk, som en fyrstikk, men det var fullkomment.

For jeg har hatt knallbra sex med 2 menn med små pikker, i mitt liv. God sex med ålreite mennesker. Noe av det vakreste jeg har opplevd. Så tenkte jeg i dag at det må da være bra at jeg deler det på bloggen, at en kvinne sier at det er noe av det flotteste jeg har gjort. Nå hadde ikke noen av disse to, den gang unge menn, så lav selvfølelse, ikke slik jeg oppfattet det da. Kanskje har det noe med måten jeg møtte de på, kanskje hadde de en god selvfølelse i bunn den gangen på akkurat det, ikke vet jeg, men en mann med liten pikk kan sikkert være så usikker at det blir usexy. Men vår evne som kvinne til å håndtere en mann som er usikker, er her relevant.

Min påstand er: Hvis kvinner er sikker på sin egen seksualitet, evner hun å se mennesket bak den manglende selvfølelsen (det er sexy det :) Da blir han mere selvsikker, viseversa, den gode og onde spiralen etc.

Det hører med til historien at begge disse menneskene er død i dag, de døde av overdoser begge to, kan det hele ha en sammenheng, jeg vet ikke, har ikke tenkt å dra den lengre, men jeg har minnet de høytidlig i dag, som noe av det vakreste som har skjedd meg.

Nå drar jeg til fjells! Hvis jeg ikke kommenterer, så er det fordi jeg har dratt utenfor alfarvei!


God helg,

Betty

torsdag 10. april 2008

FUCK THE SYSTEM, nummer 9

Dere trodde kanskje at vi satt og dopet oss bort i vårt nye okkuperte hus, men nei, så enkel er vi ikke. Riktig nok har vi vært litt stille av oss, men nå tok Virrvarr ansvar. Hun er innlagt på Galehus og oppdaget på en permisjon at huset hennes i Bloggeby var okkupert, og hun er selv en gammel okkupant og anarkist, så dette passet supert. Hun gav oss goodwill på å gå bananas.


------------- Jeg feiret dette i dag med en øl, en Guiness (Herre gud det er godt øl), etter en kunstutstilling i byen, våren er kommet, folk titter frem og får behov for å smile til hverandre. Lite smil å hente inn fra bloggeliten, men ellers så er klimaet ganske bra i bloggebyen for tiden. ------------------------------ Sjekk det kule mønsteret på skummet da. -------------------

Mine medokkupanter, Anja, Sexy Sadie, Trine, Buster og Ann-Lill, konser på forskjellige gjøremål i livet, men jeg håper de nå våkner opp og slår et slag for å lage litt liv, kanskje en konsert. Lin som tilbydde seg huset sitt, føler seg litt aleine, tror jeg. Vi kan rocke opp plassen hennes. Nytter ikke å grave seg ned, ut å sloss, ut å leve! Ut å bite livet i låret!!!!

Kent gjorde et helhjertet forsøk med FUCK THE SYSTEM, nummer 8, han glimter til i blandt, men som regel er han for rund, mener uten å mene, jeg blir bare usikker av sånt, når folk ikke er tydelig, åpne og ærlige, men det er greit. Han plager ikke meg og jeg plager ikke han, så det er greit. Jeg har blogget i 3 år nå og fått 1 (les:1) kommentar av han, så han synes nok ikke at jeg har noe å tilføre livet hans og det er jo helt greit. Den berømte Esquild, som mange higer etter å få kommentar fra, har også lagt fra seg 1 kommentar på 3 år her. Hjorten også, 1 gang. Jeg frekventerer ikke så mye hos dem heller, mister lysten når folk ikke gir tilbake. Det blir som å sende ut en sms, og ikke få en tilbake, du tar hintet, liksom.

