søndag 1. oktober 2006

Helgen Vår!Dette er min verden, og dette er veien vi går. Veien videre fra nå av. Det er høst og det er farger, det er villt og vakkert. Det vakre er ubegrenset, våre begrensninger sitter i hodet. Vi ser og tar inn ut i fra "der" vi er i livet. Men uansett hvor vi er når vi går, passerer vi alt det vakre. Vi kan ta det inn, eller la det være. Livet er rikt, Betty!

Bernt ute og går, tidlig til jobb en morgning. Hallo, in the fog and the morning breaks through, I hope I bring good things in life to you. Love, Betty
En begeistret Per Kristian er en inspirasjon i seg selv. Lego Mind Storm er favoritten. Nå spares det til utstyr, og det tar tid, for valget er enkelt: Kun det beste er godt nok!
John Arvid låner bloggeplassen min. En ung mann som lager filmer. Han har laget et kart over livet sitt, I 2031 flytter han til Hollywood og lager en ny film, i 2042 blir han 50 år og da har han 120 gjester. Du lærer meg at: "Det er lov å tro på seg selv, så til de grader!"Så er det god natt, og Ruben han skal sove. Alle barn i alle land ligger nå og sover, sov godt min vesle skatt, sov min lille pode, reven sover også nå med halen under hodet. Spindelvevet er fredet! Jeg tar det ikke bort når du sover,nei! Du skal få ha det, det er ditt!

Vi var der i dag, på NEWTON, stilig! Kameramannen er involvert i kreftforeningsprosjektet han og. Malin sang en sang i dag, og guttene fikk autografen. Jeg synes at hun var veldig bra, håper de tar vare på henne, så hun varer!

Vi råkkes,

Betty

2 kommentarer:

Ingunn sa...

Hei Betty!
Kjempetøffe ting i KK! Kjøpte bladet klokka 7 i morges. Gratulerer!

Klem Ingunn

Betty Boom sa...

Takk skal du ha!

Mandag 9. oktober, Brittania kl: 18:00, Ingunn.

Betty