fredag 8. juni 2007

En Ny Helg i Tide

Jeg har fått meg min egen lånepc. Det er ikke så sexy som om jeg hadde fått tilbake min egen fra reperasjon, men det er mye bedre enn å være på spørreren hele tiden. Jeg er ikke så opptatt av å eie masse ting, men hvis jeg skulle valgt 5 ting, så ville det være: Motorsykkel, pc, en lykkestein, bilder og musikk. De to siste punktene kan jo utgjør mange enheter, men hvis du samler alle bildene i pc`en og all musikken på en mp3, så er det en samlet enhet, hver for seg.

Gressklipper, høytrykkspyler, 12 like glass og sånt noe, har jeg ikke behov for å eie,som de 5 tingene. Det er sjeldnere i bruk og da har jeg en unnskyldning til å ha kontakt med naboen og spørre om å få låne. For alle har all ting.


Motorsykkelen min gir meg en deilig feeiling. Jeg har kjipet ned på kjøreantrekket. Om det ikke merkes så er det dritvarmt. Det strider mot min fornuft og ikke ha fullt utstyr på, men jeg klarer ikke alle skinnklærene på kortturene, av og på, av og på. Ulykkene skjer ofte på de små turene, og det er kjipt om legene må plukke ut grus av lårene mine, men jeg skal kjøre pent og ikke så fort. Begynner å få en viss rutine og. Noen andre motorsyklister og alle mopedister kjører i skjorts, og fristelsen ble for stor i denne varmen.

Jeg har vært på Ride i dag og sett på neste sykkelen min. En ER6, den jeg har, er ER5, litt høyere og tyngre sykkel trenger jeg snart. Jeg kjenner det på meg, jeg bare må ha det. Det finnes noe lykke som kan kjøpes for pæng.

Jeg var med Oppkommet i går, en herlig skrivende gjeng. Vi har fått et nytt medlem i gruppen vår, Roar og det er fint med et maskulint innslag. Vi koste oss i hagen til Kari og diskuterte en retning for høsten og det er Øyeblikket det går i her og. Opplevelse av tid. Vi voksne er travel med å nå mål, mens veien dit blir stressfaktoren. I går kjørte jeg min yngste sønn til Tae Kwon Doe. Jeg var helt lammet av varmen, litt småsur og stresset. Hans opplevelse av tid er at kjøreturen er fin. Han bøyer hode ut av bilvinduet og synger til Forventet låten, og synes at en del av det å dra på trening er turen aleine med meg i bil.

De gangene jeg har trekt pusten og pakket rolig til en tur, så har pakketiden blitt en del av reisen. Kreften har lært meg at tid må oppleves hele tiden, ikke bare når man er kommet frem og satt seg i en stol, for så å ta smilet frem. Sånn sett er det knallfint med motorsykkel, da er turen til målet en innebygd fornøyelse.

Jeg skal lære meg å skrive erotisk, ikke pornografisk. Jeg ble plantet på en Anne B. Ragde bok igjen, En kald Dag i Helvete og får bare vær så god lese den. Det er lettere å skrive rått eller å holde et foredrag om seksualitet. Å skrive erotisk, så det ligger fine bilder i ordene og rom for å tenke sjøl, er vanskelig. Men dette, som med alt annet, kommer med trening.

Anja mener at jeg penitrerer, når jeg er i form. Synes at det er mye hyggeligere å bli penitrert, men så er nå Anja mye større i kjeften enn meg da, bare se:

Hadde det ikke vært fordi du var en kvinne, så...

God helg til alle Betty42 lesere,

BETTY43

2 kommentarer:

=Anja sa...

Dritkuuuult!

Betty Boom sa...

You and me