Men det som er pyton for oss som er litt relasjonsskadet og som ikke får noe svar, er at det vekker opp gamle avvisninger, det gjør rett og slett vondt. Så blir du litt på tuppa og sender en kommentar til/ en melding og så er det null respons. Jeg har blitt flinkere til å gi opp, blitt bedre, altså. Gir litt mere faen. Tenker: Deres tap! For selv om de gjerne vil ha meg bort, så kan de vel si det helt klart og tydelig til meg, men nei, der er de aller fleste for feig. Psykologen min lærte meg noe lurt her i uken som gikk. Hvis en person ikke svarer på oppringing eller meldingen din, så er det fordi personen sliter med et eller annet, greier ikke å stå for avvisningen sin, ellers ville han/hun svart og vært tydelig. Satt en klar grense for seg selv, de som unnlater det, prøver å riste seg av folk, uten å stå for det, og da ligger det som regel et problem bak. Han har jobbet i faget i 30 år, så en skulle tro han har peiling.

Det er godt vi har et langt liv å lære på, men som sagt det er utrolig hvor de suger de som avviser og ignorer, folk som ikke har vært underdanig en slik kraft, har ikke peiling på hva dette dreier seg om. Men som pjuskologen sa, skal vi la oss styre av sånt, av folk som ikke har ryggrad til å være åpen, ærlig, ekte og tydelige. Nei, og vi trenger ikke folk rundt oss, som vi må hige for å bli likt av heller. Verden er full av ålreite folk. Med andre ord: Drittsekkene er jevnt fordelt, men livet er for kort til å sitte fast i relasjoner som suger.

Utfordrer herved Virrvarr til å skrive FUCK THE SYSTEM nummer 10. Gjør det fritt, vi trenger ikke å like hverandres meninger fordi om vi skriver i samme avis (jeg så kommentaren din til Sexy Sadie). Vi trenger å sloss for friheten vår. Skulle gjerne ha vært med å slukket den olympiske ild. Kineserne driver klassisk undertrykking av folket i Tibet, mens vi driver og koser i kommentarfelt. Men jeg kan ikke slippe det jeg har i hendene for tiden, trenger å være på plass i livet mitt. Men når jeg er i vater skal jeg reise meg igjen for mange viktige saker, med hanekam. Punktiden gikk ikke over.

Fuck The System,

Betty

onsdag 9. april 2008

Velkommen til verden, Johan! Velkommen til oss!

alt="1">

------------ Herregud som jeg har ventet på disse bildene. Vi er blitt besteforeldre til en gutt i Guarapari. Dette er Chvært! -------------------

alt="2">

-------------- Johan Vilje er hans navn. Våken allerede. ----------------------

alt="3">

------------- Her sammen med søsteren sin Lais. ------------------

alt="4">

------------------ Bra nydelig! -----------------

alt="5">

-------------------- Nært og godt! -----------------

alt="6">

------------ Her er Dronningen som har gjort jobben med å bringe Johan til verden til oss. Lis, du er bra lik meg, spagetti på sengen, supersmack :) og hvis det er en ølbox du har der, så er det fullkomment. Skål for livet! -------------------

7

------------------ Aun, nå er det andakt :) ----------------------

Takk for at dere har gjort livet mitt rikere,

Betty

mandag 7. april 2008

Betty Ble Bestemor i Dag--------------- I dag har vi blitt besteforeldre til Johan Vilje. Han ble født i Guarapari, Brazil kl 11:06 (18:06). Alt vel med mor og barn. ----------------------

Jeg har ikke bilde ennå, men gleder meg villt til å få og dele det. Far sitter på fly fra Stavanger til Amsterdam, Paris, Rio De Janeiro, Vittoria, han var på jobb da begivenheten skjedde.

Det er helt spesielt,

Betty

Betty Kan Bli Bestemor i dag!!!

Jeg har sagt det før, at jeg skriver blogg for skrivetreningen sin del, og jeg vet ikke om den holder lenger. Jeg skriver kjapt på maskinen, og noen ganger så glimrer jeg til og skriver bra også. I dag har jeg vært modig og gjort noe helt nytt. Jeg gikk på en dansetime på SATS og jeg sier det med en gang, det er bare for å få treningsvariasjon. Gjøre noe som er gøy.

