fredag 17. november 2006

Norge, Et Bra Land!

”Mamma, er det gratis å få barn?”. Per Kristian har vært hos en kompis og vi kjører hjem. Jeg kjenner jeg blir lykkelig når jeg svarer:”Ja, det er det, min blomst!”. Han svarer: ”Da er jo alt det beste i verden gratis da, venner, familie og barn. Det er bra”. Fantastisk tenker jeg, dette må jeg blogge. ”Tar de ikke penger i fra deg når du er på sykehuset en gang?” spør han videre? ”Neida, du til og med får penger når du får barn. Jeg får for eksempel 1000 kroner hver måned for deg fra Norge”. ”Gjør du? Kor bra! Er det sånn i alle land?” ”Nei, min venn, sånn er det ikke i alle land. Vi bor i et rikt land. Norge passer på at du får mat og klær, med disse pengene”. ”Det er bra, altså”, fortsatte han før vi ble stille.

Etter et rødt lyskryss og noen meter til, så bryter jeg ut i latter. ”Ja, det er faktisk veldig bra land vi bor i, og vi glemmer av og til å glede oss over det. Men du mitt barn, minner meg på det”.

Det er mye vi kan gjøre noe med, men vi har det mye bra og.

God fredag,

Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

HERLIG! For en klok gutt. :-) Ha en flott helg. Hilsen Connie

Anonym sa...

Fin liten gutt!

Anonym sa...

Min sønn ønsker at vi kunne gå i butikken og kjøpe et barn, siden det ser ut til at mamma ikke greier å lage flere. Det er ikke bestandig morsomt å være enebarn.... For å være helt ærlig, så ønsker mammaen også litt til tider at Rema 1000 hadde slike varer i hyllene...

trine40 sa...

Nydelig! Gi gutten en ekstra klem!
Ha ei god helg!

Betty Boom sa...

Takk Damer.

Per Kristian har fått 4 klemmer fra 4 damer som han ikke kjenner.

God helg!

Jeg drar til Montebello kreftsenter i morgen tidlig.

Vi blogges,

Betty