onsdag 4. oktober 2006

Betty42 - KALENDERPIKE

Siden denne bloggen handler om meg og mitt liv, så tillater jeg meg å legge en link til Adresseavisen. Nå er vi i gang. Toget går, så gjelder det å ikke stå igjen på perrongen. Jeg har gledet meg veldig til dette her og har ikke kunnet blogge så mye om det. Det var mange brikker som skulle på plass, men nå er vi i gang og dette er bare en spe begynnelse.

Livet er rikt, folkens.

Betty

4 kommentarer:

Anonym sa...

Stå på Betty - kjempe flott tiltak med kalenderen. Jeg er imponert over personer som deg som klarer å få ting ut i livet når man tenker på noe.

Jeg ble selv operert i august og har masse behandling foran meg, men føler som deg at jeg virkelig har lyst til å gjøre noe for kreftsaken vet ikke helt hva enda....jeg er forsker så kanskje jeg skal rette forskningen min mer mot kreft (?) Om du trenger hjelp i forbindelse med kalenderen bare gi meg et vink!

Betty Boom sa...

Da sier jeg: LYKKE til og bit livet i låret!

De fleste av oss overlever dette her, selv om tanken om døden også må komme.

For meg var behandlingen steintøff, men det gikk over. Og nå er livet bare godt. Det går fremover for hver dag.

Bruk tiden på å finne ut hva som er best for deg og hva du vil bruke tiden på. Det er ikke sikkert du skal forske på det du er utsatt for selv. Du kan jo melde deg som interessert i å være kalenderpike.

Jeg har ikke noe ansvar i forbindelse med kalenderen, så jeg trenger ikke noe hjelp. Men still opp på arr. i forbindelse med rosa sløyfe.

Betty

Anonym sa...

Jeg har tenkt til å komme på mandag :) Skal prøve å få med meg noen venninner også ...

Kanskje jeg skal ta deg ved ordet og melde min interresse som kalenderpike, hvor gjør jeg det?

Betty Boom sa...

Hei.

Jeg skal sende deg en mailadresse

Betty