tirsdag 21. august 2007

Å blogge med venstre hånden.



----------------Jo, jeg er god på å lage mat. Dette er en forrett, veldig enkelt, skikkelig perle. Serano skinke. Pinjekjerner (brunet i steikepanne). Kantareller stekt i peanøttolje, salt, pepper og lettrømme. Asparges (forvellet et minutte først), stiekes i panne, blir da sprøe og gode. Pakkes inn. VOLA.---------------------

Å blogge med bilder, kan gjøres med venstre hånden. Jeg binder inn bøker med den høyre. Jeg vet ikke den personen som ikke vil si at det er djevelsk travelt om dagene. I morgen holder jeg et foredrag i Oslo og skal se igjennom det i kveld, men er rimelig trygg på innholdet, så det er bare å klemme til.



------------------ Salatene mine er jeg kjent for, i dag var spinat basen, sukkererter, coriander (love that), dill, laupstikke, fetaost, løk, melon og tomater. Pyntingen er halve greien. Brukte bare hvitløkssalt på tomatene, og peanøttolje i dag.------------------------



----------------- Verdens kjappeste festmiddag. Røkt skinke, skjært i skiver, hvitløks-smør, ekstra fedd, cremefresh eller rømme, pakkes inn i butterdeig. Steikes i 20 minutter. VOLA.----------------------------------



-------------- I dag hadde vi familiens hoteste på middag.--------------------



---------------------- og gode gamle Stein (som John Arvid sier).---------------



-------------- 200 gram bringebær. En boks med vanilje kesam. 2 ss Melis i food prosessor, max 7 til 10 sek. Settes 1 time i fryser. Vola.-----------------------



------------ Vi fant oss en litt kul måte å lære oss portogisisk på. Gule lapper, her og der.--------------------------



---------------- Så byttet vi de litt om, og familiens overhode ble omdøpt til Dickhead. Mye moro med dette her :)--------------------------



----------------------Her er familien min!-----------------------------------------

Jeg har rukket å skrive på Betty43, og er fornøyd med det.

God kveld,

Betty

9 kommentarer:

Skippern sa...

Det ble da hvertfall en morsom ordlek med de gule lappene.....

Betty Boom sa...

Yes. Mange måter å tilegne seg kunnskap på en feks det grunnskolen driver med.

Betty

trine40 sa...

Jøssenam, som jeg siklet over matbildene dine, dønn porno:)

For en nydelig familie!

Jeg hadde også bokpapir på gang i går kveld, og poden er fornøyd. I år er jeg for en gangs skyld i rute både det med bøkene og melkebestilling. Hipp hurra for meg:)

Anonym sa...

nam, nam Betty. Kesamdesserten skal jeg garantert prøve. Lykke til i Oslo! Kari

Unknown sa...

Sulten. NÅ! Så ut som dere hadde det kos og moro ja!
Det foregår forresten en aldri så liten meningsmåling i krybben - bli med du og!

Egoisten
- Åtgaumsforvaltar med fokus på valg

Tonita sa...

OK, Betty - du er i Oslo i dag. Det går så fort at jeg ikke følger med.
Maten din gjorde meg super-siklende!
Og når det gjelder de gule lappene likte jeg spesielt omorganiseringen overfor snippen. Yeah.

Alt du rekker! Alt du får til!

hilsen snegleTonita

Betty Boom sa...

Trine:
Porno som jeg kan dele :)

Takk. Hurra for Trine!

Kari.
Oslo over! Vi råkkes! Ingen gåing i morgen, men kanskje i helgen?

Egoisten:
Blir ikke mett av bilder, så kanskje jeg ikke skal legge ut flere fristelser. Men dukker du oppp i Trondhjæm, så si i fra!
Var å så på meningsmålingen din. Jeg vet ikke hva jeg skal stemme, men det tar meg ikke like hardt som deg, å være usikker på det. Jeg har ikke gått inn i det på samme måte :-I

Tonita:
Skal til Oslo i neste uke også. En billed sesion dag for KK. De har greid å samle kalenderpikene for 2008.
Til deg også: Fær du forbi Trøndelag, så er det et måltid servert på Moholts perle.

Hilsen Betty Fårtil!

Sølvis blog sa...

Åh så mye god mat på en plass.Må prøve de skinkerullene med all den nyplukka kantarellen min.

Betty Boom sa...

Sølvi: Garantert suksess!!!!