Nå er snøen borte og jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre. Jogging med en så stor kropp, er ubehagelig og tredemølle er dritkjedelig (eneste som er ennå kjedeligere, er å se på de som går på tredemølle). Noen spinningtimer er greit, men det er en smule booring det og. Men dansing var gøy. Dessuten sa hun at vi skulle jobbe med det feminine i dag, og da skjønte jeg med en gang, at jeg hadde mere å hente enn bare trimmen. Jeg er ikke så bort i natten gale i solobevegelser, altså, men jeg er elendig til å bli ført (må ha styringen), klarer å bli ført hvis jeg er supertrygg på personen eller personen er dødsflink til å danse). Nå er gudskjelov disse timene sologreier og da er det bare å kjøre på, lissom. Ikke ta det så seriøst, så går det sånn noen lunde greit, ble svett ihvertfall.

Delirium hadde noen lenker om dansing, som jeg fikk med meg. Jeg hater jo konkurranser og forstår at jeg ikke har noe å gjøre der. Det er bare så trist, når folk ikke skjønner, at de ikke må gjøre det. Noe er jo vanvittig bra da, og flott å se på, men det er unntakene, dessverre. Men jeg skal ikke være dårligere enn at jeg legger ved et bevis på, at jeg har mye å hente fra dansetimer selv da. Konfirmanten min lurer på hvorfor jeg ikke vil være med i Gran Prix, jada, selv om det er mye kulere låter som kommer med i delfinalene enn før, er det fremdeles konkurranse. Just fucking hate it.

Jeg blir kanskje Bonusbestemor i dag. Vannet er gått i Brazil. Jeg har faktisk vasket på rare plasser i dag, og vært litt på tuppa kan du si. Dette er stort, jeg gleder meg helt villt. Lis og Aun venter barn i dag.

God kveld,

Betty

søndag 6. april 2008

Klart Vær!----------- Ruben og meg. ---------------------------- Ved Trondhjæmsfjorden i dag. --------------------

Det sprudler det er våren, det blir lysere og lettere. Kaldere inn, varmere ute. Det kjennes som eg aldri blir edru igjen, det spirer og gror, så godt min venn --- starten på en BBBB sang, Leve Fort.

Det tar tid, ting tar tid, kroppen kommer sakte i form, gikk tur og har vært på spinning i dag. Godt å svette, kjenne pompen gå og fylle lungene til randen med oksygen. Eg er uforklarlig sliten og feed up av å være det. Kunne ønske at ting gikk lettere for meg av og til. Prøver å se lyst på livet, prøver å huske på at jeg er bra nok. Nå skal jeg besvime med Jack Nicholson, Når Du Minst Venter Det.

God kveld og god ny uke,

Betty

lørdag 5. april 2008

Full Pakke!-------------- Ztilig! ----------------------------- Fikk alt i en butikk, service, dress, vest, slips, mansjetter, belte, skjorte, briller og en t-skjorte med: Bad Ass Attitude for kr. 3 995,- Tror det er dyrere å ha jente. -------------

Våknet halvtung og dro rett på trening i dag. Beste jeg kan gjøre for meg sjøl, når jeg ikke er herre i eget hus. P_U_M_P_E_T hjern og kontrollen kom tilbake. Fikk snakket med moren til min bror (halvbror heter det, men han er ikke halv, han er hel) og fikk støtte. Jeg har da folk rundt meg sjø, men det nytter ikke å dele disse opplevelsene med folk som frekventerer rundt meg. Dette er bloggtema, eller for terapauter. Smerten er villfarende og vond, ikke til å snakke om over en kopp kaffe. Dette er viderekommende stoff i bearbeiding av det tapte.

I dag har jeg hatt tankene på alle de fine menneskene som skal komme i konfirmasjonen. Broren min kommer og han er en gave. MatsVi ble kjent da jeg fyllte 40 år. Så kommer venner av oss, og dette skal bli storveis. Sanger, taler, video er underveis og så skal Marte fotografere. Jeg vet at jeg er priviligert. Jeg bare rammes av det gamle av og til. Som jeg sa i går, det er snart mere enn jeg kan bære.

