mandag 9. oktober 2006

Rosa dag og Rosa aften!


Hei, jeg heter Betty er 42 år og operert for brystkreft. Jeg følte meg aldri syk, kreften kom snikende som et tungt gammelt teppe og brette seg over hele familien min. Det var en tøff greie å gå igjennom behandlingen. Jeg skulle gjerne ha vært det foruten, men når kreften først satt seg i meg, måtte jeg finne fram KRIGEREN i meg og kjempe.

Jeg har vunnet denne runden! Og jeg har skrvet blogg i snart et år om prosessen. Kreften gav mange ringer i sjøen, mer enn jeg ante. Jeg har valgt å ha fokus på det friske og gi ”brystet et ansikt.

Igjennom LYKKE, et kalenderprosjekt, som startet fra i dag og frem til et ferdig resultat i 2008, skal jeg bidra inn i saken. Vi trenger flere modige damer.

I dag har Frøydis og jeg svart på spørsmål på nettavisen til Adressa. Arild var med, som du ser. Han er sjef for kalenderprosjektet.


Til gamle travere på bloggen min. Denne ”Arven” jeg la ut, blir selvsagt et gedigent kapittel i en bok. Temaet er utømmelig. Men i dagene som kommer, skal jeg være opptatt av annet fortid som svir (og den svir bare inni mellom).

Det er deilig å slippe å være fagperson i dette kreft prosjektet. Jeg er knallgod i faget mitt, men når du er på jobb, må du svare ”flinkt”, eller må du egentlig det? Jeg kan svare som Betty nå og det gir et personlig rom som ikke tapper, men fyller på. Jeg var innom sportsbutikken jeg liker så godt og fikk laget 2 BRODER t-skjorter i dag. Han unge som ekspederte meg (skrevet om før), mistet konen sin, og mora til barna. Det startet med brystkreft, hun var ikke 30 år engang. Jeg kondolorer og gir min dypeste medfølelse i sorgen. Jeg blir bare enda sikrere på viktigheten av et engasjement for saken.

Ha en rosa dag, vi spiller 3 låter på Rosa aften i kveld. Folkemøte om brystkreft!
Betty

2 kommentarer:

Rockette sa...

Du er en virkelig inspirasjon, Betty.
Rock on:-)

=Anja sa...

Samme her:)
Mer er det ikke å si om den saken!
Slutt