onsdag 17. september 2008

Occasionly----------- Ann Lill klinger alltid bra. Takk skal du ha! ------------------------- Mitt aller beste musikkpoliti. De sørger for at vi kjører på E6`en og ikke forbi eller på siden, eller ut av kurs, eller til steder der ikke finnes energi. Greit at noen holder roret og får det beste ut av alt. ---------------

Dager som forløses og fylles til det fulle, er de aller beste. Der tiden blir brukt akkurat slik jeg synes at den skal brukes. Da har jeg gitt energi til det jeg vil ha.

Jeg skal sørge for at det blir en vane, investere tiden min i de og det som får meg til å vokse og føle meg bra. Jeg skal gi til vekst for andre også. X`ene kommer alltid og prøver å innhente meg, i helgen i form av svære trailere, som vil frontkollidere og starte den emosjonelle karusellen, hvor jeg alt for ofte har gitt slipp på det nye, og så sitter jeg der, i mitt lille ego og gråter og synes synd på meg selv. Helt meningsløs bruk av tid. Dønn uansvarlig og lite produktivt, da sitter jeg der og mater det jeg ikke vil ha.

Jo mere jeg går inn i nye handlinger, for å lykkes for meg selv og jo flere nye vibrasjoner som er gode, som jeg får, jo mere protesterer x`ene. X`ene er ikke gamle sannheter en gang, men skapt av en tid, som er forbi. An old tune.

Jeg skal tøre å leve min hensikt mere og mere hver dag. Mate the passion.

Jeg skal ikke gi energi til smerten mere, fortiden er forbi. Jeg har noen fantastiske, brilliante forklaringer for å ha retten til å sitte fast, jeg skal ikke fore de mere. Jeg har hatt masse opplevelser i mitt liv, som har vært ytterligheter i livet, heavye opplevelser jeg ikke har taklet, hvor personligheten min har blitt undergravd og trakkasert, men det er forbi, det er over, det skjer ikke mere og jeg skal ikke mate de falske følelsene, som tror at det skal skje igjen, for det gjør ikke det. Jeg skal ikke: "save it for a rainy day" engang. Disse opplevelsene har gjort meg sterk, og gir meg anledning til bearbeiding og nå høyder i livet som andre ikke når.

Når x`ene kommer neste gang, skal jeg si: Here we go again! Setter meg ned og meditere og se at de skrangler forbi. Jeg trenger de ikke. Punktum. Kake. Selv om de truer med krig, så får de ikke fylle hele meg, så jeg sitter fast i meg selv. Jeg begynner å bli fri.

Å leve Betty begynner å bli helt naturlig. Jeg oppdager meg selv. Det er ikke working from next to nothing, men energi til det som jeg vil skal bli til. I`m up for more of me. Herlig.------------ Lykke til i Riga. A lot of things on your mind, man. Go free. Og så QUEEN da! Heldige du! -----------------

3 kommentarer:

Runa sa...

Igjen og igjen setter du ord på ting som mange kjenner seg igjen i!
Vi er vel mange som kan skrive under på at vi har "matet det vi ikke vil ha"....!Takk til deg for at du får sagt det så riktig!
Du begynner å bli fri fordi du mater de nye tankene mer enn de gamle...la de gamle sulte ihjel!!
Det er så nydelig å lese at energien gies til det du vil skal bli!Takk igjen for kloke ord.
Tror du og kjæresten er heldige som har hverandre.Gleder meg over din styrke !...Både mentalt og med 180 i beinpress!Mange menn får problemer med å følge deg der...bare så det er sagt!Ha en fin fredag!Klem

Betty Boom sa...

Runa: Takk. Jeg vet at jeg er god på dette. Har holdt ørtenhundreogførti foredrag om temaet, men det er noe annet enn å etterleve det selv - det er for sikkert.

Jeg gleder meg over din styrke til å holde fast i deg.

Ja, med 180 i beinpress, så kan jeg knuse en mann med lårene :) Artig tanke.

Runa sa...

....jeg følger den tanken ;-)!