torsdag 28. juni 2007

Med Rette.

Jeg flirer med meg sjøl, har blitt ganske så laidback. Andre vil gjerne synes at det er langt igjen, men for meg å være, så er det slow train coming, ja, jeg er nærmest lat :) Jeg har prøvd så godt jeg har kunnet å ta dette livet "SÅ" seriost, også er det ikke det. Det er egentlig bare deilig.

Også er det Juni, snart Juli og ikke for varmt. Den fineste måneden kommer nå. Selv om det er 14 grader i Juli, så fungerer disse 14. gradene bedre i Juli, enn i Mai. Det er jo helt sprøtt å drive og reise bort fra Trøndelag nå, har jeg funnet ut. Her er gaten stille, det er grønt og rødt, lilla og gult overalt. Det er ubetalelig vakkert her jeg er.

Hvis ferien skal være å finne roen, må vi vel finne ut hver og en, hvordan roen best finnes. Det er fint å reise og oppleve, men det er mye stress med reiseferie og. For hver bensinstasjon vi stopper på, koster det denne familien 500 kroner i brus og is og sånt. Så kan du godt si, at det er helt unødvendig, men vi har liksom kjørt løpet sånn. Og stått i alle mulige køer overalt, iskø, opplevelsesparkkøer, bilkøer (her slipper sykler unna da),også evinnelig mange diskusjoner om hvor mange turer i karusell, og så bruker vi opp alt, og litt til.

Joda, det er kult med opplevelser, men det er fint å finne roen her, integrere et nytt tempo i seg sjøl. Se at ungene skrur av, skifter gir og får et lavere turtall. Sove lenge om morgen. Det gjør ikke jeg da. Jeg skal øve meg på det og :)

I år skal jeg ha ferie i egen by, finne ut av alt det vakre her. Kan hende jeg skal være turist i Nidaros Domkirke en dag, ta båten ut til Munkholmen, drikke øl på Solsiden, får se, skal ihvertfall følge innfall. Slik det kjennes ut, skal jeg være i nærheten av en foss snart.

Jeg skal flyte litt med, og ha litt mindre oppgaver og planer. For høsten kommer som den skal, med alle sine gjøremål, brått og rett på sak. Så det er greit å ha plass til det som skal skje og ikke bli syk igjen.

Ha en god dag,

Betty

9 kommentarer:

Alice sa...

Jeg er så enig Betty. Hva er vitsen med å reise bort på ferie om man skal være enda mer sliten når man kommer hjem?
Man kan ha det fint der man er til vanlig også, når dagene er rolige og folk er bortreist.

Betty Boom sa...

Alice:

Er Bergen blitt hjemme for deg, nå da?

Betty

Sexy Sadie sa...

Jeg har leika turist i Trondheim en gang, i fire dager besøkte jeg steder bare turister opplever. Jeg gjorde også grundig research før jeg ble turist. Det var artig, jeg ser Trondheimen med nye øyne nå i ettertid.

Det er noe med det der med å se de perlene som ligger foran trynet på en.

Alice sa...

Jeg har fremdeles to hjem, tror jeg. Et i Bergen, og et på trøndelagskysten. Men desverre ikke i Trondheim lenger.

trine40 sa...

Trondheim er en vakker by. Jeg skal besøke Trondheim som turist i sommer jeg også, jeg har noen opplevelser til gode;)

=Anja sa...

Jeg merker at du har funnet roen, Betty
Veldig glad på dine vegne- og at jeg treffer deg av og til!

Betty Boom sa...

sexy:
Jeg har faktisk vært på byvandring her og kan litt om statuene i byen. Men får se - har ofte nok med Moholts Perle :)
Alice:
Kos deg for meg og i Bergen.
Trine40:
Når var det du skulle ha konsert i domen?
Anja:
Eg er glad i deg og!
Betty

Unknown sa...

Ville bare si god sommer og god ferietid! :) Håper du finner enda flere ting og folk å sette pris på! Kos dere!

Betty Boom sa...

Eirin: Hjertelig takk for sommerhilsen, setter jeg pris på. Og det samme til deg, må du leve og blomstre.

Betty43