fredag 28. april 2006

Kraft Ro Sikkerhet

Nå flagges det i flagg-gaten og, også kalt Lyckliga Gatan og Betty street. Kineserne på hjørnet fikk laget to lukket valnøtt kaker en gang, hvor det stod: Bettys street. I dag er det Magnus street, han er 9 år i dag. Det er en fryd å kjøre bilen ned gjennom alleen med alle flaggene.

Det er vel ingen tvil om at vi har ulik kapasitet vi mennesker, ut i fra hvilken jobb vi gjør med oss selv. Jeg føler at nå er jeg i vater i forhold til de behov jeg har og da er kapasiteten fin. Jeg har fokus og ut av det blir det kraft. Det er det ingen tvil om. Jeg gjør absolutt ikke for mange ting, men jeg må erobre en ro i de tingene jeg gjør. Det er mesterstykket mitt. Har jeg oppnådd det, har jeg greid mye.

Stress = kreft.

Men jeg kjenner folk som kan sitte i ro og stresse og jeg, så det å være i ro er ikke alltid en løsning på livet. Bevegelse er nøkkelen til glede. Det er lettere å navigere rett når en har valgt retning, og velger å være i bevegelse mot målet. I dag har jeg gått 5186 steps, det er inkludert en Flyt og Pilates time.

I ettermiddag kom Stein hit med sin kjæreste; Trude. Det har vært utrolig hyggelig. Hun er en veldig trivelig jente. De har satt opp trampolinen, og startet ”jumpe” sesongen. Jeg ble veldig berørt av dette møte. Hun ser ut som en som kan bli mer glad i Stein enn det vi er, og det er rart å kjenne på. For oss betyr Stein sin lykke mye.


Champagne for ny jobb og kjæreste.

Jeg nedprioriterer å skrive mye, til fordel for søvn. Bli opplagt til øving med bandet.

God kveld, Betty

Ingen kommentarer: