torsdag 5. oktober 2006

Fiskeboller eller Mc Donalds?

Fiskeboller eller Mc Donalds, var tror du det ble?

Som en ordentlig barn født i vekten, lå jeg på omkjøringsveien og hadde ikke besluttet meg. Hvis jeg skulle på Mc Donalds take away, så måtte jeg velge den andre filen, og en indre diskusjon var i gang. Det enkle fører også minuser med seg, som f.eks det kunne jo være kø på Mc`en og det stjeler dyrebar tid det også. SÅ hadde jeg lånt 250 kroner av John Arvid og vi trenger jo melk og, så da måtte jeg uansett innom butikken. Jeg manglet jo bare poteter, så var fiskebollemiddagen i boks og ungene hadde jublet da jeg sa vi skulle ha fiskeboller. Og jeg lovet, men det var før jeg kom på at det var vår tur å kjøre til Tae Kwon Doen.

Det fristet veldig å skifte fil, for å velge en ferdigbanket middag. Men Mc Donalds er jo ikke mat. Når du har prompet og rapt, så er du like sulten. Potetene, gulerøttene og brokkolien kan koke mens jeg henter gutta fra trening. Jeg tok tak i en handlevogn og raste igjennom butikken. Jeg regnet kjapt i hodet, og bommet med kroner 3, 50. Jeg fikk gå i fra butikken med alle varene. Jeg valgte altså å ligge i samme fil og jeg oppførte meg veldig ordentlig. Fiskebollene kjøpte jeg i går. 20 kroner for 2 bokser First Price, det er gratis.

Vår gamle røde Ford Transitt, går som en klokke om dagen og heldigvis var det benisn på. Jeg stormet inn på kjøkkenet, satte 3 kokeplater på fullt, tok 3 kjeler med 5 dl vann i hver. Jeg fikk skrelt det som skulle skrelles, og dumpet det oppi det halvvarme vannet: Faen: Brøddeigen! Den får stå til jeg kommer tilbake. Vannet kokte opp, jeg skrudde ned og la på sprang ut i bilen. 10 minutter å kjøre fra Moholt og bort til Ladetangen. Det gikk akkurat!

Hjem for å lage hvit saus, bake ut brød, å ikke bli sur fordi huset er fyllt opp med unger. De laget annimasjon legofilm, og hadde tatt Ket?hup flasken for å ha blod med i filmen. Det var 6 barn oppe og to som satt på kjøkkenet. De to på kjøkkenet satt og gjorde lekser, men det var ikke mine unger, men klassekamerater. De hadde kjempe behov for å bli sett, og gjerne at jeg skulle lese det de hadde skrevet.

En SMS plinget inn, det var Bernt. Han rakk 17:00 flyet og gudskjelov og takk og pris, enslig mor det blir jeg aldri.

Jeg trakk pusten og laget en klompfri saus og Bernt rakk akkurat måltidet. Ungene var strålende fornøyd, og det var jeg også. Nå gjøres det siste rest av lekser. John Arvid og jeg har pugget spansk, nabojenta fikk låne boken de skal ha prøve i morgen, i en time. I morgen er det fredag og det skal bli utrolig godt. Jeg skal helt sikkert drikke 2-3 glass rødvin, jeg lover. Leveren må ha noe å jobbe med, den kan ikke bare gå for lut og kaldt vann.

For de som leste forrige post, jeg valgte å se på tekster.

I dag har jeg også fått meg juleklokke. Bestillt av Green House. Ta den igjen, den passer utenpå kompresjonsstømpen. Den kom i oktober og ikke til jul. Det er ikke bare jeg som er kjapp i svingen. Den er stilig.

Trening i morgen tidlig og så skal jeg være med å lage et radiointervju for LYKKE. Sååååå er det helg og den er velkommen!

God kveld,

Betty

1 kommentar:

=Anja sa...

Hei Betty!
Ny blåggadresse for meg :
http://Anjaunlimited.blogspot.com