fredag 7. april 2006

BRØD

Fra i dag av kan jeg selge brød.
Jeg annonserer det bare på bloggen foreløpig, fordi jeg har bare 10 brød i fryseren. Jeg har gitt bort en del for prøvesmaking. Jeg har bestemt meg for at de skal koste 40,- kr. Det er et rugbrød uten hvetemel og passer for oss som må ha fokus på kostholdet hele tiden. Jeg har ordnet med en sparebørse, pengene skal gå til sikkerhetsnett på trampolinen vår først. Så får vi se.

I dag voknet jeg fullstendig knust. Jeg har lekt frisk i mange dager og det straffer seg. Jeg er klart friskere, men tåler ikke det tempoet jeg la opp til, med avtaler på dagen og hver kveld. Det går ikke. Jeg snublet i pc ledningen i går kveld. Ergo sitter jeg nå og venter på en kar fra IT-tjenesten som skal låne meg en pc i påsken. Nå skriver jeg på Bernt sin. Kjipt hvis jeg mister alt på mine dokumeneter. Da drar det mange tekster avgårde gitt. Men heldigvis er noe nedfelt i bloggen. Vi fant 1000 kroner på en sparekonto og da er helgen berget, så gjelder det å disponere de godt.

Brødkjøp i Frode Rinnansvei 34 mellom kl. 19:00 og 21:00 i dag. Kr. 40,-

hvis du dukker opp er det hyggelig om du kondolerer min svigermor, for hun er her da. Ha en god dag.

Betty

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Hei!
Har lagt ut linken din igjen, tror det funker, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få hele feltet til å ligge på toppen av sida..,nå ligger det på bunnen.
Ny dag og nye muligheter, forsøker å gjøre det litt trivelig rundt meg til påske, skal plukke noen kvister som jeg skal pynte :-)

Betty Boom sa...

God påske til Ingunn.
Send brukernavn og kode til bernt, så ordner han det for deg.

God påske til Randi.
Takk for tilbakemelding. dette blir spennende.
Betty

Marianne sa...

God påske til deg og dine. Jeg sender min kondolanse til din svigermor - overbring den for meg er du snill. Brødene dine vil jeg gjerne ha kloa i - legg av to til meg - betaling kommer over påsken. Livet "suger" litt for tiden, men det jobber jeg meg igjennom. Ta vare på deg selv - det er ikke lite du har vært igjennom og du trenger tid til å samle opp krefter og bli ditt "gamle" jeg med hensyn til energi.

Betty Boom sa...

M. De er lagt av i frysen og kan hentes når det passer.

Betty