Det eneste jeg ikke har planlagt er storveis vasking av hus, det blir ingen nye gardiner, møbler eller servise (tror jeg må kjøpe noen ekstra glass på IKEA - OKEY). Dette skal være helskinnet fokus på skikkelige verdier, det som teller, på konfirmanten, p

Dessuten har Tonita skrevet en post om at jeg gjør henne glad og da har jeg grunn til å fortsette bloggings som dette.

God kveld,

Betty

Make My Day

hjerter
hjerter
hjerter
hjerter
hjerter
hjerter
hjerte
Betty

fredag 4. april 2008

Tøre å Lykkes Del 6

love
Eg har så vondt i magen, eg har så vondt i magen, eg har så vondt i magen, at det stemmer å skrive det. Det er de gamle spøkelsene, finner alltid frem, når de ikke er velkommen. Jeg har bare bloggen, terapauter og han jeg lever med, og jeg sliter det ut, tærer på mitt eget system. Jeg dør av forstoppelse en dag, og det er ikke lenge til, hvis jeg ikke hyler ut snart.

Noen mennesker gjør meg syk, og jeg tillater dem å gjøre det (de onde indre objekter). Durer frem, men jeg skal knuse de en dag! For der sitter angsten min! Spikret inn! De forventer at jeg holder meg "der", men jeg vil videre. De tror at de eier mennesker, jeg lar de tro det, fordi jeg er håpløst opptatt av kjærlighet, det snille, gode, vennlige, fred på jord og alt det der. Har ikke verdi for dem, de liker det krasse, det mektige, de med makt, de med lyst langt hår, de slanke, de veltrente, de rene, de stille, forsakte, de som ikke er til bry, de som ikke gråter, de som ikke ber på sine kner, de har ikke noe å si, eier ikke sitt eget. Gud, jeg er lei av å kaste bort tiden min, skjønner at det er det jeg gjør. Sitter fast i noe jeg aldri blir, får aldri aksept på den jeg er. De liker meg ikke, simpelthen. Kan ikke noen bare lære meg å GI OPP?

Æ glær mæ sånn til å slippe fri. Det skjer i Mai en gang. Har bestemt meg for det. Da skal du faen meg få lese. For de styrer det jeg skriver og, de er inni tastaturet, dirigerer meg unna å nevne dem, fordi de har sagt at jeg bare vil hevne dem, men jeg vil bare ha fred, leve i kjærlighet. De liker meg ikke. Jeg har higet etter å bli elsket av de som ikke liker meg en gang. Sykt.

Er inne i en spesiell tid. Det blir heftig fremover. Har prøvd å dele det med noen og får beskjed:"Konfirmasjonen handler ikke om deg!" Akkurat som om jeg ikke vet det. Jeg er et menneske med følelser og en fortid, uansett. Og oppbyggingen inn mot dagen maner det frem. Jeg har så vondt i magen. Jeg er helt utslitt av det.

Hvis det fortsetter slik at jeg blir ignorert og avvist til og med den dagen, skal jeg blåse hodet av det hele: GI opp! Lover meg sjøl det. Dette er siste sjanse til å forsone seg, med meg. Jeg synes jeg hører de: TRUSLER, vil de si. Ja, men dette er bare for jævli, må kvitte meg med vondtene og gå videre! De har aldri passet på meg likevel. De elsker meg ikke, de liker ikke seg selv, de er hjelpesløse i å formidle noe som helst og her sitter jeg og taster som om jeg hadde noen som kunne reparert det hele.

God kveld,

Betty

torsdag 3. april 2008

Kent, var hans navn!--------------- Det var godt å ha treningsveiledning i dag, nye øvelser, nytt mot, ny spirit, ny dag, nye muligheter, over en gammel kneik. ---------------------

Kent har sørget for å vedlikeholde lesertallene mine i dag, med å skrive FUCK THE SYSTEM, nummer 8. Veldig fornøyd med det. Du blir aldri klok på han, for han parerer alvor med humor, i lengden blir han for dryg for meg, men det blir garantert jeg for han og, så der er vi skulse. Han har en egen kommentar-gjeng, som tror de skjønner og prøver å holde seg inne med han. Det merker han fort, og blir uberegnelig for alle mann. Jeg kan like det (jeg liker jo Anja og :). Forøvrig han som inspirerte meg til å kjøre Fredagsrompe bilder i 2006.

