lørdag 11. november 2006

Loneliness!
Min bonussønn har laget dette bildet til meg, med glass og ramme kom det inn døren i går. Vanskelig å ta bilde av bilde, men jeg synes det er jævli bra, og det heter loneliness. Han har forøvrig en bra blog, hvor siste posten handler om døping av sjøfolk som passerer ekvator. Vi tok an ut i går, og det var superkveld, med de unge, Kenneth og Marianne var her. Fabelaktig!

God lørdag!

Betty

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du har visst etterlyst kommentarer her et sted ser jeg, så tenkte jeg kunne kommentere denne. Hva er bonussønn? Mulige tolkninger jeg har kommet på er stesønn, fostersønn, sønn som kom ut i siste liten, sønn som ikke skulle vært der, men er det allikevel? Jeg har ikke vært fast leser av bloggen din, men etter å ha tatt meg en grundig titt så kanskje jeg blir det. Du får ha en fortsatt fin søndag!

Betty Boom sa...

Hei Tamara!

Velkommen skal du være på min blog. Bonussønn er en ekstra gode i livet. Han jeg lever med har to store sønner fra tidligere ekteskap, på 27 og 29 år gammel. De er bonusen min i livet. Vi er enige om at "stesønn" har et negativt drag over seg.

Jeg er veldig glad i de. De er ofte med oss på ferier også.

Betty

Fin søndag til deg og.