søndag 19. november 2006

Institusjonslivet!

Ja, da er institusjonslivet i gang. Nå forholder jeg meg til tidspunkter. I dag har vi svømt før frokost. Jeg elsker jo vann, så jeg er ikke tung å be. Det har ikke blitt kirketid engang, denne søndagen, og jeg er ferdig med dagens første foredrag også. Om 10 minutter skal jeg ned å lage mat. Joda, det svinger dette her. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, jeg kan like dette skjematiske institusjonslivet til dels. Det er god klang i alle rom, så jeg øver på en julesang. Også ”leifer” jeg litt, hilser på alle som går forbi.

Jeg gir av trøkket mitt, også går jeg for meg selv. Jeg har ikke så lyst på disse sykdomspratene sosialt. Jeg er per def. Frisk og det forholder jeg meg til. Jeg synes at egget er passelig kokt og jeg liker brødet, og alt jeg får servert. Men noen må klage på alt, og det skal de få gjøre, men ikke med meg som tilhører.

Jeg har videobloggen min med. Gruppen min har godkjent det. Det jobber sånne strenge damer i kreftforeningen. De ser så morske og ordentlige ut, og så får man egentlig ikke så god kontakt med de. Kanksje det bare er meg? Samma det. Jeg trenger ikke spekulere på det en gang.

Jeg holder på med å slippe livet til som det er. Ikke sånn som det var. Jeg har jogget på mange fjelltopper og vært i knuseform, men forstår at kanskje jeg ikke kommer på det gamle nivået. Jeg svelger kameler hver time på slike plasser. Men de som har gått Monteverest, sier:

”Nei, nå må jeg fly”.

Kl: 12:30. Det sa de ikke, det de sier er: Drømmen om å dra dit var bedre enn å ha vært der! Det er en del drømmer som aldri skal bli realisert. Men det fine med drømmer er at de kan drømmes. Jeg har siden kl:11:00 vært med å lage 5 ulike mattyper. Tomat bruchetta, avakadodressing, sunne vafler, pesto, bær/frukt med kesam, Avacado dressing og jeg har spist middag, fiskegryte.

Institusjonslivet skal en ikke lefle med. Nå skal det være tur til Mai-haugen, men jeg hater sånne fellesturer i buss. Institusjon på tur! Og det er begrenset hvor intereesant det er, når en har vært der før. Jeg skal hvile litt, gå en tur og ta noen øvelser i stedet. Jeg lengter hjem. Jeg er litt lei av å bli kjent med nye folk, det er i grunnen litt slitsomt. Så jeg får gjøre det jeg kom her for: ha fokus på å gå ned i vekt.

Guttene har sendt en lenke til meg, de laget en film i går. P.K. har kjøpt seg Lego Mindstorm og John Arvid har filmet. Bare se!
Foredraget handlet om fysisk aktivitet, kontra fysisk trening. Ingenting nytt under solen, men det er egenprosessen som er bra. Bli påminnet ting og få aksept for at ting tar tid etter kreftbehandling. Tips om gode matinnkjøp osv.

Da skal jeg lese og slappe av.

Ha en god søndag dere,

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mindstorm-videoen var råbra. Gleder meg til mine gutter blir så gamle. Men hva var bakgrunnen for musikkvalget, tro? ;-)

Betty Boom sa...

Ja, si det :-). Vi har ihvertfall mye samme musikk smak da. Heldig med det. Så det er punk det går i overetasjen, for tiden...

Gled deg til gutta dine vokser te`. Da kan du leike leeeeenge.

Leik og musikk bærer mye samme elementer i seg, kreativitet...

Det må ut!!!

Betty