I kveld skal jeg forberede foredrag og prøve å ligge langt unna kommentarfelt her og der, hvis det går an.

God kveld over det ganske land,

Betty

onsdag 2. april 2008

En Vanlig Kvinne!---------- Nei, nå vil jeg tilbake til litt normalblogging. Unntakstilstander er krevende, gjør at jeg følger ekstra med, mens oppgaven min er egentlig å slappe av mere, så here is the results from Moholts Perle Tonight:

Det er rare dager. Kveles av tanken på ut i arbeid. Blir sykt trøtt og utslitt av bare tanken, og må inn i hva det var som skjedde før jeg ble syk. Overeksponert, overengasjert, sovnet og våknet med jobb i hodet og dit skal jeg aldri igjen. Hva er da jobben min? Jobbe to dager i uken? Haha. Siste jobben jeg hadde var 3 dager i uken, da jeg ble sykmeldt hadde jeg 150 avspaseringstimer til gode. Ikke lov en gang. Jeg jobbet de dagene jeg ikke skulle jobbe, i helgene og. Sykt.

Gleder meg til å ha PT time med Gunnar i morgen, vi har en god greie på temaet og jeg gleder meg til å trøtte ut kroppen, det greier eg ikkje sjøl. Treningstimene aleine blir litt halvveis. Litt lei kanskje. Finner ikke på noe nytt og presser ikke hardt nok. Matprosjektet går sånn noen lunde og jeg er tilbake på litt vin i helgene. Funker greit det, så lenge det ikke skjer noe ekstra. Når jeg er der jeg vil være, så skal jeg legge ut et bilde av ryggen min, slik Runa har gjort. Så kult at et menneske som har vært 107 kilo, kan se så flott ut, men jeg vet at det ligger noen treningstimer bak/foran :o)))

Har hatt et kult møte med bandet i dag og vi har en plan. Jeg er glad i utvikling, takler ikke stagnasjon, handler ikke om at det må skje noe hele tiden, men at man ikke størkner fast. Eg holder på med sangøvelsene mine og har mye igjen for det, sjøl. Så gøy når jeg er i senter av funksjonene.

Det nærmer seg konfirmasjon. det skal bli en kul dag. Kjenner en kokk som skal trylle på kjøkkenet vårt og talene er i gang. Jeg har grepet på en sang. Det blir video og 49 gjester. Det blir nok en smule mere utradisjonell konf. enn de jeg har vært i til nå, men det skal bli trygt og fint. John Arvid øver seg på talen sin, det bygger seg opp her. Vi har en god greie på gang.

Det som ikke er godt, er sorgen som dukker fram av og til. Jeg gikk en skitur i går og gråt som et barn. Jeg må snart lære meg å gi opp. Jeg er frigjort en del relasjoner, men jeg har ikke gitt opp, der ligger det en feil. Mange velger andre rekkefølgen, gir opp og glemmer å bli frigjordt. Begge deler må til. Jeg har beskyttet disse menneskene hele mitt liv, mot meg sjøl. Det er like før jeg sprekker og da gjør jeg meg sjøl arveløs (men det er ingenting som heter det i Norge). Kanskje jeg blir mere "vanlig" av å sprekke. Vanlige folk har retten til å be andre dra til helvete, har retten til å være sliten, har retten til å være lei, har retten til å sette grenser for seg. Jeg vil være vanlig, jeg og. Jeg føler bare at jeg ikke ble tatt vare på, den gang. Ble aldri bra nok og det henger så jævli igjen. Dukker selvsagt opp igjen, når jeg skal forholde meg til min konfirmant.

Æ e så stolt og så glad for å få den æren av å være mor til mine barn!!!!

