lørdag 18. november 2006

Monte

Jeg er ikke en veldig sosial person. Hvis jeg merker at folk suger og har motstand på endringer, så trøtner jeg ut og vil være for meg selv. Jeg har gått en tur, på speilhålken, det ble kaldt til kvelden. Har funnet en potensiell Kalenderpike, som har jobbet aktivt med film og saken der hun kommer i fra. Hvis jeg bare kunne styrt dette prosjektet selv, så hadde jeg nå hatt 12 perfekte damer. Vi skal ikke på turne i Januar. Det var ikke mulig å oppdrive jobber for bandet. Alt var booket fullt. Det var ikke fordi vi var ukjente en gang, men det var fordi det simpelthen var fullt i Herberget.

Det blir et steintett program her, så stikkordet mitt blir: Husk å hvile. I morgen starter vi i bassenget kl 08:00. Jeg har et sykt behov for å komme i form, men jeg har lett for å ta av og da møter jeg veggen igjen. Det har jeg ikke råd til å gjøre. Jeg skal aldri i mitt liv, noen sinne, gjøre noe som jeg ikke har lyst til, aldri. Det var derfor jeg ble syk, for jeg strevde for mye.

Her er det mange brystkreftopererte damer fra årstallet 2002. Jeg er ny i gamet. De snakker om at kreftene først har kommet nå. Hvor lenge skal dette vare? Men vi er forskjellig. Jeg kjenner meg oppatgående, men det blir spennende å se hvordan det blir, når jeg presser kroppen igjen.
Randi Bergersen som er vår idrettspedagog sier at kreftpasienter må bruke tid på å komme i form. Behandlingen har gjort sitt med kroppen. Det er ikke bare å peise på. Jeg har truffet Vegar Brandal her, han jobber på Røros rehabilitering, men gjester her denne uken. En knall artig fyr, som lærte meg å ”leife”.

Nå skal jeg lese meg en bok, kjøpte Zahir på jerbanestasjonen.

God natt,

Betty

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ingen ting er som å lese fra dine opphold i Helse-Norge, gleder meg til dine inntrykk fra leirlivet på Montebello! Hvis du trenger et avbrekk, kan du kikke innom leirskolen, den drives av søskenbarnet til Tormod, han er helt utrolig med merking av småfugler. Ha det bra på Mesnali!

=Anja sa...

Tror du du kan bruke meg i kalenderen??

Betty Boom sa...

Toril! I dag har vi svømt og ymmet før frokost. Institusjonslivet har sine tider :-) Leirskolen på Mesnali?

Anja: Alle skal ha vært brystkreftoperert, men ellers var det en god ide. Kanksje vi skal lage vår egen neste år, nå får vi konse på diktsamlingen vår, som skal ut til jul

Betty

Anonym sa...

Ja. http://www.mesnali.no/. De har en utendørs kirke der litt nedenfor huset. Vi var der nettopp på et søskenbarntreff i den store, søte svigerfamilien min. Da så vi på fuglemerking. Det er et system for å følge små fugler rundt i hele verden. Fascinerende.

Betty Boom sa...

Takk for tipset, Toril!

Jeg er litt feedup av hjelpere, så jeg må gå noen turer aleine. Da er dette et bra alternativ.

Fuglelivet kan gi noe!


Betty