fredag 24. august 2007

FABELAKTIG-------------------- Endelig fredag! Det er nødt til å være en forskjell på hverdag og helg, hvis ikke blir det for jevnt. Fatter ikke de som vasker hus på fredager, det er jo helt vanvittig prioritering. Jeg har lært meg å slappe av med flykræsj av sko i gangen, flekker på parkett og matbokser i sekk til søndags ettermiddag, der går smertegrensen. Har kjøpt en portogiser til vin, Fabelaktig! Taco på menyen! God helg til dere, Betty43
thinking

7 kommentarer:

Marit sa...

Av en eller annen merkelig grunn har jeg fredager som favorittdag å vaske på. her er det shinet, for å si det sånn! får en god ro av at det ser bra ut rundt meg i helgene. vet ikke helt hvorfor. jeg bør jo slappe av.

håper du får ei flott helg, betty!

marit

Tonita sa...

Hadde faktisk planer om å shine litt i heimen i dag, - men så ble det rydding i LymfeForum i stedet. Og vips, var det for sent for husarbeid, - og umiddelbart ropte den kjølige italieneren og ba meg komme og få ham ut av det kalde skapet og over i et glass.

Program for lørdagen:

Rent og ryddig bad og soverom. (*gi blaffen i haugen med stryketøy*).

Anskaffe ingredienser til fødselsdagskake til veslejenta på 34.

Kose meg, før, under og etter.

Anonym sa...

Fredag er helt klart en kosedag ja.
Helga er hellig å skal ikke brukes til vasking nei.
Finnes jo andre dager å gjøre det på:-)

Sees neste fredag:-)

Eva

vibeke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Betty Boom sa...

Marit: Takk Marit, jeg skal sørge for at den blir fin. Vel, jeg hadde også fredag som vaskedag før, og likte det som det gav meg. Jeg var yngre og uten unger da. Men gjør jeg det nå, går det på humøret løs og da er jo hensikten borte. Så kunsten for meg var å lære å slappe av, med slik som vi har det.

Tonita: Det viktigste er å ha friheten til å velge å vaske eller velge det bort, og ikke krampeaktig gjøre det, for det skal være slik.
Går det bra med lymfeforumet ditt? Hils den kalde italieneren. Bra plan for lørdagen, særlig før, under og etter! Gratulerer til 34 åring. Har jeg sagt at jeg elsker å stryke klær?

Eva: Jeg har til og med vaskehjelp hver 14 dag, så jeg skal vel ikke rope så høyt... Jeg gleder meg vanvittig til neste fredag, ser ut til at Kvinner og Klær greier og samle oss alle. Vi skal få det gøy, survivorsister.

Vibeke: Synd at du fjernet kommentaren din, for jeg ble så stolt da jeg leste den. Takker uansett for at du gav ros! Er musklene klar for Stoltzen og når går løpet?

Betty

Tonita sa...

Blir det ny puppeparade i KK? Kult!

Jeg har fortsatt liggende nr 41 fra 2004, - med flotte jenter med en og to pupper - i alle fasonger, jenter i alle aldre.

Betty Boom sa...

Tonita:
Parade blir det. De 12 damene som er med i kalenderen for 2008.
Vi er i alle aldre vi og, yngste er 23 år og eldste er 81 år.