fredag 7. desember 2007

Jeg Tror På Nissen!

nissen

Jeg tror på nissen, det har jeg gjordt i 44 år. Barna mine tror meg snart, at nissen finnes, indoktrinering, tror jeg det kalles, de er snart hellig overbevist de også. I fjor var jeg julenisse for hele gaten, for i tillegg til å være rocke-sanger, kalender-forkjemper, artist, barnevernspedagog, elsker, mor, tante, venninne, venn, tekstforfatter, blogger etc. så er jeg altså nisse.

Vi tror for lite, og mener for mye, og liker ikke noe særlig at folk stikker seg frem og tror at de er noe, men det gjør altså jeg! The hate you if you are clever, and they despise a fool, som John Lennon sa det. Folk elsker å meske seg i andres lykke eller dritt, i stedet for å vie livet til å være store nok sjøl, i egne liv. Vil ikke en gang bli minnet på muligheten eller ansvaret for å bære egen identitet eller storhet. Tryggest å holde andre nede, som tror at de er noe, for å fri en sjøl fra ansvaret fra egen storhet. Om du sier noe om det, så kjenner du på den ekstensielle ensomhetsfølelsen, det var annerledes det du sa, og de lo ikke høyt, men inni seg, for det er ikke akseptert eller legalisert å være stor, eller nisse eller noe. Det beste er å være "jevn", da slipper vi omtale, jeg kan lite med det.-------------- Badet i dag, 5 + i sjøen, ikke så gale... -------------


do

------------- Bare lurte på hva jeg skulle velge. ---------------

God helg,

Betty

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Herregud, hvor fant du det toalettet med så mange papirruller?? De kan ikke gidde å skifte det så ofte, siden de henger opp ruller for flere måneder om gangen!?

Var veldig fine bilder du hadde lagt ut, der på høyresiden på bloggen :) Likte den gule jakken, den var kjempetøff! :) Og du fikk meg til å ville lage snøengler også, men her er det ikke snø...

Kari Aspenes sa...

Jeg tror flere ville tro på nissen hvis de fikk se det vidunderlige bildet du deler med oss på bloggen din!

Betty Boom sa...

Elisabeth: Jeg fant bilde i myspace verden...men noen må jo ha hatt skikkelig behov for metervis rundt seg. Kunne sikkert vært stilig i forskjellige farger.

Snøengler er fint å lage ja. Du finner de samme bildene i denne ukens nummer av ukebladet Hjemmet.

Kari: ja, ikke sant. Det er forskjell på nisser og nisser.

Livs lerreter og annet sa...

Kanskje rullene er i forskjellig papirkvalitet...jeg bare lurer :-))

Betty Boom sa...

Ja, du sier noe. Noen liker papiret som skreper og andre vil ha det mykt som bomull. Joa, her er det antagelig noe for enhver smak.