fredag 3. november 2006

God Morgen!

Det er noen faste morgen lesere ut i der et sted, og god morgen til dere. Har du sett deg sjøl i speilet i dag og sagt: "Jeg er mer enn bra nok!" Det har jeg. Jeg har internalisert det og nå tror jeg på det. Det er som å løfte livet opp på et nytt 'level'. I går var det 1200 klikks inn på siden min, så da benytter jeg anledningen til å reklamere for Kristine. Hun har en utstilling nå. Kristine er kunstneren vår i LYKKE-prosjektet. Hun skal male på landets 12 utvalgte kvinnefotografier av Lasse Berre. Om et år vet alle hvem hun er, sånn er det med den saken.

K R I S T I N E M A U D A L O G P I P P I P F E R N E R

INVITASJON TIL UTSTILLINGEN

VELKOMMEN TIL VERNISSAGE 16. NOVEMBER KL 18.00 - 21.00

Utstillingen presenterer malerier fra siste års arbeid.

Fingermat og forfriskninger.

Torsdag 16.november kl 18.00 - 21.00

Fredag 17. november kl 14.00 - 18.00

Lørdag 18. november kl 12.00 - 17.00

Søndag 19. november kl 12.00 - 17.00

nb! Søndagsturtips: Boller og brus til de minste.


HVOR: Atelier F3 · Fekjan 3, 3. etg, Nesbru

(samme bygg som Blåmann og Bellevue)

Om kveldene er det umulig å legge ut bilder på bloggen, sikkert fordi det er mye trafikk da. Jeg ville legge ut et bilde min eldste sønn hadde tatt, men kom aldri igjennom. Legger det ved i dag, selv om det er lyse dagen. Nå er det bare 7 uker til solen snur. Da går det mot lysere tider. Det vil si at det er 3 uker til 3 kalendere skal være klare. Og for at det prosjektet ikke skal bli seine nattetimersopplegg, må prosessen starte nå. Jeg greier ikke mere av sånn "finnepåting" gaver, så jeg får smelle til med en skikkelig lego. Legge det bitvis inn i små pakker, så vokser det for hver desember dag.


I dag var jeg 90,8 på vekten. Hallo, det kommer seg! Når jeg er under 90 skal jeg kjøpe meg ny bukse og et belte. Jeg har peilet det ut, og det blir bra. Tattooen blir finere og finere og mere og mere min. Å tattoovere seg er som å få en ny kroppsdel som du må bli kjent med. Snedig og delikat!

Da skal jeg øvesynge og bake brød. Går det an å leve av det da? Ja, dette gjør meg levende og det gir kraft til å arbeide i 25 år til, minst.

Ha en god dag!

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er viktig å lage seg et mantra. Gjentar du en positiv ting ofte nok, tror du på det etter en stund. Desverre gjelder det også de negative....
Underviser litt på en barneskole, og der har vi laget oss mantraet; Jeg orker - Jeg vil - Jeg kan!

Ha ei nydelig helg!

Betty Boom sa...

Marit: Tinitus og Tomatis= sant

Betty