For dere som ikke frekventerer bloggebyen, men bare er innom her av og til, så må jeg bare forklare at det er ca 30 000 blogger i Norge og det er mange som opererer med pseudonymer på flere blogger, frekventerer rundt og er småekkel. Lager klikker, og stikker folk med baksnakk, akkurat som uti der og ignorerer når de blir tatt på det. Av og til må vi bare sloss litt. Sonitus har plukket opp forrige posten min: FUCK THE SYSTEM, nummer 6 og nå, per skrivende stund har 247 vært innom bloggen min i dag og det er mere enn normalt. Tror neppe at disse rundt 100 ekstra er så gæli interessert i treningsopplegget mitt, mine tanker om livet mitt eller bildene, for den slags skyld. De bare elsker bråk. Dvs elsker å "ta noen for noe". Derfor er BRÅK interessant, for det skulle tvunget de ut i en direkte dialog, men neida, de sviver unna. Men dette er no min opplevelse og det er godt å FIHGTE BACK en gang i blandt.


Nå er det natta.

Betty

tirsdag 1. april 2008

FUCK THE SYSTEM, nummer 6

kart

------------- I natt skjedde det altså. Vi okkuperte Revolusjonært Roteloft, og omdøpte to gater i Bloggoplois. En fantastisk begivenhet. Takket være Lady Keira har vi kart over byen slik den ser ut nå. En fantastisk begivenhet. Hehe. ------------------

Da jeg startet ¨å skrive blogg i 2005, var Livet bak murene en av de første andre bloggene jeg leste. Så fant Trine og Sexy min blogg og siden har vi hengt sammen. Det jeg liker med Trine og Sexy er at de er tydelige, modige og tør å mene, uavhengig av andre. Så fant jeg Sonitus og ble vilt begesitret, for dette førte meg videre inn i bloggverden. Sonitus folka har gode hensikter, men jeg liker ikke "vi leser de dårlige bloggpostene, så slipper du" headingen, og at personlige blogger nesten aldri får innpass (jeg har fått masse plass, jada!). Minner meg om verden utenfor internett, som opererer på akkurat samme viset. Det er ikke dette som er vakkert med internett, det er folkemakten og friheten alle har her. Og når det oppstår en avis i bloggebyen, så trykkes det ikke en eneste post i Sonitus om det. HAAAAAAAAALLOOOOOOOOOO!!!! Bare det at bloggebyen har en transkjønnet, åpen, ærlig person som vi har mye å lære av burde vært hyllet i Sonitus, de har jo sånn månedens blogg-greie (nok en kåring) og dette burde vært høyt æret.

Blogger og wikier har ingen redaktører som plukker ut, folk velger sjøl hva de vil skrive og lese (Dagbladet har plukket og filtrert informasjon for meg bestandig). Det jeg trenger er et kult klima hvor alle er PROSUMERS (producers og Concumers), og skal forum som Sonitus være gjeldende, må det være mere åpent. Da er Bloggrevyen greiere, fordi der får alle pinge. Sonitus blir en liten lukket verden for de inkluderte, sånn er det bare. Men som sagt, har sans for tanken, men ikke måten det gjøres på. Dessverre har jeg ikke kapasitet til å drive noe slikt selv, men når en først gjør ting, så må det gjøres skikkelig. Så folkens feel free. Vil du ha et eget hus i Bloggebyen, kjør på. Vil du bo i væres okkuperte, velkommen. Vil du skrive i avisen, gjør det.

ALL MAKT TIL INGEN
Free Speech for all.

Det jeg gjerne vil være fri fra, er teite kommentarer fra RIPS i bloggverden, som pålegger meg grunner til at jeg ROPER HØYT NOEN GANGER (bare ute etter lesertall) og som oppfordrer meg til å begynne å skrive om noe interessant (slik at folk "velger" å lese min side). Når jeg sjekker statestikk her og der, så er ikke jeg blant de minst leste, men dette er helt urelevant, det som teller er at man er ekte og seg selv, synes jeg. Jeg har ikke som mål å bli likt av alle.

ITS BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE
THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOU ARE NOT

Bloggeliten er dønn ufrie her og har forhåndsdømt mange blogger (ihvertfall de som har skrevet i FUCK THE SYSTEM til nå), og det er også helt greit, men de må stå for det. Vi har sagt at de er eliten, at de suger og det står vi for. Det nytter ikke å lage en liten koseverden og så benekte at den finnes.

FUCK THE SYSTEM,

Betty