tirsdag 11. juli 2006

Om 100 år....


Om 100 år er allting glemt. Viktigere er det ikke, eller er det? Kanskje akkurat derfor er det greit å ta seg retten til å være litt personlig, for det gir mere opplevelse av å være i livet, enn å synse sånne generelle greier.

Jeg er fucking sliten og klart, jeg vet hvorfor. Forrige uke på rehabilitering av kreft i lag med mange folk, hvor flere hadde hatt tilbakefall og samtalene ble nære. I dag har jeg plundret med pc, fått meg ny mobil og ny mailadresse. Totalrenovering av tekniske duppeditter. Da oppdaget jeg også:

www.bloggrevyen.com

Aldri visst at dette forumet eksisterte. Så la jeg ut litt av mitt og lesertallet for i været. Nå har jo jeg sagt at dette med lesere i bøtter og spann ikke betyr så mye for meg, men noen lesere er hyggelig å ha. Og jeg tror mange av mine er på ferie. dette kan du skjekke på siden på SITE METER, trykk der.

Jeg er hekta på å se på tavoveringer for tiden. Det finnes utrolig mye vakkert, og mye helt vanvittig. Men smaken er som baken, den er delt og definitivt din egen. En leser har trykkert seg inn via Tattoo world og gitt meg så tilgang til en ny verden. Også her. Skjekk dette:

www.tattoocity.dk

Det må da være mulig å få laget en engel. En skytsengel som skal smykke meg. Det skal være Tattoo Convention 2006 i trondhjæm, 2. og 3. september, der skal jeg være. Også skal jeg på Lonkebanen.

Ikke minst skal Betty Big Boom Band ha to spillejobber på en dag, fredag 25.08.06. En på Stavne gård og om kvelden på en lekter ute i Ilsvika, Trondhjæm. Kulturfusjofestivalen 2006.

www.atelierilsvika.no

SÅ det blir en spennende tid i møte. I dag kjøpte jeg meg skinnbokse på Hot Rod. Der fikk jeg skikkelig god hjelp. En ung herremann som sprang og ordnet, en dame som kom og vurderte, og en far i huset som godkjente. Det måtte til, selv om jeg er smellesvær, og helst ville kle av meg i stedet for på meg. Men nå er det gjort. Jeg har også fått meg ny kjøpepupp i dag, den gamle pakker jeg fint inn og sørger for at den blir sendt til Romania.

Ute regner det bergensere. God sommer. Det blir ihvertfall grønt av det og det lukter deilig. Vi har hatt besøk av Halsafolk, veldig hyggelig. Nå vil jeg sove.

God natt,
Betty

Ingen kommentarer: